Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 wiem że nie trzeba , wysłałem narazie zapytanie o co tam chodzi, czekam na info
Hugo Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 z tego wszystkiego pytałem co to ma być http://www.a4-klub.pl/smf/dzial_reklam-b112.0/ A skąd Ty ten dział wziąłeś ?? Widzisz go ?? Zobacz na datę postu , kiedyś odezwało się do nas kilka osób i pytało o umieszczenie reklam i do tego właśnie miał służyć ten dział [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 20:49_________________________________________________P.S Cholera chyba za dużo pracuję bo dopiero teraz zobaczyłem , że ten dział jest widoczny
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 z tego wszystkiego pytałem co to ma być http://www.a4-klub.pl/smf/dzial_reklam-b112.0/ A skąd Ty ten dział wziąłeś ?? Widzisz go ?? Zobacz na datę postu , kiedyś odezwało się do nas kilka osób i pytało o umieszczenie reklam i do tego właśnie miał służyć ten dział [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 20:49_________________________________________________P.S Cholera chyba za dużo pracuję bo dopiero teraz zobaczyłem , że ten dział jest widoczny Hugo ....
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Trzeniu Tylko se nie czarną czcionką , składka zapłacona, proszę poprawić :polew:
Hugo Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Trzeniu Tylko se nie czarną czcionką , składka zapłacona, proszę poprawić :polew: Hhhahhaahha to celowe było.Tak w ramach lekkiego podkurwienia Cholera tylko tego różu coś nie widać Trzeniu
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Trzeniu Tylko se nie czarną czcionką , składka zapłacona, proszę poprawić :polew: Hhhahhaahha to celowe było.Tak w ramach lekkiego podkurwienia Cholera tylko tego różu coś nie widać Trzeniu
PABLO Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 A kiedy te 1000 stron wybiło :?: Cholera przegapiłem bo zaczytałem się o nowej S4 na forum
nex Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 mieli stawiac a teraz odwracaja kota ogonem :polew:
Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 a kto stawia? pierwszy ktory bedzie na 1000? :D NIE WIEM CZY DOBRZE ROZUMIEM CO TU NAPISAŁEŚ
nex Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 a kto stawia? pierwszy ktory bedzie na 1000? :D NIE WIEM CZY DOBRZE ROZUMIEM CO TU NAPISAŁEŚ tu zadalem pytanie szanowny panie
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 słuchaj , ten wynik można zmienić w każdej chwili
nex Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 pasuje Robert [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 19:46_________________________________________________ a kto stawia? pierwszy ktory bedzie na 1000? :D cała reszta stawia temu co będzie pierwszy a tu dostalem odpowiedz :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 pasuje Robert [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 19:46_________________________________________________ a kto stawia? pierwszy ktory bedzie na 1000? :D cała reszta stawia temu co będzie pierwszy a tu dostalem odpowiedz :gwizdanie: no nie do końca bo ja się umawiałem z Trzeniem i za dużo na raz chcieliście napisać na 1000 :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Robert zobacz kto napisał pierwszy na 1000 stronie zapłacisz na spocie [br]Dopisany: 06 Październik 2008, 22:23_________________________________________________jak kolega nie chce postawić to trzeba ustawić wynik
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 oszustwo!! :polew: :polew: przyzwyczajaj się
Wąski Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 oszustwo!! :polew: :polew: Jak śmiesz nas Klubowiczów oskarżać masz coś napisz do moda
nex Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 z modem to ja sie dzis widzialem i nie mowcie ze on mnie oszukal? :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi