Wąski Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Panowie macie kogoś w Krakowie lub okolicy, kto wymieni wyświetlacz w liczniku i radiu? Da się to w ogóle wymienić? Gruszka lub Kerczi -wal śmiało
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MPEAdFtHNUs
Radekst Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 co z baran widac po klapie, ze to nie pierwsza taka jego akcja
Wurger Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Się chłopina pewnie trochę zdziwił jak kamerke zobaczył
Radekst Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 powinien jeszcze w zeby zarobic
Yoghurt Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 ale chlop dobry: "ja przyhamowałem?"
edraven Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Klape miał do roboty to szukał sponsora.
Cuber Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 powiem Wam ze jak nie lubię kamerek w autach tak chyba się przekonam do nich ......
edraven Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 powiem Wam ze jak nie lubię kamerek w autach tak chyba się przekonam do nich ...... Ja też. Biorąc pod uwage podwyzki OC to wzwyżka 10% za stłuczke będzie wynosić parę stówek, czyli zakup kamerki.
electrofinger Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Hej. Pojawiła się u mnie usterka zamka centralnego. Co możecie w temacie konstruktywnego powiedzieć ?
lennox Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Hejka Hej. Pojawiła się u mnie usterka zamka centralnego. Co możecie w temacie konstruktywnego powiedzieć ? Mam dokładnie to samo tylko że od pasażera... Nie chu nie wiem o co kaman. C6 polift
KERCZI Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Teraz Wam się to stało ostatnio? Ja Wam powiem co to...po deszczach zalany komfort pod nogami kierowcy...po wiązce...
lennox Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Nie pamiętam kiedy ale na pewno z 2 miechy temu... na 99% nie po deszczach.
electrofinger Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 2-3 tygodnie temu. Nie przypominam sobie żeby lało...
FANTOMAS Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Hejka Hej. Pojawiła się u mnie usterka zamka centralnego. Co możecie w temacie konstruktywnego powiedzieć ? https://youtu.be/y2If_6bTtz8 Mam dokładnie to samo tylko że od pasażera... Nie chu nie wiem o co kaman. C6 polift [emoji57] Też to mam tak jak Lennox po stronie pasażera. Z tego co poczytałem po forach to jest to wada zamka.U mnie było na początku tak jak u ciebie po drugim razie otwierało się pilotem. Teraz to już nawet po kilku razach nie otwiera.Wymiana zamka w drzwiach to ponoć jedyna możliwość.
electrofinger Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Hejka Hej. Pojawiła się u mnie usterka zamka centralnego. Co możecie w temacie konstruktywnego powiedzieć ? https://youtu.be/y2If_6bTtz8 Mam dokładnie to samo tylko że od pasażera... Nie chu nie wiem o co kaman. C6 polift Gratuluje. Bardzo dobry wybór.wysłane z kontenera na śmieci
lennox Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Też to mam tak jak Lennox po stronie pasażera. Z tego co poczytałem po forach to jest to wada zamka.U mnie było na początku tak jak u ciebie po drugim razie otwierało się pilotem. Teraz to już nawet po kilku razach nie otwiera.Wymiana zamka w drzwiach to ponoć jedyna możliwość. A u mnie się dziś naprawiło Specjalnie otwierałem i zamykałem kilka razy i za każdym razem działało ok. Ale to co piszesz to chyba przyczyna. Jakiś mikrostyk się wyrabia czy cuś... C6 polift Gratuluje. Bardzo dobry wybór. To szydera? Bo ja Ci powiem że nie narzekam...
electrofinger Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) To szydera? Bo ja Ci powiem że nie narzekam... Dlaczego? A6 C6 mi się za***iście podoba, dużo bardziej niż C7. Dlatego w ciemno powiem że masz fajne auto, chociaż moje ładniejsze. wysłane z kontenera na śmieci Edytowane 29 Listopada 2016 przez electrofinger
Rekomendowane odpowiedzi