Gość TrueOgre Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ty bo ja też mam klocki od Sokoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ty bo ja też mam klocki od Sokoła ja mam jakieś ATE i dzisiaj mi się kontrolka zapaliła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 też mam ATE :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ATEraz ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Panowie, może zakup grupowy, ja też przymierzam się do wymiany klocków Trzeniu daj znać jak będziesz kupował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 też mam ATE :gwizdanie: Najlepsze klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 też mam ATE :gwizdanie: Najlepsze klocki to na najgorszych ile bym zrobił? 1000km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ferrodo albo Textary co do klocków :gwizdanie: ( ot tacy moi faworyci :gwizdanie: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a które mniej pylą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michas Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 chłopaki znacie kogoś w krakowie kto by mi dobrze i niedrogo podpiął wskaźniki doładowania, temp spalin i gazów wylotowych do s3 8l ?? , mam juz wszystko gotowe razem ze słupkiem, teraz tylko trzeba troche powiercić w silniku , a że się na tym nie znam, wolę się za to nie zabierać, żeby mi się jakaś turbo dziura nie zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Zagadaj do kolegi sokolnh, on coś kombinuje. Trzeniu czarne szybki widać nawet na zdjęciach http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_avant_tytusa-t32647.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ferrodo albo Textary co do klocków :gwizdanie: ( ot tacy moi faworyci :gwizdanie: ) Cuber a ja jakie mam teraz bo juz takich nie chce, felgi mam czyste jeden dzien, wspominalem wlasnie ostatnio Waskiemu o tym ATE ori mialem w B5 i bylem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ferrodo GreenStuff -y bodajże ale nie pamietam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Siemka Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Siemka Wszystkim czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Siema,Ja mam FERODO premier czy cos takiego pyla,nastepnym razem zakladam TEXTARY moze bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Trzeba mniej hamować to nie będą tak pylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 albo wolniej jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 świat jest pełen szydery ale co tam... przynajmniej jest weselej Tak z ciekawości , ile robicie na klockach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Bry dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi