boseron Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 a ja tam uwazam ze raz na czas trzeba wątrobe zdezynfekować i odkazić dobrym alkoholem.......hehehe[br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 21:53 _________________________________________________oczywiwscie good evening
sokolnh Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 joł dzisiaj piątek, także wszyscy razem " pokonam dzis siebie, pokonam siebie, udowodnie ze moge wypic wiecej "
Wąski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 joł dzisiaj piątek, także wszyscy razem " pokonam dzis siebie, pokonam siebie, udowodnie ze moge wypic wiecej " :oklaski: :oklaski:
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 co za aktywność z rana , no nie pogada nie pogada :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 normalka - jak o piciu to zaraz aktywność wzrasta ( jeszcze w piątek ) co za ludzie
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 normalka - jak o piciu to zaraz aktywność wzrasta ( jeszcze w piątek ) co za ludzie no jak przecież tu sami abstynenci
sokolnh Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no ja dzisiaj mam dobry humorek, bo to ostatni dzien pracy w stachurze
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no ja dzisiaj mam dobry humorek, bo to ostatni dzien pracy w stachurze
Wąski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no ja dzisiaj mam dobry humorek, bo to ostatni dzien pracy w stachurze gdzie Ty pracujesz pracowałeś
sokolnh Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 pracowałem tu http://www.stachura.com.pl/ bede pracował tu http://www.specauto.pl/
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Czasami jak włączam krakowskie to mi się wydaje że mnie przekierowało na newbie :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Czasami jak włączam krakowskie to mi się wydaje że mnie przekierowało na newbie :gwizdanie: no niestety życie nie jest łatwe jeszcze 3 godz
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Bylem w ASO sprawdzać pewne B7 2,0TDI hmmm historia sie zgadza , ogólnie wszystko OK ale nie ma dobrej geometri auto..... powiedziałem ze jak da sie ustawic to ja zapłace i kupuje jeśli sie nie da to trudno płaci sprzedający a ja go nie kupuje Ogólnie stan super autka ale musze poczekac do Poniedziałku
Rekomendowane odpowiedzi