Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne światła LED do Audi A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawet fajne , ale cycki lepsze :gwizdanie:

nie no jest wypasik :good:

Opublikowano

eee tam.... słabe :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Pięknę... Szkoda że nie idzie wyrezać takich do sedana...

Opublikowano

Pięknę... Szkoda że nie idzie wyrezać takich do sedana...

Da się, tylko trzeba rezać lampy z A3 :naughty: choć w sumie :mysli: można obciąć z 2 ledy w tych z klapy z A6 i powinno wejść do sedana :cool1:

Opublikowano

Panowie może ktoś zrobił by jakiś tutorial rezania takich lamp?

Opublikowano

KENOiX

Panowie może ktoś zrobił by jakiś tutorial rezania takich lamp?
w sedanie... :gwizdanie: :decayed:
Opublikowano

Hammer teraz masz dwa fajne cyce z przodu i dwie fajne lampy z tyłu :kox:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: racja :good:

Opublikowano

To bedzie pierwsza rzecz którą będę rezał po zakupie B7 :kox:

Te lampy rozkładaja mnie na łopadki.

Mozesz napisac jaki jest przybliżony koszt tej imprezy nie licząc oczywiście swojej pracy i czasu. Pewnie duza rolę gra tutaj sprawa kupna ori lamp od A6, na allegro około 1000 trzeba liczyć ale za 700zł tez znalazłem. A jak juz mamy te lampy to jakie koszty nas czekaja dalej?? Pozostaje tylko kwestia chęci czy coś jeszcze? :)

Opublikowano

To bedzie pierwsza rzecz którą będę rezał po zakupie B7 :kox:

Te lampy rozkładaja mnie na łopadki.

Mozesz napisac jaki jest przybliżony koszt tej imprezy nie licząc oczywiście swojej pracy i czasu. Pewnie duza rolę gra tutaj sprawa kupna ori lamp od A6, na allegro około 1000 trzeba liczyć ale za 700zł tez znalazłem. A jak juz mamy te lampy to jakie koszty nas czekaja dalej?? Pozostaje tylko kwestia chęci czy coś jeszcze? :)

mając ledy z A6 i lampki z A4 pozostałe koszty ( nie licząc pracy ) to jakieś 200zł jak się nie mylę

( kilka rezystorów, dwa przekaźniki, kabelki, silikon lub coś w tym stylu, coś jeszcze :mysli: ..............jeżeli nie to właśnie około 200zł )[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 14:12_________________________________________________tak orientacyjnie oczywiście - troszke czasu już minęło od rezania :wink4:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:

Co do kosztów: mi udało się kupić komplet lamp z A6 za 480zł z przesyłką :gwizdanie: do tego dochodzi zastępczy komplet lamp z A4 + 12 rezystorów + 4 przekaźniki + silikon + tarcze do dremla. Więc, bez lamp coś około 200zł jak Miron pisze.

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:

Co do kosztów: mi udało się kupić komplet lamp z A6 za 480zł z przesyłką :gwizdanie: do tego dochodzi zastępczy komplet lamp z A4 + 12 rezystorów + 4 przekaźniki + silikon + tarcze do dremla. Więc, bez lamp coś około 200zł jak Miron pisze.

osobiście za ledy A6 zapłaciłem 850zł z przesyłką - coprawda były w idealnym stanie ale dla mojego młotka nie miało to większego znaczenia :decayed:

koszty są oczywiście większe jeżeli po drodze sa jakieś niespodzianki i trzeba to kupić jeszcze raz :wink4:

Opublikowano

Echh wszystko Pięknie...ale ja szukam już tylko te co są w klapie... a na alledrogo nie ma :wallbash: mam już prawą i lewą tą na błotnikach :) ...masakra.. a W ASO cena masakra....[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 19:22_________________________________________________tylko to znalazłem http://www.allegro.pl/item867692012_listwy_tylnych_lamp_led_audi_a6_c6.html

Opublikowano

To są moje pozostałości po bocznych lampach :gwizdanie:

Cierpliwości ;) na pewno się pojawią :cool1:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 21:01_________________________________________________http://allegro.pl/item870675986_audi_a6_avant_4f9_prawa_i_lewa_diodowa_led_zobacz.html[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 21:03_________________________________________________http://www.allegro.pl/item860994188_audi_a6_kombi_allroad_nowy_model_diody.html tu masz do klapy

http://www.allegro.pl/item846551086_lampa_tyl_audi_a2_a3_a4_a6_a8_tt_cabrio.html a tu możesz zadzwonić i zapytać czy ma.

Opublikowano

To jak z tym grupowym zamowieniem? Pewnie nic sie nie ruszylo w tym kierunku.

Podobno maja sie pojawic w sprzedazy juz 22.01.2010 (wyczytalem na innym forum).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Avanciarze - szczęściarze :)

Fajne te lampki i kierunek na diódce też se śmiga :)

ra16lbani.gif

Opublikowano

ba$ior kto to robi ?

Opublikowano

Avanciarze - szczęściarze :)

Fajne te lampki i kierunek na diódce też se śmiga :)

ra16lbani.gif

no ładnie ładnie :naughty: