D4NTE Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Cześć chłopaki i cześć Ramzes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Heh, nie zgadniecie co. Dzwonił miły Pan policjant z Gliwic, że znaleźli moje A5 a raczej to co z niego zostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Heh, nie zgadniecie co. Dzwonił miły Pan policjant z Gliwic, że znaleźli moje A5 a raczej to co z niego zostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Heh, nie zgadniecie co. Dzwonił miły Pan policjant z Gliwic, że znaleźli moje A5 a raczej to co z niego zostało... No to jak nie dostałeś jeszcze kasy z ubezpieczenia masz przejebane teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Wurger, a wiadomo w jakim jest teraz stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Wurger, a wiadomo w jakim jest teraz stanie? kolekcjonerskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 dobra baza do odbudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Przygotowania robią pod Youngtimera, czyli karoseria przygotowana do malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Nie wiem dokladnie. Na pewno silnika nie ma. Srodka raczej też. Kwestia ile czesci znajdą, bo cala dziuple znalezli i troche tego tam jest. 3 auta z samego Krakowa. Moja, Q7 i jakas beemka. A z kasą zobaczymy. Wlasnie dostalem pismo z odmową wypłaty, bo debile nie potrafią sprawdzić, ze auto mialo kluczyk dorobiony w ASO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Masakra.. Nie dość ,że człowiek płaci grube pieniądze na ubezpieczenia itd to jeszcze Ci odmowią wypłatę bo nie potrafią pierdoły sprawdzić w serwisie.. chory kraj.. ciekawi mnie czy wystawiali na allegro przedmioty czy jakos inaczej sprzedawali.. i czy coś odzyskasz z tego i jak z wypłatą odszkodowania bo jakby nie patrzeć to połowy auta nie masz jak nie więcej.. Edytowane 27 Maja 2016 przez arek_cccp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Mieli miesiac na rozbiórkę, wiec pewnie zastane gołą karoserie. Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze likwidator w kompensie nie wie jak działaja kluczyki keyless i stwierdził, ze musialem posiadac trzeci kluczyk o ktorym ich nie poinformowałem Trzeba bedzie z nim poważnie porozmawiac w poniedzialek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam wszystkich i ciebie Radziu [emoji6] Chcecie mi powiedzieć ze Wurger teraz nie dostanie kasy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam wszystkich i ciebie Radziu [emoji6] Chcecie mi powiedzieć ze Wurger teraz nie dostanie kasy ? Nie no costam dostane. Tylko wszystko zacznie sie od nowa. Najpierw wyprostowac sprawe z odmowa wypłaty. Potem rzeczoznawca na wycene tego co zostalo z auta i pewnie conajmniej pół roku wymiany korespondencji z ubezpieczycielem...Bedzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 w tej sytuacji to źle że się znalazł ,bo wszystko będzie bardzo długo trwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jeszcze godzina i meczyk f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jeszcze 15 min i Miss Agent II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jeszcze 15min i jemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jeszcze 15 min i ufo odlatuje z pod mojego bloku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Jeszcze tylko 9 godzin i koniec służby :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi