Vixen Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ciekawe rozwiazanie silnika nie powiem , ale ceny beda kosmiczne napewno , i tak sie zapewne nie przyjmie tzn koncerny samochodowe nie pojda w wynalazek i skutecznie ucisza ew konkurecjeWysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Moja skrzynia chodzi idealnie , chcesz stanąć na kresce ? To byłby ciekawy pojedynek benzyna vel diesel moc porównywalna , turbina i kompresor .... 270 do 290 przewaga benzyny ale moment na korzyść diesla .... Kerczi coś długo pakujesz te paczki skoro nie dzwonisz od wczoraj [emoji2]Skończyłem późno i zapomniałem :-)I tak Was objadę CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 . Pasek dużo lżejszy wiec pewnie i masz racje , po drugie 300 koni to nie 270 , po trzecie ja nie strzelam ze sprzęgła od zera a Wy w benzynie możecie iść piecem od samego dołu , ale ze startu ruchomego chętnie stanę na kresce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 .Pasek dużo lżejszy wiec pewnie i masz racje , po drugie 300 koni to nie 270 , po trzecie ja nie strzelam ze sprzęgła od zera a Wy w benzynie możecie iść piecem od samego dołu , ale ze startu ruchomego chętnie stanę na kresce [emoji4]My za to możemy strzelić z focha...Wiec wychodzi na jedno...a z ruchomego to już w ogóle wciągniemy Cię nosem i wyplujemy tylkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 1 godzinę temu, KERCZI napisał: My za to możemy strzelić z focha...Wiec wychodzi na jedno...a z ruchomego to już w ogóle wciągniemy Cię nosem i wyplujemy tylkiem... +100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wurger, pogodzisz towarzystwo bo coś się rozbrykali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Ja tam chętnie bym zobaczył ten wyścig Nie chcę podpuszczać, ale myślę, że Łukasz by im pokazał co to znaczy 3.0TDI i gdzie ich miejsce. Edytowane 9 Lutego 2017 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie podpuszczajcie Łukasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No właśnie wracamy z miasta i pokozol :-) EDRAVEN musisz poprawić Mu program...chłopak nie zaśnie Pomijając wszystko to całkiem składne to auto, a jak na Boserona to już w ogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No i po kresce z Kerczim , dostałem lanie jakies dwie długości auta A6 cięższa , pasek czuć ze lepiej idzie, DSG szybciej zmienia biegi niż tiptronic i tu C6 traci , ale i tak jestem zadowolony , No i szkoda ze w C6 nie ma procedury Zawartość dodana 0 minutes later Kerczi masz mocniejszy samochód ale tylko ciut ciut [emoji6] Zawartość dodana 2 minutes later Edraven pisz Pan mocniej [emoji41][emoji854] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No i po kresce z Kerczim , dostałem lanie jakies dwie długości auta [emoji20] A6 cięższa , pasek czuć ze lepiej idzie, DSG szybciej zmienia biegi niż tiptronic i tu C6 traci , ale i tak jestem zadowolony , No i szkoda ze w C6 nie ma procedury [emoji20] Zawartość dodana 0 minutes laterKerczi masz mocniejszy samochód ale tylko ciut ciut [emoji6] Zawartość dodana 2 minutes laterEdraven pisz Pan mocniej [emoji41][emoji854]2 długości auta...przy 80km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Przy setce potem szły równo tylko drogi brakowało , możemy kiedyś sprawdzić do 200 Pozwoliłem sobie sprawdzić masy aut minimalne . Pasek 110 kg lżejszy to tez ma znaczenie plus 30 koni wiecej nie ma o czym mowić jest szybszy Zawartość dodana 1 minute later Karol jakby napisał Cuber ..... No i ch.... ale to audi hahahaha Zawartość dodana 3 minutes later Raz wygrałem jak Kerczi spóźnił start [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A Gość w passacie CC wiedział ze ścigacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A Gość w passacie CC wiedział ze ścigacie??Chyba ściągacie gacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ile waży CC? Bo twój będzie miał ok 1950. A z tobą 2150. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Coś koło 2,2 tEdziu i co to za pomówienia ze mi się nie podoba D4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 7 godzin temu, boseron napisał: Przy setce potem szły równo tylko drogi brakowało , możemy kiedyś sprawdzić do 200 Mistrzu joda, przecież im wyższa prędkość tym benzyna ma nad gnojowozem przewagę. U Ciebie Vmax może teraz by pykło do 250... u mnie (myślę) ze dałbym radę 280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 1 minutę temu, lennox napisał: Mistrzu joda, przecież im wyższa prędkość tym benzyna ma nad gnojowozem przewagę. U Ciebie Vmax może teraz by pykło do 250... u mnie (myślę) ze dałbym radę 280 Przeca na serii w tdi "pyka" więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Mistrzu joda, przecież im wyższa prędkość tym benzyna ma nad gnojowozem przewagę. U Ciebie Vmax może teraz by pykło do 250... u mnie (myślę) ze dałbym radę 280+100 Zawartość dodana 0 minutes later Przeca na serii w tdi "pyka" więcej.A skąd jak skrzynia krótka?Jak u Niego wskakuje 4 to u mnie wóz zastanawia się czy podciągnąć jeszcze na 2 czy przerzucić na 3 Zawartość dodana 2 minutes later Btw. To z ciekawości stanąłbym z Wurgerem...jakie to różnice sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi