wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 No pewnie tak i jak wszędzie już teraz jedna nazwa a części od kilku innych:wink:
jihaad Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Jak do lansu, to Note 3. Jest wielki, więc i lans bedzie odpowiedni.
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Nie no bez przesady raczej mi chodzi o desing, a wielkość to nie koniecznie:wink:
POWER-KRIS Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Ale można go wstawić zamiast szyby w audi żeby sąsiadowi gul chodził. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
makovic Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Albo kup jakiś kozacki tablet z 3g i obowiązkowo słuchawka do ucha ;-) wtedy to będzie lans na Maxa i będziesz z pewnością na ustach wszystkich :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Haha z tym lansem to taka ściema a Wy już się podniecacie:decayed: poprostu chcę jakiś fajny szajsofon z wyższej półki i to fszystko:decayed:
H4mm3R Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Haha z tym lansem to taka ściema a Wy już się podniecacie:decayed: poprostu chcę jakiś fajny szajsofon z wyższej półki i to fszystko:decayed: To co ludzi w konia robisz? Masz propozycje to teraz wybieraj, na YT sobie filmiki pooglądaj, w MM po dotykaj i zdecyduj...
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 No i tak myślę że to będzie wybór między Iphonem, S4 albo Sony może Z:whistling: chociaż nie powiem ten Htc mnie zaintrygował
makovic Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Dobrze :-) przemyśl HTC Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Musze go oblukać na żywca no i ten kolor co Hammer pokazał
makovic Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Widziałem na żywo. Robi naprawdę dobre wrażenie. Nie miałem odczucia ze zaraz mi się rozsypie w rękach. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 No jeszcze mam parę dni na zastanowienie się chyba że ujową ofertę dadzą to przenosze numer:wink:
POWER-KRIS Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 No tak ten Apple to dla mnie zagadka. Telefony o parametrach tak dziadoskich że Android by nawet nie wstał plus dobrze zoptymalizowany system i gigantyczna cena. To chyba przepis jak drogo sprzedać g.. no. Gdyby ktoś zoptymalizowal androida tylko pod jedną firmę konkretnie to nikt by IPhone za darmo nie chciał a tak na oko teraz wychodzi w obecnym burdelu ze to cud świata. Sony Xperia Tapatalk 4.
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Ale widzisz dużo znajomych używa i o dziwo nigdy się nie wieszał no a system też ciekawy bo można np. skonfigurować całą sieć w domu w IOS:whistling:
POWER-KRIS Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 No właśnie optymalizacja, system dla jednego sprzętu. Ile ja bym dał żeby klawiatura na mojej Xperi tak zapieprz..... jak na IPhone. PS. Miałem Ci powiedzieć ze co jak co ale Xperia Z to porażka. Sony Xperia Tapatalk 4.
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Dlaczego dla jednego sprzętu? kumpel ma taka puszkę że łączy się przez iphona z tv np. i wyświetla mu wszystko co robi w telefonie na tv...to co ma na iphonie jak odpali ipada to ma klona że dalej sobie działa np. Dużo jeszcze innych funkcji i bajerów jest dlatego u niego podpatruje i się zastanawiam cały czas nad tą opcją...
POWER-KRIS Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Dla jednego bo mi chodzi ze np. na Xperia go nie wrzucisz musi być IPhone. Sony Xperia Tapatalk 4.
Tzieland Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Widziałem na żywo. Robi naprawdę dobre wrażenie. Nie miałem odczucia ze zaraz mi się rozsypie w rękach.Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Ale S4 też już jest dobrej jakości. Przyznaję że S3 to tragedia ale nowszy model jest już dużo lepszy Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 No S4 też mnie nurtuje...naczytałem się co on tam ma i trochę zrobił na mnie wrażenie:whistling:
POWER-KRIS Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Moja ulubiona stronka o telefonach. http://www.telepolis.pl/telefony/sony-xperia-z,4,2,2311.html Sony Xperia Tapatalk 4.
Rekomendowane odpowiedzi