Radekst Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Ja tez mam PA i miażdży system. Imho najlepszy zestaw z zestawów w miarę budżetowych to Glinka+Pa+ wosk coolnite z tego co wyczytalem w internetach to osoby ktore uzywaly collinite 476s (bo rozumiem ze tego masz na mysli?) i soft99 fusso bardziej polecaja tego drugiego. daliscie mi do myslenia z tym PA.. Radekst zanim podjedziesz do sginingcar weź i poczytaj sobie http://kosmetykaaut.pl/index.php?sid=463e0e60959b0eabf4d0161a523c376b, masz tam dział sprzedam na której chłopaki sprzedają kosmetyki w bardzo dobrych cenach a nóż coś Ci podpasi i zaoszczędzisz troszkę grosza wlasnie siedze i czytam Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 A ktoś u nas z Krakowskich zajmuję się zawodowo "dopieszczaniem" aut przy użyciu tych wszystkich cudownych środków ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 A ktoś u nas z Krakowskich zajmuję się zawodowo "dopieszczaniem" aut przy użyciu tych wszystkich cudownych środków ?? Dzwoń do Boserona on się zajmuje kompleksowym dopieszczaniem [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Siemka All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Collinite 476 to dobry wosk na zime. Fusso soft 99 miażdży wszystko do 100zł a nawet powyżej testowałem i polecam kozak wosk. Znana g16 megsa sie kryje przy fusso i fusso trzyma sie ponad 3 miesiace juz nie wspomne ze w opakowaniu jest go bardzo dużo i starcza na dlugo Edytowane 13 Czerwca 2016 przez arek_cccp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) tak sobie czytam o woskach i chyba też zamówię sobie ten Fusso soft 99 do jasnych metalizowanych lakierów. Zobaczymy co to będzie Edytowane 13 Czerwca 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Hehe tak czytam co piszecie i smieje sie bo dla siebie sie uzywa jednego zelu do wszystkiego a do auta sie ma po 15 kosmetykow Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) tak sobie czytam o woskach i chyba też zamówię sobie ten Fusso soft 99 do jasnych metalizowanych lakierów. Zobaczymy co to będzie na jasnym szalu nie bedzie nasmalcuj padline a pozniej jeszcze przelec sonaxem bsd, jest bardzo dobry a tani jak barszcz. Zabezpieczy Ci dodatkowo softa99. http://www.motochemia.pl/sonax-xtreme-brilliant-shine-detailer-bsd-750ml-p-2264.html ja w tym tygodniu wybiore sie na plaszowska na zakupy i tez spróbuję cos podzialac z tym swoim lakierem Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 A ktoś u nas z Krakowskich zajmuję się zawodowo "dopieszczaniem" aut przy użyciu tych wszystkich cudownych środków ?? Dzwoń do Boserona on się zajmuje kompleksowym dopieszczaniem [emoji12]Zamiast glinki języczek białego pieska.... robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 A ktoś u nas z Krakowskich zajmuję się zawodowo "dopieszczaniem" aut przy użyciu tych wszystkich cudownych środków ?? Dzwoń do Boserona on się zajmuje kompleksowym dopieszczaniem [emoji12]Zamiast glinki języczek białego pieska.... robi robote Yorka może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ciekawa praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Hej chlopaki potrzebuje opony 205/55R16, gdzie w Krakowie hadluja uzywanymi/nowymi oponami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Z nowymi mogę poratować, używane to w Biskupiacach maja chłopaki w dobrych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Hej, ponieważ właśnie skończyłem testy A4 po tym jak fabrykę poprawił "edraven" to muszę przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem tego co zmienia nowa mapa i jak to kierowca odczuwa (czyli JA) A więc : biegi 1-2 tu było "za krótko" i nadal tak jest, ale tu jest o wiele szybszy przyrost momentu (pewnie dla startujących z pod świateł to podstawa) + quattro = super, ale bez "nerwówki" bieg 3 ten bieg stał się najbardziej uniwersalnym w całej "przekładni" bowiem auto startuje od 30 km/h do nie mal 120 km/h i to przyspieszenie daje największą przewagę w mieście oraz największa odczuwalną frajdę "poza ograniczeniami w mieście" bieg 4 to "szosowo - autostardowe marzenie" każdego diesla - wyprzedanie trwa dużo krócej a przyrost momentu jest imponujący ! bieg 5 to kontynuacja 4 gdy dojedziesz do "czerwonego pola" koło 160 km/h bieg 6 czuć ze auto nadal przyspiesza... Moim zdaniem, wszystko zrobione z głową i starannie, auto nie jest przesadnie "narwane"- dla mnie super. Tak więc, Edraven - jeszcze raz wielkie dzięki .. czyli zgodnie z aktualnymi trendami w reklamie... "Bravo TY !" ( no naprawdę polecam !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja tez chce! Zalatwiaj ten interfejs i jedziemy z koksem;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Hej, ponieważ właśnie skończyłem testy A4 po tym jak fabrykę poprawił "edraven" to muszę przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem tego co zmienia nowa mapa i jak to kierowca odczuwa (czyli JA) A więc : biegi 1-2 tu było "za krótko" i nadal tak jest, ale tu jest o wiele szybszy przyrost momentu (pewnie dla startujących z pod świateł to podstawa) + quattro = super, ale bez "nerwówki" bieg 3 ten bieg stał się najbardziej uniwersalnym w całej "przekładni" bowiem auto startu mije od 30 km/h do nie mal 120 km/h i to przyspieszenie daje największą przewagę w mieście oraz największa odczuwalną frajdę "poza ograniczeniami w mieście" bieg 4 to "szosowo - autostardowe marzenie" każdego diesla - wyprzedanie trwa dużo krócej a przyrost momentu jest imponujący ! bieg 5 to kontynuacja 4 gdy dojedziesz do "czerwonego pola" koło 160 km/h bieg 6 czuć ze auto nadal przyspiesza... Moim zdaniem, wszystko zrobione z głową i starannie, auto nie jest przesadnie "narwane"- dla mnie super. Tak więc, Edraven - jeszcze raz wielkie dzięki .. czyli zgodnie z aktualnymi trendami w reklamie... "Bravo TY !" ( no naprawdę polecam !) To widzę testy trwały do późnych godzin nocnych;) zapomniałeś dodać że cała modyfikacja bez wyjmowania sterownika, lutowania itp. Auto nie ma widocznych śladów modyfikacji. Robimy wszystkie TDI po OBD do 2015 r włącznie. Szerokiej drogi! Zapomniałem dodać,zapraszamy na nasza stronę www.digisoft.com.pl i na profil na FB. Lajkować kto może https://www.facebook.com/Digi-Soft-Powered-746278932164796/ Edytowane 15 Czerwca 2016 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 http://krakow.pl/komunikacja/200567,1846,komunikat,wzory_zezwolen_uprawniajacych_do_wjazdu_w_wyznaczone_strefy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 http://krakow.pl/komunikacja/200567,1846,komunikat,wzory_zezwolen_uprawniajacych_do_wjazdu_w_wyznaczone_strefy.html Szmaciarze i tyle , robią mi zamknietą strefę ciekawe kto mi zwróci kasę za czynsz pracowników i straty..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi