Wąski Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Wąski jak się czegoś dowiesz :gwizdanie: To puść mi jakiegoś smsa czy cuś, kompa zostawiłem koleżance (ona go wyśle w razie czego), od poniedziałku mam urlop - postaram się w miarę możliwości ogarniać Internet, ale dostęp będę miał ograniczony.. Póki nie wrócę będzie czekał oki
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Pablo jesteś dziś w pracy?? Dziś mnie nie było bo raczej nie pisze na forum jak jestem w pracy Weekend pracuje to zapraszam Hercus, no problem
Nosfer Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Wąski jak się czegoś dowiesz :gwizdanie: To puść mi jakiegoś smsa czy cuś, kompa zostawiłem koleżance (ona go wyśle w razie czego), od poniedziałku mam urlop - postaram się w miarę możliwości ogarniać Internet, ale dostęp będę miał ograniczony.. Póki nie wrócę będzie czekał oki Bez stresów
Hercus Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Gdzie załatwiłeś ?[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 21:09_________________________________________________speca też mam :gwizdanie: zegary załatwiłem na zamojskiego a speca to bym wolał takiego co podjedzie .... ten co mi dałeś drugi numer to chce zeby mu wszystko przywieść ... chyba że podholuje auto ... zobaczymy w poniedziałek bo zebrałem jeszcze kilka namiarów
Wąski Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Gdzie załatwiłeś ?[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 21:09_________________________________________________speca też mam :gwizdanie: zegary załatwiłem na zamojskiego a speca to bym wolał takiego co podjedzie .... ten co mi dałeś drugi numer to chce zeby mu wszystko przywieść ... chyba że podholuje auto ... zobaczymy w poniedziałek bo zebrałem jeszcze kilka namiarów Jedz do niego jest najlepszy w Krakowie .Mogę zadzwonić do niego że znajomy.Ile dałeś za zegary? zapewne nie tanio
Hercus Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 no właśnie że myslałem że wiecej dam a dałem 500 ... w aso jak oddajesz stare to za nowe dajesz 1200 a jak wogóle niemasz starych to za nowe dajesz 2400 !!!! Ps a na jakij ulicy gość jest bo nawet nie zapytałem ... i on chyba mówił zeby nowe kluczyki przywieść tylko po co wszyscy mówią że nie trzeba ???
irko Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 kluczyki musisz podwiesc, o ile zczyta fejsem pin do immo to musi potem zaprogramowac szklanki w kluczykach chyba, ze sam sobie zrobisz adaptacje, jak zegar bedzie robil na stole nie majac samochodu to nie musisz kluczykow przynosic, zreszta nawet nie wiem co masz tam do zrobienia
Hercus Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ja rozumiem ze tak sie robi ze starymi kluczykami a po co nowe w zasadzie pewnie chodzi o sama "pastylke" ??? ..... zadzwonie jutro do gosci a albo w poniedziałek i umówie sie na wizyte i wszystko ustale ... mysle że jak robert mówi ze gośc jest najlepszy to pewnie tak jest ps : ten lew co go wszyscy szukali to ja dlatego nie odzywałem sie ani na forum ani na spotach
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ps : ten lew co go wszyscy szukali to ja dlatego nie odzywałem sie ani na forum ani na spotach
Hercus Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 dobranoc wszystkim co już śpią i PABLO co czuwa ......
Cuber Opublikowano 3 Października 2008 Autor Opublikowano 3 Października 2008 wszystkim jest tu ktoś jeszcze ?
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 wszystkim jest tu ktoś jeszcze ? Oglądają Matrixa na Tvn Ale zaraz pewnie nieśmiertelny Jarko się zjawi
Tukan Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Ja tez jestem i ogladam Trixa
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 A kolega ekran czyta i czyta, może coś napisze :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 wszystkim jest tu ktoś jeszcze ? sii
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 rob ty też masz dziś dyżur :?:
Gość rob Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 rob ty też masz dziś dyżur :?: tak wyszło
Wąski Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 A ja w pracy ale pogoda a tak miało być pięknie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi