Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie problem niesamowity. Ciepło a w sobotę klima padła, a dopiero co uzupełniłem. Jadę fajnie chłodzi, po chwili ciepło. Bezpiecznik ok, prawdopodobnie sprzęgło zrywalne na sprężarce, ew elektromagnes. Potrzebuję speca od tego typu napraw... myślałem o dream car na Orawskiej. Gdzie się z tym udać?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

922878677b20296e53b0bcbf92d6d146.jpg

Cześć Ekipa

Radek z ciekawostek powiem Ci ze Objechalem Dantego minimalnie bo minimalnie ale odchodzilem, wiadomo diesel v benzyna przy porównywalnej mocy zawsze na plus dla klekota, miażdży momentem. Więc dobrze Ci ten strucel się kręci [emoji6]

I też polecam Edravena, już któryś samochód mi robi Krzysiek i nie mam zastrzeżeń

A DANTE wiedział ze sie ścigacie??

Opublikowano

Tak się składa że wiedział bo siedział na ogonie i cisnął że hu hu [emoji6]

BTW remont mieszkanka w toku burdel na 102 ale meczyk....JEST [emoji4]

3987f8302ccdc3a2ea36c230f4ce3c82.jpg

Opublikowano

Co sie zlaklem rano...zaparkowałem wczoraj auto, dzisiaj przychodzę i nie ma...co sie okazało ;))) ... Było pięterko niżej ;)

83987bdfe762e6b80007f353be4ca0d7.jpg

Opublikowano

http://www.wykop.pl/ramka/3233025/ukradli-audi-s4-za-ponad-80tys-policja-zatrzymala-ich-w-60min-po-kradziezy/

Tutaj też podobnie jak u Wurgera skradli A4 a znaleźli S4. może mi też dzwigną auto i oddadzą S4.? :eusathink:

Opublikowano

Dobrej nocy wszystkim

Opublikowano
Opublikowano

Powitać :hi::kawa:

Opublikowano

dzięki, mam do niego rzut beretem więc podjadę i spytam co i jak

Opublikowano

hejka :hi:

Pany gdzie najlepiej i najtaniej zregeneruje turbo do starego silnika 1.9TD z Golfa III?

Opublikowano

trzeba paścia postawić na nogi żeby do jady na codzień był :)

Opublikowano

hejka :hi:

Pany gdzie najlepiej i najtaniej zregeneruje turbo do starego silnika 1.9TD z Golfa III?

Ale Lenox turbina z golfa 3 nie pasuje do Twojej A6 nie wysilaj się,nie oszczędzaj i kup nową [emoji4]

Mój mechanik regeneruje i kosztuje to tysiąc.

Opublikowano

Garret nie produkuje już i nie sprzedaje części zamiennych do turbin od 2001 czy 2003 roku więc wszystko co jest aktualnie pakowane podczas regeneracji to chińskie zamienniki niestety :/

Opublikowano

Panowie, macie może namiary na jakiegoś sprawdzonego rzeczoznawce samochodowego?

Dzwoniłem dzisiaj do swojego likwidatory szkody i wyglada na to, że na tej ich wewnętrznej licytacji słabo im poszło i będą wyceniać to jakoś inaczej. Więc prawdopodobnie wycenę dostanę mało obiektywną i sprawa skończy się w sądzie...

Opublikowano

Panowie, macie może namiary na jakiegoś sprawdzonego rzeczoznawce samochodowego?

Dzwoniłem dzisiaj do swojego likwidatory szkody i wyglada na to, że na tej ich wewnętrznej licytacji słabo im poszło i będą wyceniać to jakoś inaczej. Więc prawdopodobnie wycenę dostanę mało obiektywną i sprawa skończy się w sądzie...

Znam dobra prawnicze jak chcesz.

Karol utrzymuje ze z Nią sypia, ale nie wydaje mnie się

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Poszedł sms

Opublikowano

Dzięki @Cuber.

Na prawnika od takich spraw mam już namiar. Oby się nie przydał... :)

Opublikowano

Dzięki @Cuber.

Na prawnika od takich spraw mam już namiar. Oby się nie przydał... :)

Masakra, jak długo jeszcze bedziemy walczyć o swoje? Ubezpieczenia poszły w górę a poziom usług ? 300pln place więcej niż rok temu a wartość auta spada. O każdą pierdołe trzeba kasę wydrzeć u nich.

Opublikowano

Znam dobra prawnicze jak chcesz.

Karol utrzymuje ze z Nią sypia, ale nie wydaje mnie się

lepiej bierz połowę
Opublikowano

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.