boseron Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Wystarczy zrobić lagi vcdsem i bedziesz miał odpowiedz A regeneracja Jaworzno, Mielec .....
shakal Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Wystarczy zrobić lagi vcdsem i bedziesz miał odpowiedz A regeneracja Jaworzno, Mielec ..... Vcdsa nie posiadam, wiec tak czy siak muszę kogoś znalezc kto mi to podłączy i sprawdzi. Wysłane z iPhone
boseron Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Dzis w nocy mecz ALL STAR NBA czyli powrót do mojej młodości , w latach 91 92 93 śledziłem jak Chicago Bulls z M Jordanem wygrywało ligę , wszystko na żywo wszystko w nocy a szkoła nie zając ......
boseron Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Witaj w klubie )Odrazu wiedziałem ze czujesz to , sylwetka koszykarza słuszny wzrost i piłeczka sie Ciebie trzyma jak talala Zatem dzis zacząłem tak po amerykańsku Jeszcze tydzień urlopu
Transitpower Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Raczej enerdowskiej lekkoatletki, ale kłócił się o to nie będe f*ck MUSLIM
lennox Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Raczej enerdowskiej lekkoatletki... ...w ciąży Teraz się zgadza
boseron Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Hej U Was tez dzieci chore ? do Młodej w nocy wzywałem pogotowie 41.3 stopni na szczęście teraz jest lepiej Wszędzie po znajomych dzieci chore
OGr Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Hej U Was tez dzieci chore ? do Młodej w nocy wzywałem pogotowie 41.3 stopni na szczęście teraz jest lepiej Wszędzie po znajomych dzieci chore Współczuję. Teraz jest taki okres że lepiej w większe skupiska ludzi z dzieckiem sie nie pchać.
boseron Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zastanawiam sie za co my płacimy składki zdrowotne skoro z opieki całodobowej nie chcieli przyjechać ! Polska ! Ogr nigdzie Córki nie zabieramy , w Markecie nie była ze 2 lata Powiedział Nam lekarz z karetki ze ludzie sobie sprawy nie zdają ale należy unikać marketów kin kościołów generalnie skupisk ludzi bo panuje wirus
miodzio Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Jest jakieś świństwo w powietrzu, Boseron córka chora od zeszłego tygodnia poprawy nie widać
boseron Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 A to aż lekarz musiał Ci to mówić?Nie nie musiał mowię ze ludzie łażą po marketach jak mrówki bez opamiętania Miodzio współczuje Choć ja jeszcze podejrzewam ze na nartach mogła sie zgrzać i ja zawiało A to aż lekarz musiał Ci to mówić?nie przypuszczałem ze aż tak teraz dzieci chorują
Rekomendowane odpowiedzi