Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 a kolegi to nie czemu było na spocie eee wyjaśnię może jutro rano na kawie przy montażu halogenka ?? czekam z niecierpliwością choć słuch już mnie doszły :gwizdanie: a były małe rajdy do KFC
Tukan Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 a kolegi to nie czemu było na spocie eee wyjaśnię może jutro rano na kawie przy montażu halogenka ?? czekam z niecierpliwością choć słuch już mnie doszły :gwizdanie: a były małe rajdy do KFC Znowu scigansko po grandera z miesem z Dinozaura
nimskrk Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 panowie lipton pazdzioch mi sie dlawi i lapie temperature ;(
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 a kolegi to nie czemu było na spocie eee wyjaśnię może jutro rano na kawie przy montażu halogenka ?? czekam z niecierpliwością choć słuch już mnie doszły :gwizdanie: a były małe rajdy do KFC Znowu scigansko po grandera z miesem z Dinozaura A jak tam było z tyłu ,bo nic nie widziałem ,skupiony na naszm Vipie [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 21:43_________________________________________________ panowie lipton pazdzioch mi sie dlawi i lapie temperature ;( kiedy ? i jaka tem ....powiedz że nie dałeś rady
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 a kolegi to nie czemu było na spocie eee wyjaśnię może jutro rano na kawie przy montażu halogenka ?? czekam z niecierpliwością choć słuch już mnie doszły :gwizdanie: a były małe rajdy do KFC hehe specjalnie to zrobiłem żebyś miał szansę
nimskrk Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 a zapomnialbym bym Robert wielkie dzieki za klapke do podlokietnika i monataz
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Ja nie mam szans z czym :gwizdanie: 130 km
PABLO Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> :kox:
nimskrk Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Robert to ze nie dalem to oczywista sprawa a zaczelo mi cos lapac temperature przed KFC
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Ja nie mam szans z czym :gwizdanie: 130 km nie oszukuj
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Ja nie mam szans z czym :gwizdanie: 130 km nie oszukuj Wielki nie obecny co ma zrobić z wycieraczkami :gwizdanie: Tytus dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b6_wytlumienie_drzwi_przednich-t47781.0.html;new#new
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Wielki nie obecny nie kumam co ma zrobić z wycieraczkami :gwizdanie: jutro po nie wpadne [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:01_________________________________________________ Witaj Trzeniek joł
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bo Cię już nie widziałem na spocie bardzo dawno i się stęskniłem bo brakuje mi loży szyderców
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bo Cię już nie widziałem na spocie bardzo dawno i się stęskniłem bo brakuje mi loży szyderców noooo , swojak jesteś :decayed: będę za tydzień to się nadrobi :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bo Cię już nie widziałem na spocie bardzo dawno i się stęskniłem bo brakuje mi loży szyderców Trzeniu jak dasz radę to przyjedz we Wtorek to zamienimy pazdziocha
Wąski Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bo Cię już nie widziałem na spocie bardzo dawno i się stęskniłem bo brakuje mi loży szyderców Trzeniu jak dasz radę to przyjedz we Wtorek to zamienimy pazdziocha [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:06_________________________________________________PANOWIE ZARAZ PADNIE 1000 :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bo Cię już nie widziałem na spocie bardzo dawno i się stęskniłem bo brakuje mi loży szyderców noooo , swojak jesteś :decayed: będę za tydzień to się nadrobi :gwizdanie: to ja też będę :kox: okres ochronny dobiegł końca :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bo Cię już nie widziałem na spocie bardzo dawno i się stęskniłem bo brakuje mi loży szyderców Trzeniu jak dasz radę to przyjedz we Wtorek to zamienimy pazdziocha a dopytałeś za ile go mogę kupić? bo jak za tyle co normalnie to [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:09_________________________________________________ Bo Cię już nie widziałem na spocie bardzo dawno i się stęskniłem bo brakuje mi loży szyderców noooo , swojak jesteś :decayed: będę za tydzień to się nadrobi :gwizdanie: to ja też będę :kox: nie wiem czy wytrzymają jak znowu wpadniemy w dwójkę
Rekomendowane odpowiedzi