Cuber Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 macie OMG WTF :polew: http://www.joemonster.org/filmy/10386/Talia_osy :shocked:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 USA i wszystko w temacie :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Kentucky Fried Chicken, Mc Donalds and a Pizza Hut :polew:
sokolnh Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 panowie, jaki operator komórkowy jest najlepszy wg was ?
sokolnh Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 no własnie mam orange i mysle nad zmianą <lili> no to jaka wedlug ciebie powinna byc idealna kobieta? <rafu> hmmm... porzadna i wstydliwa <lili> czemu? <lili> to chyba nie bardzo w twoim stylu <rafu> zeby porzadnie się rznela i wstydzila odmowic <lili> a jednak w twoim [br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 12:13 _________________________________________________<Zielin> Są dwa rodzaje miłości na tym świecie: Za darmo i za pieniądze. <Zielin> Przy czym już dawno mądrzy ludzie to obliczyli, ze ta za pieniądze wychodzi znacznie taniej
mega13 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Oczywiście że Plus. Najlepszy pod jakim względem??
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zależy pod jakim względem, ja ma w firmie Plusa i jestem bardzo zadowolony, odradzałbym erę
sokolnh Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 koszty rozmów/ jakies promocje no i zasieg na dalecho :gwizdanie:
irko Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ja mam erę od lat i nie wiem co tak narzekacie, kumulacje już mam na ponad 5tys min i ciśgle rośnie obecnie to wszystko jest tak tanie, że byle co weźmiesz i tak będziesz zadowolony
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 koszty rozmów/ jakies promocje no i zasieg na dalecho :gwizdanie: zrób grila, porównamy zasięgi
mega13 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 co do zasięgu to bezapeleacyjnie plus, mam też Erę na drugiej karcie i w wielu miejscach jest brak zasięgu. Jeśli chciałbyś jakąś ofertę Plusa to znajomy jest kierownikiem salonu w Carrefourze na Czyżynach to moge Cię z nim umówić żeby Ci spróbował zrobić jakąś super ofertę.
sokolnh Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 koszty rozmów/ jakies promocje no i zasieg na dalecho :gwizdanie: zrób grila, porównamy zasięgi co do zasięgu to bezapeleacyjnie plus, mam też Erę na drugiej karcie i w wielu miejscach jest brak zasięgu. Jeśli chciałbyś jakąś ofertę Plusa to znajomy jest kierownikiem salonu w Carrefourze na Czyżynach to moge Cię z nim umówić żeby Ci spróbował zrobić jakąś super ofertę. dzieki, chetnie skorzystam
mega13 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ok, wysłałem mu wiadomość kiedy wraca z urlopu, jak tylko odpisze to dam Ci znać.[br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 13:23 _________________________________________________Pany a ja mam pytanie innej natury, gdzie znajdę kogoś kto zeszył by mi dach w cabrio??
PABLO Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja mam Plusa od 4 lat i nie narzekam, jeśli chodzi o zasięg to bez dwoch zdań ma najlepszy a co do minut to mam 30 godzin miesięcznie i 500sms za free ale tylko do swoich Choć wczoraj przeniosłem sie na kartę na orange bo jednak większość osób ma w tej sieci i eski po groszu to niezła zabawa
gadzior.exe Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam ja mam takie zapytanie czy w najbliższą niedziele tj 10 sierpnia planowane jest spotkanie? Pytam ponieważ wybieram się na weekend do rodziny w stolicy Małopolski. Chętnie odwiedziłbym też rodzinę A4 klub:) pozdrawiam
sokolnh Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jest, chłopaki maja sobie nawet grilla robić
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Spot jest na pewno ale gdzie to musisz śledzić wątek bo możemy grila gdzies zrobić, a jak nie to normalnie GK
Rekomendowane odpowiedzi