Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cuber Najlepszego! :drunk: Polska to dziwny kraj... drugi raz zaparkowałem pod blokiem i jakiś c**j j**any przerysował mi afto po całej długości... Widocznie wszedzie musi sie trafic jakas osiedlowa menda... Współczuję Najlepszego Cuber! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Themoniasty Diable Rogaty najlepszego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Chłopy, jest ladniutki jabcok do sprzedania 5S 16GB z nowymi sluchawkami i kablem usb. Bez sim locka, polski. jakby ktos cos to walic na pw lub tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Polska to dziwny kraj... drugi raz zaparkowałem pod blokiem i jakiś c**j j**any przerysował mi afto po całej długości... Co za j**ana szmata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 THEMON, Cuber najlepszego Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Chłopy, jest ladniutki jabcok do sprzedania 5S 16GB z nowymi sluchawkami i kablem usb. Bez sim locka, polski. jakby ktos cos to walic na pw lub tel. dam 250zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 no i deal, adres znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 W dobrym prajsie poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 a podobno nie ma okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zawsze mowilem, ze Radziu to jest urodzony handlowiec... i kontaktowy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Ma ktoś może pożyczyć miernik lakieru tak do nastepnego spota. Niestety mój został w aucie... A dzisiaj wstępnie oglądne tego Paserati Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Mój ma LENOXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Mój ma LENOXX Jutro go przywiozę na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Neronowi i temu dzikusowi z pod Kocmyrzowa jednemu i drugiemu sto lat Maciek łącze się w bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 THEMON, CUBER, wszystkiego dobrego Panowie f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 gdzie to? Varberg, Szwecja Turbo zdrowe, dojazd bez problemów? dojechałem bez problemów , turbo jak narazie chodzi i mam nadzieje że pojeździ trochę dłużej niż poprzednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 gdzie to? Varberg, Szwecja Turbo zdrowe, dojazd bez problemów? dojechałem bez problemów , turbo jak narazie chodzi i mam nadzieje że pojeździ trochę dłużej niż poprzednie Chyba juz więcej przejechalo...A ja chyba znalazlem auto zastępcze. Klasyka gatunku: Passat w tedeiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 poprzednie turbo padło po 2 tyś kilometrów, na obecnym jest już więcej najechane kupiłeś tego paska b6 z linku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jeszcze nie, ale chyba kupie wlasnie tego. Dzisiaj ogladalem. Moze nawet na spota nim przyjade jak wszystko dobrze pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A5 na paska good change Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi