Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Cos tam by sie znalazło no moze by i sie znalazło ale nie za dużo
jarko Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Chciałem pomóc a tu taka awanturka Sie Nam Moskal ostatnio nerwowy zrobił Bo widzisz, było zamówić 200sztuk, zrobić marżę i powoli sprzedawać... JA tak zrobiłem i już powoli za B6 się rozglądam nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku Nie proponuje tego robić , bo będzie wpier.... od całego Krakowa No właśnie
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Chciałem pomóc a tu taka awanturka Sie Nam Moskal ostatnio nerwowy zrobił Bo widzisz, było zamówić 200sztuk, zrobić marżę i powoli sprzedawać... JA tak zrobiłem i już powoli za B6 się rozglądam A staropolskie porzekadło mówi ze "Moskal mądry po szkodzie" , no niestety na przyszłość trzeba bedzie tak zrobic jak mowisz Jarko I skończcie juz z tym moim denerwowaniem sie... Ile zarobiłes na koszulkach ???? Pisz na PW Moze jeszcze ściemnie cos ze cena smyczy sie zmieniła..... chociaż nie , juz raz ściemniłem że VATU nie doliczyłem , pare złotych zawsze do przodu.. o wiem , napisze ze koszty produkcji sie zwiekszyły smigam zmodyfikowac temat
jarko Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ile zarobiłes na koszulkach ???? Pisz na PW Póki co to jestem w plecy parę tysiaków Moze jeszcze ściemnie cos ze cena smyczy sie zmieniła..... chociaż nie , juz raz ściemniłem że VATU nie doliczyłem , pare złotych zawsze do przodu.. o wiem , napisze ze koszty produkcji sie zwiekszyły smigam zmodyfikowac temat No masz spore pole do popisu, boto już trwa trochę. Ceny nici mogły podskoczyć, wypłaty dla pracowników, paliwo podrożało przez ten czas... No i teraz smyczki o 2 zety są droższe
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 nie zaśmiecajmy Krakowiakom wątku Nie proponuje tego robić , bo będzie wpier.... od całego Krakowa Słafek z Żeszowa podobno już ćwiczy bezpieczne upadki :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ale cisza, jak to po burzy choć to raczej mżawka była :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No własnie gdzie ? Kurde jechałem ok 20-30 Nowohucką i na skrzyzowaniu juz z Wielicką leżał ktoś potrącony przez samochód leżal przykryty czarnym workiem ;( masakra
PABLO Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Człowiek spędził cały dzień w pracy i teraz sie dowiaduję o rzeczach które sie wydarzyły na dodatek koło mnie
jarko Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A mnie już piwo nie smakuje... chyba pójdę spać :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A mnie już piwo nie smakuje... chyba pójdę spać :gwizdanie: kużwa ile tego piwa mozna pic , strzel sobie banie i po kłopocie
Tukan Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A mnie już piwo nie smakuje... chyba pójdę spać :gwizdanie: Piwosz
boseron Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dobry wieczór, jestem po kilku głębszych i jakoś tak fajnie..... whisky + cola ...... ideaqlne rozwiązanie na koniec cięzkiego dnia...... pozdrowienia dla całej ekipy
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dobry wieczór, jestem po kilku głębszych i jakoś tak fajnie..... whisky + cola ...... ideaqlne rozwiązanie na koniec cięzkiego dnia...... pozdrowienia dla całej ekipy heh Ja własnie sacze Ballentinesa z pepsi
jarko Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A mnie już piwo nie smakuje... chyba pójdę spać :gwizdanie: kużwa ile tego piwa mozna pic , strzel sobie banie i po kłopocie No kur... mam cały barek fajnych trunków a jakos na browar mnie naszło... [br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 00:43 _________________________________________________boseron, a Ty moim sąsiadem prawie jesteś
jarko Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To teraz może jakies wtorkowe spotkania na forum przy
Rekomendowane odpowiedzi