Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Głośniki 16cm w przednich drzwiach Audi A4 B5 bez przeróbek tapicerki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdz priv :)

Opublikowano

o wryte :grin:

Opublikowano

Do Castoramy i wygłuszenia kominków najlepiej wyjdzie :hi:

Opublikowano
Do Castoramy i wygłuszenia kominków najlepiej wyjdzie :hi:

mówisz :naughty:

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ----------

Otwór wew, w lycie robiliscie jak na rysunku 143mm

wymcs_6c.jpg

Opublikowano

Pomacasz towar i po negocjujesz cenę ze sprzedawcami zawsze to lepiej niż allegro a może mają jakieś odpady na zapleczu ja tak płytę MDF kupiłem bo była ułamana a na dystanse jest idealna :hi:

Opublikowano

Kominkowe maty to nie wygluszenie to izolacja... Tu sa potrzebne materialy dzwiekoszczelne a nie byle co aby nakleic

Opublikowano

Ale ja się faceta w tamtym roku pytałem i powiedział że też wygłuszają :hi:

Opublikowano

Napewno :)

---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

Tam masz izolacje termiczna a nie dzwiekochlonna/akustyczna

Opublikowano

To nie wiem taki kit wciskał padalec :facepalm:

Opublikowano

do zrobienia zamkniętej przestrzeni dla głośnika maty z castoramy są super, ale nic nie wygłuszają:wink:

ja wydałem 80zł na przednie drzwi

Opublikowano

Co tak tanio gdzie kupiłeś i jaki materiał

Opublikowano
Co tak tanio gdzie kupiłeś i jaki materiał

W castoramie mata 22,5cm x 10m 74zł

Opublikowano

To chyba w tamtym roku kupiłem sztuczną trawę :facepalm:

Opublikowano

Ja do wygłuszenia użyłem takich mat: BOLL PROFESJONALNE MATY WYGŁUSZAJĄCE SKLEP LEGNICA (4065969027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. natomiast od wewnętrznej strony dokupiłem drugą piankę do boczków i tak złożyłem:wink: drzwi trochę ciaśniej się zamykają i jak się w nie puka to słuchać różnice

Opublikowano

Ciekawy patent czujesz różnice w dźwięku głośników czy tylko w tym pukaniu ?

Opublikowano

W dźwięku głośników jest coś, ale muszę od nowa dystanse zrobić, bo już się rozleciały ;/ Ale bardzo dobrze słychać w pukaniu, inny dźwięk niż w tylnych drzwiach.

Opublikowano

weź zrób test wyciągnij jedną matę i zobacz jak gra i potem wstaw obydwie i podziel się spostrzeżeniami bardzo mnie ciekawi ten temat :hi:

Opublikowano
Ja do wygłuszenia użyłem takich mat: BOLL PROFESJONALNE MATY WYGŁUSZAJĄCE SKLEP LEGNICA (4065969027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. natomiast od wewnętrznej strony dokupiłem drugą piankę do boczków i tak złożyłem:wink: drzwi trochę ciaśniej się zamykają i jak się w nie puka to słuchać różnice

Te maty sa tanie lecz jak dlamnie lipne bo z czasem kruszeja - łamia sie.

Opublikowano

najlepiej szukać z okładziną alu:wink: noi podstawa to wygłuszyc z 2 stron, jak nie zrobicie komory zamknietej to szkoda czasu i hajsu na lepienie, druga sprawa warto też wyciszyć, inke puścić w peszlu przewody też i jakosto zamocować na stałe by nie grało z dzwiekiem jak zostanie wszystko zamkniete:wink:

Opublikowano
najlepiej szukać z okładziną alu:wink: noi podstawa to wygłuszyc z 2 stron, jak nie zrobicie komory zamknietej to szkoda czasu i hajsu na lepienie, druga sprawa warto też wyciszyć, inke puścić w peszlu przewody też i jakosto zamocować na stałe by nie grało z dzwiekiem jak zostanie wszystko zamkniete:wink:

:wink:

ps.luknij na temat http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-afn-zamiana-kola-dwumasowgo-kolo-jednomasowe-afn-1z-67213/