Marcin_K Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Boseron czy ty sprzedałeś swoje b8 w okolice Kalwarii Zebrzydowskiej? Znajomy mechanik mi mówił że był u niego Chłop na tablicach klubowych mówił ze w Krk kupił od "Studenta" tylko chyba sedan to był ty miałeś avanta z tego co pamiętam Podobno ori był sedan ale został przerobiony na avantaMoże gościu powrócił do oryginału :grin:
boseron Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 O ile pamiętam sprzedawałem avanta ale mogłem coś pomylić Studentem to byłem ale wieki temu hehe, Radek taniec to tylko przystawka przed daniem głównym......
edraven Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Panowie, jest do opylenia kompletny wydech z RS6 C6 2009r. łącznie z katami. Ktoś zainteresowany? + Siemano! Panowie potrzebowałbym jakiegoś dobrego mechanika, który pomógłby mi w zdiagnozowaniu i naprawie usterki, samochów - FORD, silnik benzyna + gaz. Ktoś coś? 602655605 , Mój kolega, ma siedzibe pod Skawiną.Jaki price za wydech??Wydech jednak bez katów, cena 1100pln. Ciekawe czy podejdą puchy do mnie...masz jakieś jego fotki?? P.s. Weź kompa na zlot do BMW ) A do czego chcesz to włożyć? Do paska? Fotki jutro Ci podeślę
Shadow Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Na Wielickiej jest dramat z tego co widziałem to na powstańców też nie jest lepiej, Dante dojechałeś jakoś do pracy ?
boseron Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 zakopianka do matecznego tez stoi bo kierowcy usiłują omijać korek jadąc przez limanowskiego
gruszka Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Poczekajcie jak zamkną cale skrzyżowanie. Wtedy bedzie wesolo. Panowie, jest do opylenia kompletny wydech z RS6 C6 2009r. łącznie z katami. Ktoś zainteresowany? + Siemano! Panowie potrzebowałbym jakiegoś dobrego mechanika, który pomógłby mi w zdiagnozowaniu i naprawie usterki, samochów - FORD, silnik benzyna + gaz. Ktoś coś? 602655605 , Mój kolega, ma siedzibe pod Skawiną.Jaki price za wydech??Pałki jadące w piątek do BT....o której sie umawiamy co przejechać w kolumnie? Ta kolumnie
Vixen Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Siemka , Ja az sie boje jak wroce po l4 i bede musial do pracy na rybitwy jechac z ruczaju Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
ruks Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Siemka , Ja az sie boje jak wroce po l4 i bede musial do pracy na rybitwy jechac z ruczaju Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka To najmniejszy kłopot bo banem pojedziesz :-)
D4NTE Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Na Wielickiej jest dramat z tego co widziałem to na powstańców też nie jest lepiej, Dante dojechałeś jakoś do pracy ? dojechałem bo wyjechałem wcześniej i przez mateczny i limanowskiego leciałem. W rmf podają że jest sajgon na ulicach a tu jeszcze nie wszystko zamkli co planują Edytowane 14 Marca 2016 przez D4NTE
Cuber Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Siemka , Ja az sie boje jak wroce po l4 i bede musial do pracy na rybitwy jechac z ruczaju Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka To najmniejszy kłopot bo banem pojedziesz :-) No nie do końca bo obwodnica dzisiaj rano również stała w stronę rybitw...... 60 minut stania
radimm Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Siemka , Ja az sie boje jak wroce po l4 i bede musial do pracy na rybitwy jechac z ruczaju Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Vixen to przypadkiem Twoje B6 stoi na Chmieleńcu w podziemnym garazu? Bo u mnie jest jedno B6 na ramkach klubowych, bodajże blachy RLE Edytowane 14 Marca 2016 przez radimm
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Siemka , Ja az sie boje jak wroce po l4 i bede musial do pracy na rybitwy jechac z ruczaju Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka To najmniejszy kłopot bo banem pojedziesz :-) No nie do końca bo obwodnica dzisiaj rano również stała w stronę rybitw...... 60 minut stania DLATEGO NOWA HUTA RULEZZ
Vixen Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Siemka , Ja az sie boje jak wroce po l4 i bede musial do pracy na rybitwy jechac z ruczaju Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Vixen to przypadkiem Twoje B6 stoi na Chmieleńcu w podziemnym garazu? Bo u mnie jest jedno B6 na ramkach klubowych, bodajże blachy RLENie kolego , ja na ruczaju mieszkam , stoje pod blokiem i rejke mam kr Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Panowie mamy do sprzedania karnety na mycia na BP - złote programy.Koszt pojedynczego mycia to 27,90zl - my mamy po 10zlPakiety ważne na każdej myjni BP w Polsce i ważne do końca roku.Karnety są legalnego pochodzenia. Dostepnych jest 11karnetów (razy 5myć) BOSERON - 2 karnety MIODZIO - 1 karnet Edytowane 14 Marca 2016 przez KERCZI
miodzio Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) 1 dla mnie Edytowane 14 Marca 2016 przez miodzio
Cuber Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Kurde Wy na szczotkach auta myjecie ?
miodzio Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Kurde Wy na szczotkach auta myjecie ? Oczywiście Edytowane 14 Marca 2016 przez miodzio
Cuber Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Wurger bedzie biznes ....... potrzebuje abyś do Bukowiny wziął do bagażnika fajerwerki ............
Radekst Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Kurde Wy na szczotkach auta myjecie ? Oczywiście Edytowane 14 Marca 2016 przez Radekst
Rekomendowane odpowiedzi