Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cuber Najlepszego! :drunk: Polska to dziwny kraj... drugi raz zaparkowałem pod blokiem i jakiś c**j j**any przerysował mi afto po całej długości... Widocznie wszedzie musi sie trafic jakas osiedlowa menda... Współczuję Najlepszego Cuber!
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Themoniasty Diable Rogaty najlepszego !!!
Radekst Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Chłopy, jest ladniutki jabcok do sprzedania 5S 16GB z nowymi sluchawkami i kablem usb. Bez sim locka, polski. jakby ktos cos to walic na pw lub tel.
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Polska to dziwny kraj... drugi raz zaparkowałem pod blokiem i jakiś c**j j**any przerysował mi afto po całej długości... Co za j**ana szmata
_Gabriel_ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Chłopy, jest ladniutki jabcok do sprzedania 5S 16GB z nowymi sluchawkami i kablem usb. Bez sim locka, polski. jakby ktos cos to walic na pw lub tel. dam 250zl
_Gabriel_ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zawsze mowilem, ze Radziu to jest urodzony handlowiec... i kontaktowy jest
Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Ma ktoś może pożyczyć miernik lakieru tak do nastepnego spota. Niestety mój został w aucie... A dzisiaj wstępnie oglądne tego Paserati Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Wurger
lennox Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Mój ma LENOXX Jutro go przywiozę na spota.
FANTOMAS Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Neronowi i temu dzikusowi z pod Kocmyrzowa jednemu i drugiemu sto lat Maciek łącze się w bólu
Transitpower Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 THEMON, CUBER, wszystkiego dobrego Panowie f*ck MUSLIM
Me.how Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 gdzie to? Varberg, Szwecja Turbo zdrowe, dojazd bez problemów? dojechałem bez problemów , turbo jak narazie chodzi i mam nadzieje że pojeździ trochę dłużej niż poprzednie
Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 gdzie to? Varberg, Szwecja Turbo zdrowe, dojazd bez problemów? dojechałem bez problemów , turbo jak narazie chodzi i mam nadzieje że pojeździ trochę dłużej niż poprzednie Chyba juz więcej przejechalo...A ja chyba znalazlem auto zastępcze. Klasyka gatunku: Passat w tedeiku
Me.how Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 poprzednie turbo padło po 2 tyś kilometrów, na obecnym jest już więcej najechane kupiłeś tego paska b6 z linku ?
Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jeszcze nie, ale chyba kupie wlasnie tego. Dzisiaj ogladalem. Moze nawet na spota nim przyjade jak wszystko dobrze pójdzie
Rekomendowane odpowiedzi