ykk Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Urzadzenie bezczynne 28% wiec czego sie dziwic
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 No wiadomo że jak się będzie bawić to dzień nie wytrzyma ale normalnie dzwoniłem coś tam neta użyłem więc myślę że ujdzie jak na takie parametry co ma S4:wink:
ykk Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 No wiadomo że jak się będzie bawić to dzień nie wytrzyma ale normalnie dzwoniłem coś tam neta użyłem więc myślę że ujdzie jak na takie parametry co ma S4:wink: Wlacz bluetootha polacz z RNSem, gps i automape zobaczysz jakie cuda dzieja sie z bateria
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 No wiadomo że jak się będzie bawić to dzień nie wytrzyma ale normalnie dzwoniłem coś tam neta użyłem więc myślę że ujdzie jak na takie parametry co ma S4:wink: Się dziwisz jak nawet 1/4 mocy tego urządzenia nie wykorzystujesz
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja mam prawie cały czas włączony net, gps no podejrzewam że po takiej konfiguracji co mówisz to telefon się czerwony zrobi:grin:
talib1990 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 w takiej konfiguracji telefon podpięty pod ładowarke i tak się rozładowuje jak jeszcze pakiet danych włączysz :naughty:
wladi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 w takiej konfiguracji telefon podpięty pod ładowarke i tak się rozładowuje jak jeszcze pakiet danych włączysz :naughty: To jak nie ładuje się tylko rozładowuje:whistling:
majkel20 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 kowi, skąd brałeś Z1 jeśli to nie tajemnica?
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 kowi, skąd brałeś Z1 jeśli to nie tajemnica? t-mobile chłopaki robie odinem własnie nowego softa i co ja tu mam zrobić sterownik dziwnym trafem nie zainstalował sie, musiałem wyłaczyć tel jak miałem ten screen downloading do not turn off, w systemie mi pokazało niepowodzenie w instalacji sterownika, teraz jak właczam skrót do flasz mode pokazuje mi sie taki wybór jak niżej na screenie, tel normalnie moge właczyć ---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- a chce rzecz jasna zrobic krok 5 w tutorialu i taki ekran ma mi sie wyświetlic a wyświetla sie za kazdym razem recovery system
ykk Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Moze daj wipe data/factory reset, uruchom tel. Zainstaluj poprawnie sterownik i jeszcze raz od nowa.
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 mi sie wydaje że to ten apply update external storage:eusathink: ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- bo teraz jest manual mode
jihaad Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ten twój screen to tryb recovery, a powinieneś być w trybie download. Nie wiem jak w S3, ale u mnie recovery to VOL-UP + HOME + POWER, a download to VOL-DOWN + HOME + POWER. Naciskasz dobrze? ---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- mi sie wydaje że to ten apply update external storage:eusathink: NIE! To co dałes na dolnym obrazku to download mode i to musi być włączone, żeby wrzucić soft Odinem. ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:50 ---------- Jak poprawnie wykryje telefon, to bedziesz miał podane, na którym COMie:
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 miałes racje, źle ten skrót wciskałem i właczało to recovery, juz sie robi system:hi: teraz oby do przodu, instuke wersje austriacką
jihaad Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dobrze jest usunąć Kiesa jak sie nie używa, albo na czas wrzucania softu zabić wszystkie jego procesy.
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Soft wgrany, odrazu jezyk polski sie załadował dziekowac za namiary, instrukcje i pomoc:hi:teraz Z1 żebym sobie mógł tam szybko ogarnać, system mam też już na dysku:wink:
jihaad Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Przy Sony niestety wysiadam. Wysłane batonikiem Kitkat
endriuu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 @ Kowi Panowie - uderzajcie na android.com.pl w celu tutoriali flashowan. http://forum.android.com.pl/showthread.php?t=364448 Wersja 14.2.A.0.290 [ Jelly Bean 4.3 ] Wysłane z prodiża
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 strasznie dużo problemów tworzy ten 4,3 w Z1 według tego linku co podałes, narazie sobie odpuszcze:whistling: ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- a co do SGS3, telefon bez szukania zasiegu(brak sim) z ciagle właczonym połaczonym WIFI trzyma 4 dzień i jest jakieś 75% zeby tak z zasiegiem trzymał baterie:naughty: musze sprawdzic czy zmiana softu poprawiła problem wyłączania sie ekranu podczas dzwonienia:whistling: ---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ----------
Rekomendowane odpowiedzi