MIIKEW Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 no jestem > pojadę brykę obejrzeć w niedziele, auto jest z Włoch więc trochę za ładnie wygląda no i przebiegu nie sprawdzę, muszę się wybrać wreszcie na ten spot do galerii bo ciężko coś zagadać jak się nie zna osobiście ;(
Tukan Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 no jestem > pojadę brykę obejrzeć w niedziele, auto jest z Włoch więc trochę za ładnie wygląda no i przebiegu nie sprawdzę, muszę się wybrać wreszcie na ten spot do galerii bo ciężko coś zagadać jak się nie zna osobiście ;( A mieszkasz w KRK czy w Suchej?
irko Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 kolego w auto z wloch ja bym sie nie pakowal, doskonale wszyscy wiedza, ze nie szanuja tam specjalnie aut, nie wszyscy wiadomo ale wiekszosc to olej miala tylko dolewany a nie wymieniany
MIIKEW Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 mieszkam w poza krakiem w strone wawy a pracuje w suchej taki joke od życia dla mnie irko to samo starszemu powiedziałem, ale i tak jedziemy obejrzeć w niedziele
themOn Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 zalezy z ktorej czesci wloch jest, jezeli z poludnia to odpusc sobie
jarko Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Ja mam autka z Włoch rok śmigam, 15tyś zrobiłem i nie narzekam Co było złego to sie na wstępie ujawniło. A co do lakieru, czy blacharki to jak dla mnie duże znaczenie miało żeby tylko bardzo nie był bity. Auto ma w końcu 9 lat i chyba ciężko wymagać żeby był nieskazitelny - bynajmniej ja nie wymagałem A tak w ogóle to Witam
Cuber Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 hmm z Włochami jest różnie z reguły sa juz raz malowane zanim lub jak juz trafią do Polski .... fakt nie jest to określenie stanu ale ja tez bym sie nie pakował w Auto z słonecznej Italii :gwizdanie: Siema wszystkim
Cuber Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 Elo elo ziomalstwo kiedy przyjeżdzacie do Kraka ?
poziek Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Elo elo ziomalstwo kiedy przyjeżdzacie do Kraka ? Jak zgubimy ogony :gwizdanie:
nex Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=hkwKg7FhSjY&feature=related :polew:
irko Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=hkwKg7FhSjY&feature=related :polew: ty sie nie smiej bo te same silniki sa w audi, tylko czekac az zobaczymy kogos z forum na BP z wiadrem przy glowie
Tukan Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 mieszkam w poza krakiem w strone wawy a pracuje w suchej taki joke od życia dla mnie irko to samo starszemu powiedziałem, ale i tak jedziemy obejrzeć w niedziele No ja tez w suchej pracuje,pewnie nie raz Cie juz widzialem
Wąski Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 piękna pogoda aby tak do jutra
Cuber Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 piękna pogoda aby tak do jutra no własnie fajna i chyba trza umyć furmanke
poziek Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 piękna pogoda aby tak do jutra no własnie fajna i chyba trza umyć furmanke Coś kiepsko się bawiliście wczoraj skoro ty już o tej porze jesteś na chodzie :tongue4: :tongue4:
Cuber Opublikowano 18 Października 2008 Autor Opublikowano 18 Października 2008 Poziek Ja nawet od 10-tej byłem w firmie
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 taki filmik jest prosto złożyc, ja bym celował w cos bardziej ambitniejszego :gwizdanie: no ale do tego pasowały by miec wiecej materiałów no to może ma ktoś kamerę to można byłoby coś pokręcić ja mam ale taką na mini kasety więc jeśli ktoś ma możliwość później zrzucenia tego na DVD to mogę zabrać. Tak wogóle to fajnie byłoby zrobić jakieś nocne ujęcia
Rekomendowane odpowiedzi