Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam Was serdecznie. Od niedawna jestem posiadaczem mojej audi a4 b5. Jakoś nie mogłem znaleźć czasu aby zjawić się na zlocie. Może dzisiaj mi się to uda, o ile się odbędzie. Jeśli tak to gdzie i o której? Czy nadal Galeria Krakowska ostatnie piętro o 18:00? Poza tym mam pytanko, cz ktoś z Was będzie miał VAG-a aby zobaczyć co sie w moim Audi dzieje? Kupiłem chyba felerny okaz . Może jednak uda mi się go doprowadzić do porządku. Kiedy kupowałem nie wyglądało to tak źle. No cóż. Ludzie uczą się na błędach. Mogę liczyć na Wasze porady i pomoc? Byłbym wdzięczny i pozdrawiam. Do zobaczenia (mam nadzieję że dzisiaj) Przyjedz dzisiaj na spocika moze coś poVAGujemy
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Widzę że dużo nowych osób dzisiaj będzie na spocie straszna cisza :gwizdanie:
arson15 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 i ile atrakcji prezentacja nowego Cubrowozu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Widzę że dużo nowych osób dzisiaj będzie na spocie straszna cisza :gwizdanie: to bardzo miło ze bedą nowi
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 i ile atrakcji prezentacja nowego Cubrowozu :gwizdanie: w takim razie ja przyjadę MPK
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zapraszamy Wszystkich :!: Dzisiaj ostatni wakacyjny spot :!::!::!: _________________________________________________ Co do Vaga to może być mały problem... Nie będzie Tytusa i Sokoła... Ostatnia nadzieja w ThemOnie... Też by mi się przydało poszperać trochę bo mi się poduchy świecą Wie ktoś czy Dejmon będzie :?:
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Robert a może weźmiesz ten podnośnik dla mnie i go założymy? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Robert a może weźmiesz ten podnośnik dla mnie i go założymy? :gwizdanie: oj nie ale obiecuję że na pewno na Zlot letni będziesz miał założony
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 szkoda. Oglądacie Panowie naszego robercika? :gwizdanie: nawet dobrze mu idzie robert a Ty wogóle jedziesz na ten zlot czy nie?
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 szkoda. Oglądacie Panowie naszego robercika? :gwizdanie: nawet dobrze mu idzie robert a Ty wogóle jedziesz na ten zlot czy nie? Oczywiście że oglądamy co za pytanie :gwizdanie: Jednak na zlot nie jadę
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jednak na zlot nie jadę :thumbdown:Robert K. :thumbup:
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 kurde kovalainen coraz bliżej [br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 15:29 _________________________________________________Robert 3 :oklaski: [br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 15:39 _________________________________________________widzieliście jak wygwizdali Hamiltona podczas wręczania pucharu? :gwizdanie: A Robertowi bili brawo wszyscy :naughty:
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 A ja tam meczyk co na pomorzu jest oglądam
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 cuber to zes kupił dobrego pazdziocha Porezamy na spocie. Wielkie gratki Grzesiek!!!
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Bo Roberty to równe chłopaki z wyjątkami :polew:
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 cuberek - miałem się nie wygadać - a tu widzę wszyscy o Twojej furce już wiedzą - koledzy jak tam magnesiki - OK czy jest jakiś niesmak ( tylko bez ściemy mi tu odpowiadać ) - fajnie że się udało że możecie na trase już mieć go na furkach ( tak jak Trzeniek chciałeś )
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Miron, weź wzornik na zlot jak możesz
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Panowie dzięki za spocika Cuberek furka wymiata
sokolnh Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no spocik ok Pablo, jak wyregulujesz gaz to sie znowu scigniemy
Rekomendowane odpowiedzi