Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym sobie A8 D2 4.2 sprowadził. Ale bym sobie mógł ponarzekać że się wszystko sypie na potęgę!

wysłane z kontenera na śmieci

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

dobrze wiedziec, ze jakbym chcial sprowadzic B5 1.9tdi z 1996r o wartosci 5-6k to musialbym zaplacic 10k akcyzy, a za 2.5tdi 29k :grin: :grin:

1000PLN musiałbyś zapłacić.

http://superauto24.se.pl/porady/nowa-akcyza-2017-zalezna-od-pojemnosci-emisji-spalin-i-wieku-auta-tabela-i-wzor-jak-liczyc_921053.html

Edytowane przez Wurger
Opublikowano

dobrze wiedziec, ze jakbym chcial sprowadzic B5 1.9tdi z 1996r o wartosci 5-6k to musialbym zaplacic 10k akcyzy, a za 2.5tdi 29k :grin: :grin:

1000PLN musiałbyś zapłacić.

http://superauto24.se.pl/porady/nowa-akcyza-2017-zalezna-od-pojemnosci-emisji-spalin-i-wieku-auta-tabela-i-wzor-jak-liczyc_921053.html

Dobra, teraz juz wszystko jasne. :)
Opublikowano

Wurger a skąd wziąlęś ze 1000 zł tylko ?

Opublikowano (edytowane)

ze wzoru, jest podany w linku Burgera ;)

dla b5 1.9 96r wychodzi akcyza 1k, dla 2.5tdi juz 2.9k

Edytowane przez Radekst
Opublikowano

aaaa oki Wzoru nie widziałem tylko tabelkę ;)

Opublikowano (edytowane)

[emoji41]

Edytowane przez FANTOMAS
Opublikowano

Dzień dobry ..... chciałem tylko napisać ze w BMW zamki śmigają aż miło posłuchać. Dziękuje.... do widzenia .

Opublikowano

Czyli jak mam EURO5 ale z 2009 roku to będę miał dla pojemności 2995 kwotę bazową 25k czy 32k???

Tak BTW, w takim razie skończy się kombinacja z wysokością akcyzy dla ubitych/spalonych/zalanych aut...

Dzień dobry ..... chciałem tylko napisać ze w BMW zamki śmigają aż miło posłuchać. Dziękuje.... do widzenia .

Co z tego jak środek wygląda jak e30 z 1993 roku a z zewnątrz jest podobne zupełnie do niczego :decayed:

Opublikowano

Siemka mam pytanko czy na spociku mogę od kogoś kupić naklejkę z logiem klubu ?

Opublikowano

Co z tego jak środek wygląda jak e30 z 1993 roku a z zewnątrz jest podobne zupełnie do niczego :decayed:

To akurat zaletą jest chyba że ktoś lubi mieć np Mercedesa o wyglądzie X6 albo Kia o wyglądzie Seata czy Adama skopiowanego z A jedynki ;-)

Opublikowano

To akurat zaletą jest chyba że ktoś lubi mieć np Mercedesa o wyglądzie X6 albo Kia o wyglądzie Seata czy Adama skopiowanego z A jedynki ;-)

"do niczego" to był eufemizm :wink:

Podobieństwa zdarzają się wszędzie...

Wszyscy-kopiuj%C4%85-z-Daewoo.png,

Opublikowano

Spoko, spoko to też był taki joke ;-) Z okazji że rzadko się ostatnio udzielam to postanowiłem nieco obronić honoru tej znakomitej marki jaką jest Bmw :-P

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Lenox przesadziłeś z tym e30 ... tu środek wyglada jak e28 :) ale klameczki poezja .... pewnie po tym X3 kupie A6 ale to w przyszłym roku myśle , ale chętnie sie zmierzę z czystej ciekawości kto wyżej wyjedzie na ośnieżonym stoku :) moze i przegram ale chce to zobaczyć

Opublikowano

Siemka mam pytanko czy na spociku mogę od kogoś kupić naklejkę z logiem klubu ?

obawiam se ze naklejek nikt na spocie nie bedzie miał....

ps. napisz do Jarko :)

"do niczego" to był eufemizm :wink:

Podobieństwa zdarzają się wszędzie...

Wszyscy-kopiuj%C4%85-z-Daewoo.png,

hahaha za***iste

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Witam:)

Panowie z racji remontu chce kupic wyposażenie elektryczne kuchni. Ma moze ktos kogoś w jakimś sklepie z takim wyposażeniem? Tak zeby ktos doradził co brać i jakis rabacik;) dzieki za info;) szukam tez płytek, wyposażenia łazienki itp itd;)

Opublikowano (edytowane)

Witam:)

Panowie z racji remontu chce kupic wyposażenie elektryczne kuchni. Ma moze ktos kogoś w jakimś sklepie z takim wyposażeniem? Tak zeby ktos doradził co brać i jakis rabacik;) dzieki za info;) szukam tez płytek, wyposażenia łazienki itp itd;)

CUBER wyposaży Ci łazienke w płytki :wink:

Edytowane przez fantowski
Opublikowano

Dzieki za info:)

Opublikowano

Dzis w sklepie :)3ef8860fd32cf24ac055449dd9584847.jpg