tsluszniak Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Cześć, Panowie potrzebuję pomocy. W moim A4 padł sobie ASN .. nie chcę wydawać kasy na remont, bo z tym silnikiem to ryzyko, dlatego szukam silnika 2.4 V6 BDV, kompletnego. Potrzebuję tego silnika koniecznie z A4 B6, wersja europa, manualna skrzynia. Wiem, że były też w A6, ale trochę te silniki się różnią, poza samą wiązką chyba też tym, że A6 miało wiatrak na wisko, A4 elektryczny, a chcę zrobić tę przekładkę w miarę sprawnie i bez kombinacji. Czy ma ktoś może namiar na kogoś, kto miałby na sprzedaż taki motor? Z wiązką i kompem. Ewentualnie może ktoś ma, albo wie o jakimś A4 dawcy (rozbitym)? Z góry wielkie dzięki Edytowane 26 Czerwca 2019 przez tsluszniak
Radekst Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 3 godziny temu, FANTOMAS napisał: niezamaco karkówa Musze czesciej przyjezdzac zebyscie nie zauwazali roznicy
D4NTE Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 2 godziny temu, tsluszniak napisał: Cześć, Panowie potrzebuję pomocy. W moim A4 padł sobie ASN .. nie chcę wydawać kasy na remont, bo z tym silnikiem to ryzyko, dlatego szukam silnika 2.4 V6 BDV, kompletnego. Potrzebuję tego silnika koniecznie z A4 B6, wersja europa, manualna skrzynia. Wiem, że były też w A6, ale trochę te silniki się różnią, poza samą wiązką chyba też tym, że A6 miało wiatrak na wisko, A4 elektryczny, a chcę zrobić tę przekładkę w miarę sprawnie i bez kombinacji. Czy ma ktoś może namiar na kogoś, kto miałby na sprzedaż taki motor? Z wiązką i kompem. Ewentualnie może ktoś ma, albo wie o jakimś A4 dawcy (rozbitym)? Z góry wielkie dzięki Silniki – wybór – gwarancja – faktura SILNIKI.COM.PL Kolejna witryna oparta na WordPressie kupsilnik.pl - sprzedaż, regeneracja, wymiana silników samochodowych KUPSILNIK.PL Zajmujemy się sprzedażą, regeneracją oraz wymianą silników Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Mercedes, BMW, Porsche, Lamborghini, Volvo...
tsluszniak Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 45 minut temu, D4NTE napisał: Silniki – wybór – gwarancja – faktura SILNIKI.COM.PL Kolejna witryna oparta na WordPressie kupsilnik.pl - sprzedaż, regeneracja, wymiana silników samochodowych KUPSILNIK.PL Zajmujemy się sprzedażą, regeneracją oraz wymianą silników Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Mercedes, BMW, Porsche, Lamborghini, Volvo... Dzięki wielkie
Redjasper Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 @FANTOMAS @Radekst jasne, że stop działa bez stacyjki.
FANTOMAS Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 27.06.2019 o 09:51, Redjasper napisał: @FANTOMAS @Radekst jasne, że stop działa bez stacyjki. ale którą nogą deptasz bo sprawdziłem u siebie i jakoś ni hu hu Edytowane 28 Czerwca 2019 przez FANTOMAS
Redjasper Opublikowano 29 Czerwca 2019 Opublikowano 29 Czerwca 2019 W dniu 27.06.2019 o 16:24, FANTOMAS napisał: ale którą nogą deptasz bo sprawdziłem u siebie i jakoś ni hu hu pokażę Ci następnym razem... mogę ręką nawet nacisnąć jak chcesz
FANTOMAS Opublikowano 29 Czerwca 2019 Opublikowano 29 Czerwca 2019 2 godziny temu, Redjasper napisał: pokażę Ci następnym razem... mogę ręką nawet nacisnąć jak chcesz Ty masz usa verszyn więc przypuszczam , że tak jak u nich jest wszystko bardziej papieskie niż trzeba to i pewnie dlatego stop świeci się bez kluczyka. Nie zdziwiłbym się gdybyś miał na karoserii ori naklejkę żeby się o nią nie opierać gdy auto stoi na słońcu bo można się poparzyć. U mnie stop bez stacyjki nie świeci się
FANTOMAS Opublikowano 29 Czerwca 2019 Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) 49 minut temu, Radekst napisał: Zrobilem program w hulajce ? to ile tera podrywasz na zimnym łokciu ?️♂️ myślałem , żeby się może na ostre koło przesiąść ale mi z komunijnych brakło piszą że wersja limitowana i ostatnia sztuka i ponoć poprawiona (oleju nie bierze) Rower Audi Sport Racing Bike, 51, black/red 7251361091 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na allegro.pl za 89000.00 zł - Rower Audi Sport Racing Bike, 51, black/red (7251361091). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Edytowane 29 Czerwca 2019 przez FANTOMAS
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Powitać Edytowane 2 Lipca 2019 przez D4NTE
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 29.06.2019 o 17:11, FANTOMAS napisał: myślałem , żeby się może na ostre koło przesiąść ale mi z komunijnych brakło piszą że wersja limitowana i ostatnia sztuka i ponoć poprawiona (oleju nie bierze) Rower Audi Sport Racing Bike, 51, black/red 7251361091 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na allegro.pl za 89000.00 zł - Rower Audi Sport Racing Bike, 51, black/red (7251361091). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo... Niezły sprzęt...
Lukasz_mk2 Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Panowie pojawi się ktoś dzisiaj na spocie, bo mam zamiar wpaść, a nie wiem czy kogoś zastane na miejscu.
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 Ja nie dam rady dzsiaj Za tydzień powinienem już być
Marcin_K Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Mnie nue będzie pozdrowienia znad Bałtyku ??
Marcin_K Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam Jak ktoś ma chwilę proszę o głos ? konkurencja dla Danciaka ? https://a4-klub.pl/competition/entry/119-a4-b8-czarna/
Rekomendowane odpowiedzi