Opublikowano 7 Grudnia 201510 l normalnie podłączasz stop bezpośrednio pod wiązkę ze 3 stopu w klapie bez żadnych rezystorów itp musi banglać
Opublikowano 7 Grudnia 201510 l normalnie podłączasz stop bezpośrednio pod wiązkę ze 3 stopu w klapie bez żadnych rezystorów itp musi banglać Wziąłem podłączyłem to tak ze do kabli ktore ida do 3 stopu podlaczylem swiatlo z klapy to jak zapaliłem auto to wyskakiwał błąd i gasł stop. Wiec to nie ma róznicy chyba czy podłacze do wiązki czy bezposrednio kabli od 3 stopu.
Opublikowano 8 Grudnia 201510 l Polaryzacja byla dobra? Tzn?? Nie wiem czy dobrze rozumie słowo polaryzacja ale chyba było wszystko ok. Do światła stopu w klapie chyba nie ma szans podłączenia. Trzeba kąbinowac gdzie indziej i właśnie takie jest moje pytańie do tych co to robili gdzie. Bo jakos nie mam pomysłu Przeczytałem jeszcze raz forum i ktoś pisał że da sie podłączyc stop w lampach w klapie z 3 stopu. Tylko ja nie znam sie na tyle na elektryce zeby to podłączyc samemu. Może ktoś pokieruje co trzeba zastosowac zeby dzialało.
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Mam na sprzedaż kmpl przerobionych lamp:) miałem w swojej b7, lecz sprzedawałem, i klient uparł się ze chce lampy oryginalne, a te mi zostały, jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam na PW
Opublikowano 26 Grudnia 201510 l Hej jakie byście lampy ledowe polecili do b7 sedana tak aby to nie wyglądało jak nie powiem co może ktoś coś doradzi z gotowcow?
Opublikowano 26 Grudnia 201510 l Mam na sprzedaż kmpl przerobionych lamp:) miałem w swojej b7, lecz sprzedawałem, i klient uparł się ze chce lampy oryginalne, a te mi zostały, jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam na PW ile chcesz za te lampy ? i wyślij mi foty na [email protected]
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Ja mam ledy do avant na tył. Nie jest to przeróbka, tylko tuningi..efekt podobny.
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l http://allegro.pl/show_item.php?item=5917577251#thumb/1 To jest do sedana czy avanta bo po zdjeciach wydaje ni sie ze avant a w opisie sedan i nie wiem czy brac.
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Ja na depo polowalem 6 miesiecy a jak byly to po tysiaku ale nadal nie mam pewnosci ze to sedan :-/
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Jednak do avanta ;/ gdyby ktoś chciał to będą dostępne. Kurde nie ma nic fajnego do sedana? Miał ktoś może te? http://www.ebay.de/itm/Led-Ruckleuchten-Audi-A4-B7-8E-Limousine-Bj-04-07-rot-schwarz-Led-Ruckleuchten-/191784717100?hash=item2ca7428b2c:g:Af4AAOSwdvpWC1K0 może ktoś powiedzieć jak to wygląda na żywo bo na zdjęciach w nocy to nie a bardzo ale może na żywo lepiej.
Opublikowano 20 Stycznia 201610 l Pokaz mi do sedana i dzisiaj znikna z allegro :-) nie wiem jak to swieci czy warto czy nie. Ma ktos jakies alternatywne rozwiazanie. Do 1200zl - 1500 moge dac za ledy ale cos w stylu a6 wygladem przypominajacym ori. Dzaonilem do jednego sklepu o depo ktory je mial ale nkestety sa wycofane z produkcji do sedana i nke wiadomo czg bedzie wznowiona produkcja bo juz od 4 miesiecy nie sa dostepne.
Opublikowano 20 Stycznia 201610 l Sprawdź dział sprzedam ostatnio ktoś wystawił przerabiane od A6 C6 za niecałe 900zł chyba. btw. te od sedana i avanta czymś się róznią ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/345575-przerobione-lampy-tylne-z-a6c6-do-a4-b7/ Edytowane 20 Stycznia 201610 l przez Important
Opublikowano 20 Stycznia 201610 l Powiem Wam szczerze, że te DEPO jakoś mnie nie przekonują. Oglądałem na YT jak to świeci i jednak chyba wolę serię... może to głupio zabrzmi, ale bardziej mi leży seria niż podejrzany LED. Te po przeróbce z A6 są lux ale drogie jak chce się kupić a zdolności manualnych aż takich nie mam żeby to wyrezać
Opublikowano 20 Stycznia 201610 l Ja wlaśnie rozważam. Miałem ledy depo w b5 i było ok. 400 za komplet to nie 1000 za te z c6. A może ktoś zakładał te depo i może wrzucić fotkę z avanta. Jakieś uwagi z użytkowania.