KERCZI Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Mamy a co potrzebujesz?Ty robisz? Projekt od A do Z ale zasadniczo sam rysunek domu w megacadzie mam.Naciapane z bagażnika... Moja siostra ma biuro projektowe, chcesz kontakt? Razy dwa prosze
lennox Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Czy mamy tu jakiegoś ogarnietego architekta ? Naciapane z bagażnika... Podpinam sie do pytania. Polecam http://www.smartdsgn.com/ https://www.facebook.com/Ekotektura/?fref=ts Mój dobry kumpel ze szkoły średniej...
D4NTE Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Siemka Fajna A6 Edytowane 18 Czerwca 2016 przez D4NTE
ruks Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Mamy a co potrzebujesz?Ty robisz? Projekt od A do Z ale zasadniczo sam rysunek domu w megacadzie mam.Naciapane z bagażnika... Moja siostra ma biuro projektowe, chcesz kontakt? Razy dwa prosze Poszło PW x2 ;-)
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Mamy a co potrzebujesz?Ty robisz? Projekt od A do Z ale zasadniczo sam rysunek domu w megacadzie mam.Naciapane z bagażnika... Moja siostra ma biuro projektowe, chcesz kontakt?Razy dwa prosze Poszło PW x2 ;-)mDzięki bardzo Radekst mnie natknął i dzisiaj postanowiłem sie zabrać za padlinę. Amigo+Coolnite+Mothers Mag&Aluminium zrobił imho robotę odgrzebalem jeszcze kozacki środek do felg i pierwszy raz zobaczyłem taki ich kolor ) P.s. Jakby ktoś potrzebował cos z DE to krzyczeć...jakas chemię albo cos...wracam koło wtorku Edytowane 18 Czerwca 2016 przez KERCZI
Vixen Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Panowie co to za zawleczka ? Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
skotmen Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie ciąg katapulta pasażera Do otwierania awaryjnego wlewu paliwa ?
Wurger Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Skoro już jesteśmy w temacie, to powiedzcie mi jak otwożyć od środka bagażnik w A5 (pewnie patent bedzie identyczny jak w A4 B8).
KERCZI Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Otwórz tylne fotele i wejdź przez bagażnik
Wurger Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Do tego doszedłem, ale nic nie widzę w środku żeby mozna było zamek odblokować nie rozkręcając tapicerki. Jutro jeszcze pogrzebie z latarką, bo już ciemno...
skotmen Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Do tego doszedłem, ale nic nie widzę w środku żeby mozna było zamek odblokować nie rozkręcając tapicerki. Jutro jeszcze pogrzebie z latarką, bo już ciemno... Napisz jak sytuacja z AC Edytowane 18 Czerwca 2016 przez skotmen
Wurger Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nic nowego. Czekam na wycene tego co zostało. No i na odpowiedź na odwołanie w sprawie wypłaty odszkodowania.
Vixen Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Seba srube to wiem ze to sruba hahah linka mnie zaciekawila , katapulta dobra sprawa by byla haaa dziekinza rozwianie tajemnicy , nie wiedzialem to pytam Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Boseron, tylko pytasz czy kupujesz? powaznie zainteresowanych zapraszam na pw lub tel. Radek syn rozbił swój telefon a że ma teraz urodziny chce Mu zrobić prezent [emoji6] i właśnie chcę 5s bo 6 mu się nie podoba, a co do 6 to ja chciałem wymienić swojego 6 plusa bo o ile w zimie było go gdzie schować to w lecie w krótkich spodenkach nie bardzo jest go gdzie włożyć a z pedałką chodzić nie będę Nic nowego. Czekam na wycene tego co zostało. No i na odpowiedź na odwołanie w sprawie wypłaty odszkodowania.Wurger ale wolałbys dostać kasę za auto czy zostawić samochód z dopłatą z ich strony i go doprowadzić do pierwotnego stanu? Innymi słowy Cieszysz się że się znalazła?
D4NTE Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Seba srube to wiem ze to sruba hahah linka mnie zaciekawila , katapulta dobra sprawa by byla haaa dziekinza rozwianie tajemnicy , nie wiedzialem to pytam Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Nawiany byłem i nie doczytałem :-)Powitać
Wurger Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wurger ale wolałbys dostać kasę za auto czy zostawić samochód z dopłatą z ich strony i go doprowadzić do pierwotnego stanu? Innymi słowy Cieszysz się że się znalazła?Tego jeszcze nie wiem Wszystko zależy od tego na ile mi wycenią to co zostalo. Jesli za to co wypłacą uda mi sie zrobić go tak jak planuję, to będę się cieszył.
Rekomendowane odpowiedzi