Cuber Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Siema all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 cze chłopaki, kto mi podpowie gdzie kupić tanio aku w krakowie ? i jeszcze jaki mam kupić 60AH 255 zł u mnie [br]Dopisany: 31 Październik 2008, 12:10_________________________________________________lub 55 za 240 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Waski jak tam silownik maski do passata ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam Krakowian Szukam autka, interesuje mnie coś taniego, oglądałem aud 100 2,6+gaz (ruina), 80 1.9TDi (nie zapaliła z początku i dymiła jak smok) i 90 2,3Q LPG (praktycznie auto zajefajne ale na gazie nie chciało gadać) no i 80 avant 2,6, bardzo ładne i na 'wypasie' ale cena 19900 Gdyby ktoś miał jakieś zaufane autko tego typu w miare tanie to niech mi da znać na PW. Jestem załamany stanem aut w pobliskich komisach i u osób prywatnych ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Panowie robimy spocika w Niedziele 2 Listopada czy odpuszczamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja wyjeżdżam do Tarnobrzega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Siemka mnie tez nie bedzie kierunek Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Odpuszczamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 odpuszczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 OKI no to SPOT NIEDZIELNY tj. 2 LISTOPADA ODWOŁANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja jestem, KERCZI też mówił że będzie Jestem za spotem, żeby był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja jestem, KERCZI też mówił że będzie Jestem za spotem, żeby był jak tam chcecie no ale we 3 ech to bezsensu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 witam klubowiczów ja jestem chetny na spota w niedziele, na szczęscie nie mam zbyt wielu zmarłych......[br]Dopisany: 31 Październik 2008, 19:40_________________________________________________czy ktos ma ochote dzis na dobrego drinka na mieście...... cos mnie złapały smaki i chęc posłuchania dobrej muzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 to jest Was już 4 ja niestety przedchwilą wróciłem od lekarza - jestem na antybiotykach brak głosu Więc odpuszczam zloty i cmentarze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 dajcie znac czy zlot odwołany czy aktualny, a tymczasem dobrej nocy[br]Dopisany: 31 Październik 2008, 23:52_________________________________________________dzien dobry ,czy wogóle dzis sie ktos tutaj pojawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Siema all Ale tu cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 siema Boseron nie czytałem forum wczoraj już bo tak to bym napisał ze siedzimy z Themonem i Jarkiem w miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Dzień dobry Widzę że spocik odwołany A dodatkowo ostatnie GP Brazylii o 18:00 w Niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 siema Boseron nie czytałem forum wczoraj już bo tak to bym napisał ze siedzimy z Themonem i Jarkiem w miescie spoko zostałem w domku przynajmniej kobieta była zadowolona , moze dzis gdzies uderze na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi