Tytus Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Robert czemu nie przyszedłeś na piłeczkę bo do domu wróciłem o 19 ale co zrobić piłeczka jest o 21.30, zdążył byś
Wąski Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Robert czemu nie przyszedłeś na piłeczkę bo do domu wróciłem o 19 ale co zrobić piłeczka jest o 21.30, zdążył byś zapewne tak jeszcze z Wami zagram
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 witam wszystkich Witaj Panowie CUBROWÓZ ma nowego własciciela ;( ;( ;(
PABLO Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Piotrek najlepszego witam wszystkich Witaj Panowie CUBROWÓZ ma nowego własciciela ;( ;( ;( Cuber to kiedy będzie nowy Cubrowóz :>
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 Cuber to kiedy będzie nowy Cubrowóz pożyjemy zobaczymy myśle ze coś do 2-3 tygodni już bedzie czyli przed letnim zlotem
arson15 Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 pożyjemy zobaczymy myśle ze coś do 2-3 tygodni już bedzie czyli przed letnim zlotem no to zaczeły się poszukiwania nowego Cubrowozu miłego siedzenia przed kompem i owocnych poszukiwań Cuber weź pod uwagę tego linka co posłałem Ci na Priwa, może warto
jarko Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 ja już myslami jestem w Budapeszcie Robercik, działasz coś w mojej sprawie :?: Wyrobisz się przed wyjazdem :?: Czy dopiero po powrocie :?: witam wszystkich Witaj Piotrek najlepszego witam wszystkich Witaj Panowie CUBROWÓZ ma nowego własciciela ;( ;( ;( Cuber to kiedy będzie nowy Cubrowóz :> Pablo, a Ty czemunie jedziesz na letni zlot :?: Byłeś na liście i Cię juz niema...
PABLO Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Pablo, a Ty czemunie jedziesz na letni zlot :?: Byłeś na liście i Cię juz niema... Już wiesz
Iverson Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 http://moto.allegro.pl/item408510720_jedyne_taki_na_allegro_czarne_felgi_od_porsche.html - Pany ktoś byłby taki miły i mógł by sprawdzić dla mnie te fele...please
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 http://moto.allegro.pl/item408510720_jedyne_taki_na_allegro_czarne_felgi_od_porsche.html - Pany ktoś byłby taki miły i mógł by sprawdzić dla mnie te fele...please napisz do Hercus-a On jest z tamtych okolic
jarko Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Cuber, doczytaj - koleś poisze że często bywa w Krakowie, więc można sie z nim tu jakoś umówić. Ja też jestem w Olkuszu dwa razy w tygodniu, ale na felach aż tak się nie znam żeby ocenić czy są super czy nie.
Iverson Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Priv do Hercusa poszedł. generalnie chodzi o stan opon, czy fele ori porsche i jak z lakierem czy bardzo porysane,odpryski czy normalne użytkowanie. i jakie ET!!
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 Priv do Hercusa poszedł. generalnie chodzi o stan opon, czy fele ori porsche i jak z lakierem czy bardzo porysane,odpryski czy normalne użytkowanie. i jakie ET!! hmmm wiesz Iverson mi teraz ciezko bo nie mam audiki swojej juz jestem w trakcie poszukiwań nowej furmanki :gwizdanie:
jarko Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 To jeszcze tu masz jednego kolegę z okolic Olkusza http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=pm;sa=send;u=11152
Iverson Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 koleś ma mi pomierzyć dystanse ile mm mają, nie wie jakie ET jest, ale niby w leonie nic nie obcierało, fela 8,5" , mówi ,że stan wizualny dobry.
TTom3k Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Cuber ladnie gonisz ta swoja a4 Tylko czasami zerkaj do tylu hehe..Stalem dzisiaj za toba na bramkach i mrygalem swiatelkami a pozniej probowalem cie zlapac ale nie bylo szans dobrze goniles ponad 200
themOn Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Cuber ladnie gonisz ta swoja a4 Tylko czasami zerkaj do tylu hehe..Stalem dzisiaj za toba na bramkach i mrygalem swiatelkami a pozniej probowalem cie zlapac ale nie bylo szans dobrze goniles ponad 200 TTom3k a o ktorej go widziales, bo Cubera dzisiaj opchnal swoj Cubrowoz
Gość TrueOgre Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Susza tu straszna No ja juz myslałem że jakis strajk czy cóś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi