radek_siara Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Witam Jestem nowy na ziemi małopolskiej,więc zapytam wprost: Panowie jakiś spot jutro?
Radekst Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Jesienne smalcowanie Znając życie jutro będzie padać
KERCZI Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Jesienne smalcowanie Znając życie jutro będzie padać Ja już tez po...efekt miazga
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 11 godzin temu, radek_siara napisał: Witam Jestem nowy na ziemi małopolskiej,więc zapytam wprost: Panowie jakiś spot jutro? oczywiście, że jest spot
Cuber Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 12 godzin temu, radek_siara napisał: Witam Jestem nowy na ziemi małopolskiej,więc zapytam wprost: Panowie jakiś spot jutro? No to chrzest bojowy Cię czeka na Spocie dzisiaj w takim razie ps. Siema Wszystkim
kajmanovsky Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Panowie gdzies w krk wylacza mi w ecu sondy lambda w moim starym trupie z 00'?
Transitpower Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki za wczorajszego spota
edraven Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 21 godzin temu, kajmanovsky napisał: Panowie gdzies w krk wylacza mi w ecu sondy lambda w moim starym trupie z 00'? Jak cos to możesz do mnie wpadać.
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Panowie gdzie w Krakowie przelutują mi kluczyki - ojciec w oplu ma problem z imo, w ASO mu powiedzieli, że może u nich kupić nowy kluczyk za parę ładnych stówek lub dać komuś do poprawienia lutów (podobno w tym leży problem i jest to problem ogólnie znany), ale oni tego nie robią. Myślę, że zwykłą lutownica się tego nie zrobi, raczej tylko dmuchawa.
Cuber Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 27 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: Panowie gdzie w Krakowie przelutują mi kluczyki - ojciec w oplu ma problem z imo, w ASO mu powiedzieli, że może u nich kupić nowy kluczyk za parę ładnych stówek lub dać komuś do poprawienia lutów (podobno w tym leży problem i jest to problem ogólnie znany), ale oni tego nie robią. Myślę, że zwykłą lutownica się tego nie zrobi, raczej tylko dmuchawa. http://www.kluczyk.krakow.pl/page1.html
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 31 minut temu, Cuber napisał: http://www.kluczyk.krakow.pl/page1.html niestety tu mi nie pomogą ;( Mogą dorobić tylko nowe kluczyki
KERCZI Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 niestety tu mi nie pomogą ;( Mogą dorobić tylko nowe kluczyki Na 29 listopada - wylot na Warszawę - gościu Ci to zrobi
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 6 minut temu, KERCZI napisał: Na 29 listopada - wylot na Warszawę - gościu Ci to zrobi chodzi o tą firmę?? https://panoramafirm.pl/małopolskie,,kraków,prądnik_czerwony,al._29_listopada,81/firma_zabezpieczen_specjalnych_tadeusz_bizon_zaprzysiezony_rzeczoznawca-tnpbs_lgf.html puki co nie mogę się tam dodzwonić - nikt nie odbiera
KERCZI Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 HahahahA czytałeś czym gościu się zajmuje?!?Serwis i naprawa sejfów, kas pancernych, bankomatów, skarbców, zamków, szaf pancernych itp.
Lukasz_mk2 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) 9 minut temu, KERCZI napisał: Hahahah A czytałeś czym gościu się zajmuje?!? Serwis i naprawa sejfów, kas pancernych, bankomatów, skarbców, zamków, szaf pancernych itp. czytałem i też pisze: Cytuj Dodatkowa nasza firma oferuje usługi dorabiania kluczy:dorabiane kluczy do domów,dorabiane kluczy do mieszkań,immobilaizery,dorabiane kluczy do samochodów,klucze samochodowe. ten chłop z twojego linku też nie odbiera telefonów - spróbuję później Edytowane 20 Września 2017 przez Lukasz_mk2
Radekst Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 2 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał: Panowie gdzie w Krakowie przelutują mi kluczyki - ojciec w oplu ma problem z imo, w ASO mu powiedzieli, że może u nich kupić nowy kluczyk za parę ładnych stówek lub dać komuś do poprawienia lutów (podobno w tym leży problem i jest to problem ogólnie znany), ale oni tego nie robią. Myślę, że zwykłą lutownica się tego nie zrobi, raczej tylko dmuchawa. Zadzwon do wojtka, mamy na dietla lutownice hot air. Jak przyniesiesz mu rozebrany kluczyk to raczej nie powinno byc problemu z tym zeby Ci go wygrzali, pewnie zrobily sie zimne luty. Ps Dzieki Panowie za spota, spociki bawia i ucza Milo bylo posluchac o Waszych pytonach
bodowp Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 2 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał: czytałem i też pisze: ten chłop z twojego linku też nie odbiera telefonów - spróbuję później Podjedź do gościa. Nie odbiera jak ma dużo roboty.
Rekomendowane odpowiedzi