Transitpower Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Transit Mam odmienne zdanie na ten temat f*ck MUSLIM
gruszka Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Zobaczylem rozpiskę pokoi. Nie jade Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) nic się nie martw boseron cię odprowadzi jakby co do pokoju [emoji129] Edytowane 16 Marca 2016 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Panowie gadałem z ludzikami i umawiamy się na Zakopiance na pierwszym ORLENIE o godzinie 15:00 - punktualnie o godzinie 15:30 odjeżdzamy. Jedzie Edraven+Boseron, Wurger+Transit, Kerczi+Ramzes, Gruszka, Przemek Anybody??
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Panowie gadałem z ludzikami i umawiamy się na Zakopiance na pierwszym ORLENIE o godzinie 15:00 - punktualnie o godzinie 15:30 odjeżdzamy. Jedzie Edraven+Boseron, Wurger+Transit, Kerczi+Ramzes, Gruszka, Przemek Anybody?? Z tego co wiem, to wczoraj umawialiśmy się w KFC kilkanaście metrów za Orlenem. Ale skoro chcesz, to możesz czekać na Orlenie f*ck MUSLIM
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Panowie gadałem z ludzikami i umawiamy się na Zakopiance na pierwszym ORLENIE o godzinie 15:00 - punktualnie o godzinie 15:30 odjeżdzamy. Jedzie Edraven+Boseron, Wurger+Transit, Kerczi+Ramzes, Gruszka, Przemek Anybody?? Z tego co wiem, to wczoraj umawialiśmy się w KFC kilkanaście metrów za Orlenem. Ale skoro chcesz, to możesz czekać na Orlenie f*ck MUSLIM No zgadza sie, nie jest wielki, znajdziemy sie...wiem ze nie możecie bez KFC żyć )
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 A tak na marginesie... Poziek w tym roku nie jedzie? Bo nie ma go w rozpisce pokoi... Dlaczego Edraven jest na innym piętrze niż reszta z Krakowa? f*ck MUSLIM
poziek Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Poziek w tym roku nie jedzie? Bo nie ma go w rozpisce pokoi... Możesz to sobie wogóle wyobrazić ?
Cuber Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Panowie gadałem z ludzikami i umawiamy się na Zakopiance na pierwszym ORLENIE o godzinie 15:00 - punktualnie o godzinie 15:30 odjeżdzamy. Jedzie Edraven+Boseron, Wurger+Transit, Kerczi+Ramzes, Gruszka, Przemek Anybody?? To dobrze , bo każdy zabierze po trochę fajerwerków Bo obawiam się ze do Wurgera wszytsko nie wejdzie.....
jarko Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 A tak na marginesie... Poziek w tym roku nie jedzie? Bo nie ma go w rozpisce pokoi... Dlaczego Edraven jest na innym piętrze niż reszta z Krakowa? f*ck MUSLIM Ty lepiej naginaj już do jakiegoś monopola bo widzę na pierdoły masz czas przed zlotem, o ważnych rzeczach zapomnisz jak zwykle
edraven Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 właśnie czemu jestem na innym piętrze niż reszta z Krakowa!!! Tak w ogóle to
_Gabriel_ Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 właśnie czemu jestem na innym piętrze niż reszta z Krakowa!!! Tak w ogóle to za ten program, ktory zrobiles boseronowi
edraven Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 właśnie czemu jestem na innym piętrze niż reszta z Krakowa!!! Tak w ogóle to za ten program, ktory zrobiles boseronowi Nie moja wina że nie chce na korekte przyjechać bo sie boi że będzie słabszy;) A za chwile pyta czy bym mu nie zrobił na jeden dzień supermocnego żeby Radka objechał a później wrócić do normalnego
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 A tak na marginesie... Poziek w tym roku nie jedzie? Bo nie ma go w rozpisce pokoi... Dlaczego Edraven jest na innym piętrze niż reszta z Krakowa? f*ck MUSLIM Ty lepiej naginaj już do jakiegoś monopola bo widzę na pierdoły masz czas przed zlotem, o ważnych rzeczach zapomnisz jak zwykle Jak zwykle? Chcesz mi coś powiedzieć/zasugerować? Jeśli tak, to zrób to wprost bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi. f*ck MUSLIM
Radekst Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Nie moja wina że nie chce na korekte przyjechać bo sie boi że będzie słabszy;) A za chwile pyta czy bym mu nie zrobił na jeden dzień supermocnego żeby Radka objechał a później wrócić do normalnego hahahahahhaha Boseron, rozje**les mnie w tej chwili Krzysiek, zrob mu jakas mape na taki pstryczek elektryczek i bedzie sobie wybieral albo wersja normalna albo taka specjalna dla mnie Edytowane 16 Marca 2016 przez Radekst
Rekomendowane odpowiedzi