Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.a4-klub.pl/smf/legalizacja_wyscigow_ulicznych_w_krakowie-t47438.0.html;msg515920#new[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 09:43_________________________________________________było ? nie chce mi się szukać :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Waski , nawet mi nie mów o pogodzie bo mnie zaraz szlak trafi :wallbash: , we Włoszech 25 stopni , sloneczko poprpstu rewelacja :beach: :beach: :beach:

Opublikowano

Waski , nawet mi nie mów o pogodzie bo mnie zaraz szlak trafi :wallbash: , we Włoszech 25 stopni , sloneczko poprpstu rewelacja :beach: :beach: :beach:

Wiem :gwizdanie: przeprowadzamy się :mysli:[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 10:03_________________________________________________Tytus dziękuję za zakupy :notworthy:

Opublikowano
:hi: Siema
Opublikowano

Siemka :hi:

Pogoda nas dzis rozpieszcza :(

Opublikowano

Pogoda jest poprostu masakryczna :wallbash: wrrrrrr ocipieć idzie :thumbdown:

Opublikowano

jak leje jest zle, jak skwar to wszyscy narzekaja, ze niewyrobka, jak mroz to tez niedobrze :polew:

panowie tylko czasami bywa 25' z przyjemnym lekkim wiaterkiem wiec nie marudzic bo po zlej pogodzie bedzie lepsza :wink4:

Opublikowano

Siema pogoda paskudna,ale cóz zrobic

Opublikowano

:hi:

panowie nie wiecie moze jak sie nazywa srodek ktory sie wlewa do plynu chlodniczego i on uszczelnia minimalne wycieki? Bo mam wyciek rzedu 1litr na okolo 2 miesiace w miejscu kolanka tego gdzie sa czujniki juz go wymienialem bo wczesniej lalo ostro ale mimo to czasem tam kropla wyleci

Opublikowano

nie marudzic bo po zlej pogodzie bedzie lepsza

bardzo bym chciał :gwizdanie:

Nex, podjedz na stacja i kupisz jakiegoś doktorka do chłodnic :gwizdanie: tylko za nim go wlejesz przeczytaj instrukcje bo chyba sie go wlewa jak masz właczony nadmuch z ciepłym powietrzem :mysli:

Opublikowano
:good: pytam bo slyszalem ze jest cos takiego ale nigdy nie urzywalem i nie wiem co to i gdzie to kupic. :mysli:
Opublikowano

Ja bym wolal wymienic ten przewód albo uszczelnic go od zewnatrz. :wink4: Tym bardziej ze wiesz gdzie jest wyciek :good:

Opublikowano

wiesz co duzo roboty trzeba spuszczac plyn i ciezko tam dojsc, a wyciek jest mnimalny tak ze..

Opublikowano

wiesz co duzo roboty trzeba spuszczac plyn i ciezko tam dojsc, a wyciek jest mnimalny tak ze..

nie rób tego :) może zatkać niektóre przewody lub chłodnicę jak jest juz w środku kamień :)

Opublikowano

:good: pytam bo slyszalem ze jest cos takiego ale nigdy nie urzywalem i nie wiem co to i gdzie to kupic. :mysli:

Stacja benzynowa :)[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 12:30_________________________________________________

nie rób tego :) może zatkać niektóre przewody lub chłodnicę jak jest juz w środku kamień :)

zgadzam się w 100 procentach :)

Opublikowano

skoro tak mowicie to OK :good: na razie to zostawie

Opublikowano

Jest jutro spot :gwizdanie:

Opublikowano

oby i mam nadzieje że bedziesz Robert bo chialbym odebrac sobie kapke do podlokietika (o ile ja masz dla mnie :) ) :wink4:

Opublikowano

ja jutro niestety nie dam rady :kwasny:

Opublikowano

oby i mam nadzieje że bedziesz Robert bo chialbym odebrac sobie kapke do podlokietika (o ile ja masz dla mnie :) ) :wink4:

mam :gwizdanie: