KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 :-)))) co się dziwi jak jeego auto ma z 400kkm
FANTOMAS Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Prawda komis jest kuzyna i moge wymienić fifty fifty , pytam Was o zdanie bo jeździłem tym paskiem wczoraj cały dzień i jest w stanie bardzo dobrym . Mierzyliśmy go całego miernikiem i fakt ze malowany miał tylko prawy tylny błotnik reszta oryginał . Co do przebiegu myśle ze ma spokojnie z 3 stówy , lecz środek zadbany . Zawieszenie tez ok . Intensywnie myśle co do wymiany z uwagi iż CC to pompa oleju , napęd oska , skrzynia dsg , X3 łańcuch , napęd xdrive , manual nieśmiertelny . Choć CC to full wypas i bardzo wygodne stołki , przyjemność jazdy na wysokim komforcie , X3 twarda jak kamień ale dzieki temu perfekcyjna trakcja i trzymanie w zakrętach . k**wa sam nie wiem Transit zdjęcia nue sa moje wiec gość w rurkach to nue ja Radek tys powinien w policji robić bo szybko namierzyłes kuzyna ) Patrzę tez trochę pod katem odsprzedania . X3 warta w okolicy 35-37 , pasek chyba trochę i młodszy i drożej stoi myśle choć silnikowo to BMW jest mniej awaryjne Zawsze mi sie te paski podobały a jak sa w zasięgu ręki to ..... No wlasnie , tym bardziej ze wiem ile Dexter ma problemów z paskiem od Dawida Ja bym brał i się nawet nie zastanawiał
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Prawda komis jest kuzyna i moge wymienić fifty fifty , pytam Was o zdanie bo jeździłem tym paskiem wczoraj cały dzień i jest w stanie bardzo dobrym . Mierzyliśmy go całego miernikiem i fakt ze malowany miał tylko prawy tylny błotnik reszta oryginał . Co do przebiegu myśle ze ma spokojnie z 3 stówy , lecz środek zadbany . Zawieszenie tez ok . Intensywnie myśle co do wymiany z uwagi iż CC to pompa oleju , napęd oska , skrzynia dsg , X3 łańcuch , napęd xdrive , manual nieśmiertelny . Choć CC to full wypas i bardzo wygodne stołki , przyjemność jazdy na wysokim komforcie , X3 twarda jak kamień ale dzieki temu perfekcyjna trakcja i trzymanie w zakrętach . k**wa sam nie wiem Transit zdjęcia nue sa moje wiec gość w rurkach to nue ja Radek tys powinien w policji robić bo szybko namierzyłes kuzyna ) Patrzę tez trochę pod katem odsprzedania . X3 warta w okolicy 35-37 , pasek chyba trochę i młodszy i drożej stoi myśle choć silnikowo to BMW jest mniej awaryjne Zawsze mi sie te paski podobały a jak sa w zasięgu ręki to ..... No wlasnie , tym bardziej ze wiem ile Dexter ma problemów z paskiem od Dawida Ja bym brał i się nawet nie zastanawiał Dokładnie, kto Ci da za x5 43tys?!?
boseron Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Pytanie czy ktoś da za tego paska 43 ? Bo to ze on jest za tyle wystawiony to wiesz .... prawda jest taka ze jednostka 2.0 w pasku jest bardziej narażona na usterki niż jednostka w X3 i to mnie tylko powstrzymuje , druga sprawa to moja Baba której X3 podoba sie bardzo i nie chce słyszeć o niskim samochodzie a CC jest szczególnie niski hehe i h*j wi co robić Fantomas argumentacja ??
edraven Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Panowie , moje B8 jest do sprzedania. 43k pln z dwoma kpl opon. Przebieg 261k
lennox Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Widzisz Boski bierz od Edka A4 bo na bank ma nizszy przelot i jest bardziej zadbane niz ten pasek.
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nie weźmie bo to nie okazja Który rok?
FANTOMAS Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Fantomas argumentacja ?? Łukasz nie wiem nad czym tu się zastanawiać ? Po zakupie otworzą się przed tobą nowe horyzonty (naprawy) i nowe wyzwania. Dzięki temu zniknie marazm dnia codziennego i będziesz czuł , że ktoś ciebie potrzebuje . Poznasz nowych ludzi (mechaników) nowe miejsca (warsztaty) przeżyjesz nowe niezapomniane przygody (z Miodkiem) i podróże (busami po Polsce). Nie wiem więc nad czym tu się zastanawiać.
edraven Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nie weźmie bo to nie okazja Który rok?. Prod list. 2009, mod 2010 więc na poprawionej pompie i z MMMi 3GH
boseron Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Nie weźmie bo to nie okazja Nie weźmie bo juz miał b8 a drugi raz nie wchodzę w to małe plastikowe autko Fantomas a ja myslalem ze Ty tak od serca i szczerze eh..... Czy każdy uważa ze moja X3 jest lepsza niż taki pasek ??? Widzisz Boski bierz od Edka A4 bo na bank ma nizszy przelot i jest bardziej zadbane niz ten pasek. Nie widziałeś paska na żywo to skąd wiesz ze b8 jest bardziej zadbane ?? Dziwne podejście ? Edytowane 11 Grudnia 2016 przez boseron
edraven Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ile , Lukasz dolozyles do X3 do tej pory? Nie mówię o eksploatacji tylko o awariach? Wydaje mi się że malo. Moim zdaniem pierwsze Twoje auto odkąd cię znam które naprawdę trzyma się kupy i jesli nie masz ciśnienia na zmianę to zostaw je bo ciężko ci będzie znaleźć coś sensownego i młodszego w podobnych $$
D4NTE Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dobrze Ci Edek radzi. Po oglądnięciu tej oferty widać że pasek już swoje przeżył zdecydowanie lepsze x3 co masz. Japko najlepszego z okazji urodzin :drink:
lennox Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Widzisz Boski bierz od Edka A4 bo na bank ma nizszy przelot i jest bardziej zadbane niz ten pasek. Nie widziałeś paska na żywo to skąd wiesz ze b8 jest bardziej zadbane ?? Dziwne podejście ? Po co na żywo oglądać jak po zdjeciach widać ze trąd?
boseron Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bo to trąd ze słonecznej Italii???Zaskoczę Cie ale X3 tez z Włoch a stan jej perfekcyjny Edraven racja do tej X3 nie dołożyłem nic . Poza jedna usterka ale to z winy mechanika bo nie dokręcił śruby , chodzi jak burza [emoji6] Widzisz Boski bierz od Edka A4 bo na bank ma nizszy przelot i jest bardziej zadbane niz ten pasek. Nie widziałeś paska na żywo to skąd wiesz ze b8 jest bardziej zadbane ?? Dziwne podejście ?Po co na żywo oglądać jak po zdjeciach widać ze trąd?Tys widzioł trąd Bo to trąd ze słonecznej Italii???A przez telefon mówiłeś żebyś brał
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) No bo co mam Ci powiedzieć, samo CC jako auto jest fajne i fajnie się nim jeździ...i tak weźmiesz i tak :-) FANTOMAS tez Ci napisał żebyś brał :-) Zmień auto, ale kup chociaż raz ludzkie auto... zawsze musisz jakiegoś ściągucha i to z Włoch żeby nie dało się sprawdzić historii bo jest kilka tysięcy tańsze...albo ubitka, albo bez książki z milionowym przebiegiem, a potem zdziwiony ze coś postukuje....:-) Skoro to Twój kuzyn to niech powie Ci wprost ile było...przecież przebieg 300-400kkm to jeszcze nic złego a nie opowiada ze nie pamięta czy go przekręcił czy nie... Edytowane 11 Grudnia 2016 przez KERCZI
D4NTE Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Co tam Łukasz przez weekend wymyśliłeś?
Rekomendowane odpowiedzi