Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Remi daje czadu ogólnie jego stronka z filmikami to jeden wielki
ozi_wells Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nex bedziesz moze na spocie w niedziele????
nimskrk Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Kerczi jak masz jeszcz to radio to moge je przytulic
nex Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nex bedziesz moze na spocie w niedziele???? tak,jak nic nie wypadnie. Zadzwon to Ci wyjasnie d0okładnie o co chodzi z tym jak chcesz
ozi_wells Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nex bedziesz moze na spocie w niedziele????tak,jak nic nie wypadnie. Zadzwon to Ci wyjasnie d0okładnie o co chodzi z tym jak chcesz poczekam do spota to pogadamy na zywca a jak cie nie bedzie to zadzwonie. wolałbym zebys tego posłuchał.
nex Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nex bedziesz moze na spocie w niedziele????tak,jak nic nie wypadnie. Zadzwon to Ci wyjasnie d0okładnie o co chodzi z tym jak chcesz poczekam do spota to pogadamy na zywca a jak cie nie bedzie to zadzwonie. wolałbym zebys tego posłuchał. ok no problemo
irko Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 najlepszym kompromisem bedzie 1BE - 20 mm rozwin mysl, to ori jest? ma isc i zamowic 1BE i to sa sprezyny komplet?
sokolnh Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 tak to jest ori, nówka to jedynie w aso, cena : pewnie z 2k uzywki allegro, ciezko dostac
KERCZI Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Kerczi jak masz jeszcz to radio to moge je przytulic no specjalnie trzymam dla Ciebie bo chlop wczoraj chcial kupic, dlatego sie do Ciebie dobijalem. Dobrze slyuszalem ze Ty na stokach mieszkasz?? Kiedy je chcesz??
sokolnh Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 sokol a to sa same sprezyny tak? nie, sprezyny + amortyzatory to kompletne 1be mozna załozyc same sprezyny ale jesli obecne amortyzatory twojego kumpla to te, na złe warunki drogowe to bedzie kicha
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jakaś klątwa ostatnio H6 wymieniłem 10 szt i przetwornic 5 szt i to nie te od Czana :gwizdanie:
marekd1305 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam Panów [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 19:53_________________________________________________Panowie ma ktoś Vebasto w aucie?
Tytus Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jakaś klątwa ostatnio H6 wymieniłem 10 szt i przetwornic 5 szt i to nie te od Czana :gwizdanie: A wy się dziwicie czemu nie chce zenona
ozi_wells Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jakaś klątwa ostatnio H6 wymieniłem 10 szt i przetwornic 5 szt i to nie te od Czana A wy się dziwicie czemu nie chce zenona ja mam od nex-a i wszystko narazie hula
Rekomendowane odpowiedzi