Shadow Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Ciekawa akcja:https://pomagam.pl/NowySeicento Btw polecam komentarz: Cytuj Beata z AudiSorki za tego dzwona. Pozdrawiam Beti
inviz Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Nie to nie tip, to s-tronik, może zły kod dałem z tabelki...to jest Q5 3.0 TDI (tam tylko s-tronik montowali). 21 godzin temu, edraven napisał: Nie wiedziałem że montowali tipa do 3.0TDI w tym roczniku. To europejczyk jest? inviz UZUPEŁNIJ PROFIL!!!!!! Zawartość dodana 0 minutes later 1 godzinę temu, inviz napisał: Nie to nie tip, to s-tronik, może zły kod dałem z tabelki...to jest Q5 3.0 TDI (tam tylko s-tronik montowali). inviz UZUPEŁNIJ PROFIL!!!!!! A już wiem, chodziło Ci o to że wersja tip(manualna zmiana). Kurcze nie orientuje sie w tych nazwach automatów, zawsze miałem manual. Co do profilu. Nic nie da, pisze o nowym samochodzie. Nie chce zanudzać ale czy ktoś wie co do tego typu oleju do tej skrzyni? Z góry dzięki za info:)
edraven Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Kod skrzyni który podałes przedtem odnosi się do skrzyni hydraulicznej tiptronic a nie do 2 sprzęgłowej Stronik, dlatego byłem zaskoczony. Masz zwykłego 7 biegowego Stronica. Mechatronika już była robiona?
Zemis Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Jeśli mogę kogoś polecić od automatów, to Popiolek w Mszanie Dolnej. U niego mój pasztet przeszedł 3 bądź 4 serwisy i jestem zadowolony. Moim zdaniem chłop zna sie na rzeczy i rożne grube fury czekają na serwis bądź naprawę skrzyń. Telefon kontaktowy moge podać jak ktos zainteresowany:)
lennox Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Gdzie legia nie może, tam sędzia pomoże!!!
Hilton Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Dnia 13.01.2017 o 11:58, KERCZI napisał: Zawartość dodana 3 minutes later Witam, posiada ktoś może 2.0 tdi o oznaczeniu CAGA? Jeśli tak to mógłbym się z kimś "spotkać" i posłuchać pracy silnika? Coś mi "piszczy" przy dodawaniu gazu, nie wiem czy to normalne, ale wydaje mi się,że wcześniej tego dźwięku nie było. Dodam że wymieniłem pasek od alternatora i rolki, dźwięk dalej ten sam Edytowane 17 Lutego 2017 przez Hilton
Wurger Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Może pompa wspomagania? Sprawdzałeś stan płynu?
Hilton Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 A ma to coś do tego dźwięku? Bo słyszę ten jakby "elektryczny" dźwięk tylko przy dodawaniu gazu. Wcześniej miałem taki basowy dźwięk silnika, a teraz chodzi jak jakieś autko elektryczne...
KERCZI Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 A ma to coś do tego dźwięku? Bo słyszę ten jakby "elektryczny" dźwięk tylko przy dodawaniu gazu. Wcześniej miałem taki basowy dźwięk silnika, a teraz chodzi jak jakieś autko elektryczne... Może dotknęła Cię dobra zmiana ? I zamienili Ci diesla na elektryka?
Hilton Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Hehe :-P nie powiem, bo denerwuje mnie to, bo cały czas to słyszę.... A nikt nie może dojść co to jest...
boseron Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 A nie zmieniałeś rozrządu ? Ja tak miałem po zmianie paska rozrządu w b8 silnik caga wlasnie
Hilton Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Rorzad miałem kompletny robiony przy 180 tys, teraz mam 253 tys. Od tygodnia mam takie objawy, wcześniej tego nie miałem :-/
Hilton Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Mam rozumieć, że mam tam zadzwonić i coś pomogą? Edytowane 17 Lutego 2017 przez Hilton
boseron Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Boski... 602100606 ul. orkana 34Dziękuje [emoji106]
Rekomendowane odpowiedzi