Radekst Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 znalazlem, ale musialem sie obejsc smakiem bo byl zamkniety [emoji14] kurde jezdze tamtedy codziennie i nawet nie wiedzialem ze tam BK jest aaa, i nie bylo zadnego wielkiego swiecacego pindola eee.... otwarty był przecież bylem dzisiaj jeszcze raz i on jeszcze jest nieczynny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 ale byłeś od tyłu czy od przodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam Mam w Passacie B6 z 2008 roku silnik CR o kodzie CBAB nalatane ok. 270 tyś. Będę robił rozrząd i chce sprawdzić ten magiczny napęd pompy olejowej, a dokładnie dobrze byłoby go przerobić bądź poprawić. Jest w naszym rejonie magik co by zrobił taka przeróbkę? Dzięki z info. Pisz do edravena podawał mi kiedyś namiar na mechanika z rejonu kosocickiej byłem i gość zna temat 500 zł i zrobione Wesołych świat, a Boseronowi życzę żeby poza Ossę i Wisłą jeszcze kiedyś gdzieś zagrał !!!Grałem kiedyś w Wiśle i Wiśle ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jaglarz w Wieliczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jaglarz w Wieliczce + 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Będę to robił właśnie po to, żeby nikt nie uciekł... Żebyś czuł się bezpieczny na spocie. Żeby byli bezpieczni też Ci, którzy chcą mi przywileje zabierać. Mam nadzieje, że spędzili Oni Święta w gronie rodziny. Ja niestety i w pierwszy i w drugi dzień Świąt byłem po 12h w pracy a we Wigilie byłem po nocnej zmianie więc pół dnia i tak przespałem. Ale co tam... Szkoda energii na narzekanie. Przecież mam dwa tysiące wypłaty i w uj przywilejów Weź sobie uświadom chłopie że nie tylko ty pracujesz w święta,inni też pracują i nie mają przywilejówZawsze możesz zmienić pracę jak się tak czujesz wykorzystywany Bardzo podoba mi się ta wypowiedz Witam Mam w Passacie B6 z 2008 roku silnik CR o kodzie CBAB nalatane ok. 270 tyś. Będę robił rozrząd i chce sprawdzić ten magiczny napęd pompy olejowej, a dokładnie dobrze byłoby go przerobić bądź poprawić. Jest w naszym rejonie magik co by zrobił taka przeróbkę? Dzięki z info. Jaglarz w Wieliczce Karol ma telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 http://www.zumi.pl/2304117,Auto_Service_Pawel_Jaglarz,Wieliczka,firma.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam po długiej przerwie powoli przymierzam się do zmiany wozu i powrotu do audi . Dokładnie chodzi mi o A4 B6 i raczej wchodzi w grę benzyna + lpg które z silników byście polecali, diesel raczej odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzieki za info. A on przerabia to na nowy imbus 100 mm czy zostawia ten krótszy i poprawia gniazdo imbusa? Robił ktos u niego ten napęd pompy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Ruszyły zapisy na zlot [emoji3] zapisywać się bo znowu będzie zj... od Cubra Edytowane 29 Grudnia 2016 przez -RamzeS- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja robiłem, robił tez BOSERON. U mnie przerobił gniazdo i dorobił przejściówkę plus nowa pompę oleju z ASO. Całość 2000zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Panowie ! Zapisywac się https://a4-klub.pl/index.php?/topic/382198-xviii-ogolnopolski-zlot-i-xi-urodziny-audi-a4-klub-polska-bukowina-tatrzanska-24-26032017r/ ps. Fantomas juz jestes na liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Uważam , za szczególnie bezczelne pominięcie przez organizatorów zlotu w wykazie sponsorów jednego z najchojniejszych dobroczyńców którym bez wątpienia jest : ....a zwłaszcza powinny być zamieszczone specjalne podziękowania dla MRPiPS za likwidację syndromu pierwszej dniówki. Mam nadzieję , że tym razem drugi dzień zlotu będzie dzięki temu zarządzeniu wyglądał lepiej (u co poniektórych). Edytowane 30 Grudnia 2016 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Uważam , za szczególnie bezczelne pominięcie przez organizatorów zlotu w wykazie sponsorów jednego z najchojniejszych dobroczyńców którym bez wątpienia jest : ....a zwłaszcza powinny być zamieszczone specjalne podziękowania dla MRPiPS za likwidację syndromu pierwszej dniówki. Mam nadzieję , że tym razem drugi dzień zlotu będzie dzięki temu zarządzeniu wyglądał lepiej (u co poniektórych). Niestety, ja z 500+ sfinansowałem C6... Szukam sponsora na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Ja jadę za 500+ [emoji4] Edytowane 30 Grudnia 2016 przez -RamzeS- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Panowie to do siego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkiego dobrego w nowym roku [emoji898] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi