D4NTE Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Siemka ekipa Kerczi ponoć projekt jest taki że zamiast berła do ręki mają wsadzić Mu pędzel o to o to... też coś gdzieś słyszałem a wszystko przez aspiranta :-D
edraven Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Boseron, piję bardziej do tego że znaczna większość meczy nie ma tak spektakularnego przebiegu i zmuszanie się do oglądania przeciętnej gry nie sprawia mi radości.
Yoghurt Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Boseron, piję bardziej do tego że znaczna większość meczy nie ma tak spektakularnego przebiegu i zmuszanie się do oglądania przeciętnej gry nie sprawia mi radości. vide nasza ekstraklasa
edraven Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie chciałem przytaczać konkretnych przykładów żeby nasi forumowi sympatycy lokalnych drużyn nie poczuli krwi
gruszka Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Boseron lubi piłkę bo żadnego innego sportu nie rozumie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Boseron, piję bardziej do tego że znaczna większość meczy nie ma tak spektakularnego przebiegu i zmuszanie się do oglądania przeciętnej gry nie sprawia mi radości.Dlatego polskiej ligi nie oglądam bo tam za niedługo będą kopać się po czole, tylko zagraniczne kluby potrafią stworzyć widowisko, sporadycznie nasze podwórko potrafi stworzyć widowisko. Ramzes nogi też nie rozumiem ale fajnie się przy tym drinki pije
-RamzeS- Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Boseron, piję bardziej do tego że znaczna większość meczy nie ma tak spektakularnego przebiegu i zmuszanie się do oglądania przeciętnej gry nie sprawia mi radości.Dlatego polskiej ligi nie oglądam bo tam za niedługo będą kopać się po czole, tylko zagraniczne kluby potrafią stworzyć widowisko, sporadycznie nasze podwórko potrafi stworzyć widowisko. Ramzes nogi też nie rozumiem ale fajnie się przy tym drinki pije Brawo ty
Vixen Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ma ktos moze lewa lampe pozyczyc na pare dni ? Jaki kolwiek stan byle by dzialala do b6 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 oponki kupione, uniroyal rainsport 3 ostatecznie wybralem
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 oponki kupione, uniroyal rainsport 3 ostatecznie wybralemdobry wybór
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ma ktos moze lewa lampe pozyczyc na pare dni ? Jaki kolwiek stan byle by dzialala do b6 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka jaką?
Vixen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Ma ktos moze lewa lampe pozyczyc na pare dni ? Jaki kolwiek stan byle by dzialala do b6 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka jaką?Aaa w sensie przednia Chce wymalowac druga lampe a schodzi na tym pare dni niestety , a auto potrzebuje miec na chodzie , bo jezdze chwilowo tak xD Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Vixen
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Chyba Wąski pytał jaka w sensie soczewka czy xenon
Vixen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Soczewka Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) chlopaki, 2.0tfsi 200km w A3 sportback to to samo co w B7? Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Radekst
Rekomendowane odpowiedzi