Cuber Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 dzień dobry Ajfon srajfon. Ja w końcu kupilem coś dla siebie Zacnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dzien dobry Wurger, juz wszystko masz skompletowane? PS. Panowie, good price na P9, 1650zl, nowka, polska dystrybucja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wurger, juz wszystko masz skompletowane? Dzisiaj sporo gratów domówiłem jeszcze. No i jeszcze sporo z ASO muszę zamówić. No ale to juz formalność. Masakra ile kasy się zbiera z takich pierdół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Pierdoły najgorsze , z nich dochodzi jeszcze kilka dobrych tysięcy często. Wydech jaki będziesz miał, custom będzie? Duży plus, żę masz wszystko z jednego samochodu i mały przebieg , będzie sztos maszyna jak to poskładasz do kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wurger, juz wszystko masz skompletowane? Dzisiaj sporo gratów domówiłem jeszcze. No i jeszcze sporo z ASO muszę zamówić. No ale to juz formalność. Masakra ile kasy się zbiera z takich pierdół... wystarczy ta kasa co dostales od ubezpieczalni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Wydech narazie wziąłem jaki gość tam miał. Zobaczymy jak to bedzie grało. Jeśli mi nie przypasi to zmienie. Nie jest to seria na pewno, gość coś wspominał, że to z RS5. Zobaczymy jak odpali wystarczy ta kasa co dostales od ubezpieczalni? Jeśli nic nie wyskoczy po drodze, to powinno ~10k zostać Akurat na hamulce z RS i opony zimowe... A może ktoś odkupi moje hamulce, wydech i dokładke tylną S-line ... Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 A może ktoś odkupi moje hamulce, wydech i dokładke tylną S-line ... A podejdzie do mojej 80-tki?? Bo jak tak, to biere f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A może ktoś odkupi moje hamulce, wydech i dokładke tylną S-line ... Jaki heble miałeś na tyle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Siemka Seba i inni Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) A może ktoś odkupi moje hamulce, wydech i dokładke tylną S-line ... Jaki heble miałeś na tyle ? 1KW TRW 300x12mm. Tylko tak sobie teraz myślę czy 330x22mm mi podejdą pod fele 17" na zime. Ale chyba powinny... Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 bez zadnego problemu podejda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 bez zadnego problemu podejda I może jeszcze to będzie grało z serią na przodzie (przynajmniej tymczasowo)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 bedzie - pompa ABSu sobie poradzi ze wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 345 i 330 ? dobry setup ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 345 i 330 ? dobry setup ;-) Moze będzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi