PABLO Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 O w mordę myslałem ze jestem w dziale Newbie Witam wszystkich żeby nie było : cuber, jarko, tytus, lukaszr, trueogre, waskipl, ykk, flyer, trzeniu, irko
Wąski Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Waski, jak tam turbulum dla mnie ? pogadamy w niedzielę będziesz :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 http://www.joemonster.org/filmy/10295/Wiejska_karuzela_koparkowa
PABLO Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 http://www.joemonster.org/filmy/10295/Wiejska_karuzela_koparkowa Mają zajawki chłopy [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 18:37 _________________________________________________To jest dobre http://plax2.wrzuta.pl/film/qtRJndF6M9/imaginacja_prawdziwe_zjeby Co za zjeby
jarko Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jarko a co Ty spac nie mozesz ze tak rano na forum siadasz? Martwi się żemu mu "żabcia' banana za brak aktywności nie dała Miałem stresowe sny i musiała z rańca sprawdzić [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 19:52 _________________________________________________Aaaa no i Witam Wszystkich
Gość rob Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To jest dobre http://plax2.wrzuta.pl/film/qtRJndF6M9/imaginacja_prawdziwe_zjeby
irko Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 robił ktoś sobie obszycie kierownicy w firmie Vantage (Pachońskiego 11) ?? juz mi rozwiali marzenia a kierownicy s-line z B7 więc chyba zdecyduje się na obszycie bo podobno efekt końcowy jest całkiem fajny, seryjna jest do d...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 przecież wąski ma kiere od b7 s-line w swoim b6
Wąski Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 robił ktoś sobie obszycie kierownicy w firmie Vantage (Pachońskiego 11) ?? juz mi rozwiali marzenia a kierownicy s-line z B7 więc chyba zdecyduje się na obszycie bo podobno efekt końcowy jest całkiem fajny, seryjna jest do d... a co z nią nie tak.Koszt tylko dość duży.Ja obszywałem w Wieliczce i było
irko Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 byłem w ASO i podobno bez rzeźby się nie obejdzie, chciałem tą z tym płaskim dołem, powiedzieli, że nidyrydy bez problemu tego zrobić seryjna jest kaplica i to nie tylko moje zdanie bo już kumpel przed zakupem mi mówił, że to fajne auta tylko kierownice projektował prawdopodobnie ktoś z branży rolnictwa, łapy się pocą i się robi się śliska, w B5 (lift) była zupełnie inna a przynajmniej ja miałem o niebo lepszą, już pomijam fakt, że była wyprofilowana pod palce a teraz mam gładka koszt obszycia podobno w okolicy 250zl, na tą z s-line-a liczyłem się zamknąć w 1200-1500zł jakby była idealna
Wąski Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 byłem w ASO i podobno bez rzeźby się nie obejdzie, chciałem tą z tym płaskim dołem, powiedzieli, że nidyrydy bez problemu tego zrobić seryjna jest kaplica i to nie tylko moje zdanie bo już kumpel przed zakupem mi mówił, że to fajne auta tylko kierownice projektował prawdopodobnie ktoś z branży rolnictwa, łapy się pocą i się robi się śliska, w B5 (lift) była zupełnie inna a przynajmniej ja miałem o niebo lepszą, już pomijam fakt, że była wyprofilowana pod palce a teraz mam gładka koszt obszycia podobno w okolicy 250zl, na tą z s-line-a liczyłem się zamknąć w 1200-1500zł jakby była idealna a miałem S-line do sprzedania były właściciel nie chciał jak to się nie da http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_nowe_zdjecia_19_sline-t27357.0.html
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 żabcia jesteś? sprawę mam :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 byłem w ASO i podobno bez rzeźby się nie obejdzie, chciałem tą z tym płaskim dołem, powiedzieli, że nidyrydy bez problemu tego zrobić seryjna jest kaplica i to nie tylko moje zdanie bo już kumpel przed zakupem mi mówił, że to fajne auta tylko kierownice projektował prawdopodobnie ktoś z branży rolnictwa, łapy się pocą i się robi się śliska, w B5 (lift) była zupełnie inna a przynajmniej ja miałem o niebo lepszą, już pomijam fakt, że była wyprofilowana pod palce a teraz mam gładka koszt obszycia podobno w okolicy 250zl, na tą z s-line-a liczyłem się zamknąć w 1200-1500zł jakby była idealna AHA można obszyć za ok 100 zł :gwizdanie:
irko Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 no to nie twierdzę, że się nie da tylko podobno nie jest to łatwe a nie wiem czy znalazłbym magika, który podjąłby się tego i niczego nie zje-psuł, jak masz takiego to chętnie go przejmę o ile uda mi się tą kiere kupić, widziłem przedwczoraj na alledrogo chyba za 900zł ale coś już dzisiaj jej nie widzę tzn piszę o "swapie" nie o obszywaniu starej
Wąski Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 no to nie twierdzę, że się nie da tylko podobno nie jest to łatwe a nie wiem czy znalazłbym magika, który podjąłby się tego i niczego nie zje-psuł, jak masz takiego to chętnie go przejmę o ile uda mi się tą kiere kupić, widziłem przedwczoraj na alledrogo chyba za 900zł ale coś już dzisiaj jej nie widzę tzn piszę o "swapie" nie o obszywaniu starej cena kosmos :kox: ma oczywiście że mam magika
Rekomendowane odpowiedzi