Opublikowano 6 Października 201312 l Błędy ma sam Android więc i aplikacje będą miały... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 6 Października 201312 l Posiada już tu ktoś HTC One ?? Zastanawiam się jak się Wam sprawuje ?? Coraz intensywniej się nad nim ostatnio zastanawiam
Opublikowano 6 Października 201312 l Posiada już tu ktoś HTC One ??Zastanawiam się jak się Wam sprawuje ?? Coraz intensywniej się nad nim ostatnio zastanawiam Posiadam i zero problemów a chodzi jak przeciąg ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- Błędy ma sam Android więc i aplikacje będą miały...Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Pierwsze wersje się wieszały jak się wchodziło do skrzynki PW, po aktualizacjach wszystko działa. 10zł to nie majątek więc warto zainwestować i zachęcić autorów do rozwijania app
Opublikowano 6 Października 201312 l Posiada już tu ktoś HTC One ??Zastanawiam się jak się Wam sprawuje ?? Coraz intensywniej się nad nim ostatnio zastanawiam Posiadam i zero problemów a chodzi jak przeciąg A jak z zasięgiem ?? Bo słyszałem opinie że przez tą alu obudowę bywa kiepsko z zasięgiem ??
Opublikowano 6 Października 201312 l Posiada już tu ktoś HTC One ??Zastanawiam się jak się Wam sprawuje ?? Coraz intensywniej się nad nim ostatnio zastanawiam Posiadam i zero problemów a chodzi jak przeciąg A jak z zasięgiem ?? Bo słyszałem opinie że przez tą alu obudowę bywa kiepsko z zasięgiem ?? Pierwsze słyszę.
Opublikowano 6 Października 201312 l Równiez posiadam i żadnych problemów z zasięgiem mój egzemplarz nie ma. Karta z nju mobile(Orange).
Opublikowano 6 Października 201312 l A jak chłopaki z baterią w ONE? Bo u mnie w ONE x codziennie ląduje:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 6 Października 201312 l A jak chłopaki z baterią w ONE? Bo u mnie w ONE x codziennie ląduje:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Jak dużo używasz to każdy bedziesz dziennie ładował sgs2 sgs3 sgs4 note 2 htc one htc evo 3d i pewnie inne ... miałem je wszystkie i wszystkie tak ładowałem z czego htc evo sgs3 i note 2 miałem prywatnie a reszte firmowo.
Opublikowano 6 Października 201312 l A jak chłopaki z baterią w ONE? Bo u mnie w ONE x codziennie ląduje:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Jak ciągnie tylko na wifi to prawie dwa dni, ale jak jest wł. transmisja danych GSM to też dzień.
Opublikowano 6 Października 201312 l A jak z zasięgiem ?? Bo słyszałem opinie że przez tą alu obudowę bywa kiepsko z zasięgiem ?? W tym telefonie rozwiązano problem z zasięgiem tym, że z obudowy zrobiono antenę. Zasięg, dobry, porównywalny z moim starym telefonem Moto Razr. Sieć Orange. Wysłane z mojego M7 przy użyciu Tapatalk 4.
Opublikowano 6 Października 201312 l Jak dużo używasz to każdy bedziesz dziennie ładował sgs2 sgs3 sgs4 note 2 htc one htc evo 3d i pewnie inne ... miałem je wszystkie i wszystkie tak ładowałem z czego htc evo sgs3 i note 2 miałem prywatnie a reszte firmowo. Jaki masz soft w note? Po aktualizacji do DME6 ładuję raz na dwa dni, wcześniej nie było szans żeby tyle wytrzymał
Opublikowano 6 Października 201312 l A gdzie to pisze w opcjach ? Jak chodzi ci o numer wersji w menu info o urzadzeniu to w koncówce numeru mam DME6
Opublikowano 6 Października 201312 l no to softy mamy te same, szczerze to musiałbym używać telefonu na siłę żeby go rozładować w jeden dzień
Opublikowano 6 Października 201312 l Pany a jest w andku 4 bo chyba taki mam u siebie opcja sprawdzania łącznego czasu polaczen i smsow?Bo ostatnio szukałem i nie widzę tego:co: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 7 Października 201312 l w sgs3 jak wejdę w Telefon i następnie Właściwości mam Czas trwania połączeń, sms-ów nie widzę ale możesz sobie zainstalować program do tego i będzie Ci zliczał (tak na szybko znalazłem coś takiego https://play.google.com/store/apps/details?id=com.msd.am.pub&hl=pl )
Opublikowano 7 Października 201312 l no to softy mamy te same, szczerze to musiałbym używać telefonu na siłę żeby go rozładować w jeden dzień No zgadza sie ja mojego note używa do romów jak i zamiast laptopa ktory sie spalił niedawno wiec gram ściagam filmy po 3 i wiecej Gb oglądam tvn player i inne więc często ładuje
Opublikowano 7 Października 201312 l Sms to text lub Ninja Sms. Ninje to zresztą wszystkim polecam bez niej kicha. Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.
Opublikowano 7 Października 201312 l Sms to text lub Ninja Sms. Ninje to zresztą wszystkim polecam bez niej kicha. Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza. ok dzięki:hi:
Opublikowano 8 Października 201312 l Koledzy a czym skopiować na kompa sms? Ja polecam MyPhoneExplorer, instalujesz na tel i PC i bardzo szybka i prosta synchronizacja nawet po wifi. Dodatkowo można szybko i prosto kopiować pliki z tel do PC i odwrotnie.