Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O w mordę myslałem ze jestem w dziale Newbie :nabijasie:

Witam wszystkich żeby nie było :decayed:: cuber, jarko, tytus, lukaszr, trueogre, waskipl, ykk, flyer, trzeniu, irko :decayed:

:D

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Waski, jak tam turbulum dla mnie ?

pogadamy w niedzielę :) będziesz :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze nie wiem

Opublikowano

jeszcze nie wiem

Masz być :polew:

Opublikowano

Mają zajawki chłopy :D[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 18:37 _________________________________________________To jest dobre :kox:

http://plax2.wrzuta.pl/film/qtRJndF6M9/imaginacja_prawdziwe_zjeby

Co za zjeby :polew:

Opublikowano

Pablo co Ty kurw.a ogladasz :polew:

Opublikowano

Jarko a co Ty spac nie mozesz ze tak rano na forum siadasz?

Martwi się żemu mu "żabcia' banana za brak aktywności nie dała :polew:

Miałem stresowe sny i musiała z rańca sprawdzić :decayed:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 19:52 _________________________________________________Aaaa no i Witam Wszystkich :hi:

Opublikowano

rob :hi:

Opublikowano

robił ktoś sobie obszycie kierownicy w firmie Vantage (Pachońskiego 11) ??

juz mi rozwiali marzenia a kierownicy s-line z B7 więc chyba zdecyduje się na obszycie bo podobno efekt końcowy jest całkiem fajny, seryjna jest do d...

Opublikowano

przecież wąski ma kiere od b7 s-line w swoim b6

Opublikowano

robił ktoś sobie obszycie kierownicy w firmie Vantage (Pachońskiego 11) ??

juz mi rozwiali marzenia a kierownicy s-line z B7 więc chyba zdecyduje się na obszycie bo podobno efekt końcowy jest całkiem fajny, seryjna jest do d...

a co z nią nie tak.Koszt tylko dość duży.Ja obszywałem w Wieliczce :) i było :good:

Opublikowano

byłem w ASO i podobno bez rzeźby się nie obejdzie, chciałem tą z tym płaskim dołem, powiedzieli, że nidyrydy bez problemu tego zrobić

seryjna jest kaplica i to nie tylko moje zdanie bo już kumpel przed zakupem mi mówił, że to fajne auta tylko kierownice projektował prawdopodobnie ktoś z branży rolnictwa, łapy się pocą i się robi się śliska, w B5 (lift) była zupełnie inna a przynajmniej ja miałem o niebo lepszą, już pomijam fakt, że była wyprofilowana pod palce a teraz mam gładka

koszt obszycia podobno w okolicy 250zl, na tą z s-line-a liczyłem się zamknąć w 1200-1500zł jakby była idealna

Opublikowano

byłem w ASO i podobno bez rzeźby się nie obejdzie, chciałem tą z tym płaskim dołem, powiedzieli, że nidyrydy bez problemu tego zrobić

seryjna jest kaplica i to nie tylko moje zdanie bo już kumpel przed zakupem mi mówił, że to fajne auta tylko kierownice projektował prawdopodobnie ktoś z branży rolnictwa, łapy się pocą i się robi się śliska, w B5 (lift) była zupełnie inna a przynajmniej ja miałem o niebo lepszą, już pomijam fakt, że była wyprofilowana pod palce a teraz mam gładka

koszt obszycia podobno w okolicy 250zl, na tą z s-line-a liczyłem się zamknąć w 1200-1500zł jakby była idealna

a miałem S-line do sprzedania :) były właściciel nie chciał :polew:

jak to się nie da

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_nowe_zdjecia_19_sline-t27357.0.html

Opublikowano

AHA można obszyć za ok 100 zł :gwizdanie:

Opublikowano

no to nie twierdzę, że się nie da tylko podobno nie jest to łatwe a nie wiem czy znalazłbym magika, który podjąłby się tego i niczego nie zje-psuł, jak masz takiego to chętnie go przejmę o ile uda mi się tą kiere kupić, widziłem przedwczoraj na alledrogo chyba za 900zł ale coś już dzisiaj jej nie widzę

tzn piszę o "swapie" :decayed: nie o obszywaniu starej

Opublikowano

no to nie twierdzę, że się nie da tylko podobno nie jest to łatwe a nie wiem czy znalazłbym magika, który podjąłby się tego i niczego nie zje-psuł, jak masz takiego to chętnie go przejmę o ile uda mi się tą kiere kupić, widziłem przedwczoraj na alledrogo chyba za 900zł ale coś już dzisiaj jej nie widzę

tzn piszę o "swapie" :decayed: nie o obszywaniu starej

cena kosmos :kox: :kox: ma oczywiście że mam magika :)