Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja niezwykle zadowolony z Xperi Z1 compact ;-) przesiadka z iP 5s

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ej o co chodzi z tymi HTC One X. Rok temu bralem tel na wymianę to chcieli w Play mega dopłatę parę stów do tego telefonu..patrzę na allegro, a nówki po 550 zł :wink:

Opublikowano
Ej o co chodzi z tymi HTC One X. Rok temu bralem tel na wymianę to chcieli w Play mega dopłatę parę stów do tego telefonu..patrzę na allegro, a nówki po 550 zł :wink:

Pewnie dlatego, że wyszedł kolejny model więc cena spadła :naughty:

One X -> One -> One (M8)

Opublikowano

W niedzielę oglądałem S5 w saturnie i jeśli tak ma wyglądać flagowy model samsunga to sądzę że będzie to samo co z HTC. Pomijając tylną klapkę wyglądającą jak kalkulator z bazaru dziesięciolecia to cała ramka wokół telefonu wygląda jak tania tandeta. Ciekawe co oni zrobią z F serią. S5 to miała być inna jakość, aluminium i wysoka jakość... a wyszła kaszana brzydsza od galaxy s3.

Opublikowano

Ragga poczytaj aukcje. Sam chcialem to kupic. Gwarancja z d*py i wysylka z Singapuru do 40 dni roboczych :D

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W niedzielę oglądałem S5 w saturnie i jeśli tak ma wyglądać flagowy model samsunga to sądzę że będzie to samo co z HTC. Pomijając tylną klapkę wyglądającą jak kalkulator z bazaru dziesięciolecia to cała ramka wokół telefonu wygląda jak tania tandeta. Ciekawe co oni zrobią z F serią. S5 to miała być inna jakość, aluminium i wysoka jakość... a wyszła kaszana brzydsza od galaxy s3.

Otototo wiec nie tylko ja to dostrzegam :grin:

Opublikowano

Haha o qr** :D Jakość S5 gorsza od S3. Co ty szaleju się najadles? Sory ale pieprzycie głupoty jak potłuczeni :facepalm :

Pokaż mi w takim razie telefon warty swej ceny?

Może kwadratowa cegłówka Z1/Z2 z c**jowym wyświetlaczem?

Opublikowano

Jako człowiek z branży chcę się zapytać :D Gdzie jest napisane że

S5 to miała być inna jakość, aluminium i wysoka jakość... a wyszła kaszana brzydsza od galaxy s3.
?

Kolego @Tzieland

Porównywałeś Z2 i S5 ? Coś więcej ? Bo sam rzucasz ogólnikami nie podpartymi żadnymi dowodami ;)

Opublikowano

Tzieland czytaj ze zrozumieniem. Moim zdaniem S5 zj***li i tyle. Spodziewałem się zdecydowanego kroku do przodu po poprzedniku czyli S4. Tak jak miało to miejsce między S2 a S3. A tymczasem co wyszło ? brzydkie gowno. Może sama jakość tylnej klapki najgorsza nie jest ale do czego ona nawiązuje z tymi dziurkami ? poza tym kto w flagowcu daje 2gb gdzie w note są już 3 ? Może i te 3gb nie byłyby wykorzystywane ale ideą wprowadzania nowych produktów na rynek jest to że mają być lepsze od poprzednika. Wskaż mi znaczącą różnicę między nowym modelem a s4 która sprawi że zapłacę ponad tysiąc więcej za nowy aparat. Obawiam się że Samsung nie miał pomysłu na ten telefon i wypuścił to tylko po to aby zarobić na nowości i jeśli dalej będzie tak postępował to w modelu S6 (o ile powstanie) będziemy mieć do wyboru opcje z wackiem dla kobiet lub psiochą dla mężczyzn żeby przyciągnąć klienta. Sam spodziewałem się po reklamach ze to będzie coś nowego, jakościowo lepszego od S4 a tymczasem oni zmienili w nim obudowę dodając kilka zbędnych bajerów.

Opublikowano
Tzieland czytaj ze zrozumieniem. Moim zdaniem S5 zj***li i tyle. Spodziewałem się zdecydowanego kroku do przodu po poprzedniku czyli S4. Tak jak miało to miejsce między S2 a S3. A tymczasem co wyszło ? brzydkie gowno. Może sama jakość tylnej klapki najgorsza nie jest ale do czego ona nawiązuje z tymi dziurkami ? poza tym kto w flagowcu daje 2gb gdzie w note są już 3 ? Może i te 3gb nie byłyby wykorzystywane ale ideą wprowadzania nowych produktów na rynek jest to że mają być lepsze od poprzednika. Wskaż mi znaczącą różnicę między nowym modelem a s4 która sprawi że zapłacę ponad tysiąc więcej za nowy aparat. Obawiam się że Samsung nie miał pomysłu na ten telefon i wypuścił to tylko po to aby zarobić na nowości i jeśli dalej będzie tak postępował to w modelu S6 (o ile powstanie) będziemy mieć do wyboru opcje z wackiem dla kobiet lub psiochą dla mężczyzn żeby przyciągnąć klienta. Sam spodziewałem się po reklamach ze to będzie coś nowego, jakościowo lepszego od S4 a tymczasem oni zmienili w nim obudowę dodając kilka zbędnych bajerów.

Czytnik Linii Papilarnych :grin:

IP67 :grin:

4k VR:wink:

Opublikowano
Haha o qr** :D Jakość S5 gorsza od S3. Co ty szaleju się najadles? Sory ale pieprzycie głupoty jak potłuczeni :facepalm :

Pokaż mi w takim razie telefon warty swej ceny?

Może kwadratowa cegłówka Z1/Z2 z c**jowym wyświetlaczem?

pod wzgledem wykonania napewno w odczuciach jest to droższy telefon, sorry ale S3/4/5 wygląda jak typowa zabawka od hińczyka, sam telefon jak o urzadzenie jest super, fajnie mi sie nim pracowało, ale jakosć wykonania jest daleko zaa nawet nokią:whistling: Łapiesz w ręke HTC, Z1, nokie N8 czy te kiepskie lumie, każda z nich jest pewniejsza w ręce bo jest zwyczajnie twardsza w dotyku, jak miałem S3 to naprawde obudowa dla mnie to było nieporzumienie. Mając przed tym N8 nie bał bym sie otworzyć piwa tym telefonem(nawet pare razy otworzyłem, a samsunga zastanawiałem sie czy wkładać do kieszeni czy sie czasem nie złamie, wrażenie takie jak by to wyświetlacz był filarem konstrukcji:wink:

a po dłuższym czasie uzywania Z1 naprawde nie widze róznic w tym wyswietlaczu by stwierdzic że jest daleko w tyle:whistling:

Druga sprawa, S3 gdyby nie miał śliskiej obudowy, byłby pewniejszy w trzymaniu, owlanosć kształtu i śliskosć materiału daje sie we znaki często rozbitego ekraniku bo poprostu telefon wypada z rąk i to nie tylko moja opinia:wink: wiem mozna pokrowiec kupić, ale nie kazdy lubi:whistling: ten obecny kanciak mi tyle nie wypadałz rąk jak S3, czy trzeźwy czy pijany:wink:

Opublikowano

Mam S3 od 1,5 roku bez żadnych folii i pokrowców i przód wygląda jak nowy. Tylna klapka trochę zmatowiona od trzymania na biurku, ale to samo albo nawet gorzej będzie z alu bądź inną stalą.

Szczerze, to jestem pozytywnie zaskoczony ogólną wytrzymałością tego telefonu, bo poprzednie Nokie jakie miałem w ostatnich latach mocno odstawały od tego, szczególnie pod względem skrzypienia (tutaj nic nie skrzypi).

Chyba co niektórzy z Was po prostu wymagają za dużo albo za bardzo ulegają całej tej podniecie w mediach przed prezentacją kolejnego modelu.

Zresztą, trudno się spodziewać jakiejś rewolucji skoro nowy model wychodzi co roku.

Nowe technologie/rozwiązania kosztują i muszą się zwrócić i zarobić na siebie, więc nie oczekujcie jakiejś rewolucji.

Opublikowano

Używa ktoś galaxy trend neo ? Jak to się sprawuje ?

Opublikowano
Używa ktoś galaxy trend neo ? Jak to się sprawuje ?

:co:

Opublikowano

pokutasiło mi się :decayed: galaxy grand neo. Nawymyślały kitajce pierdylion takich samych telefonów i się pogubiłem.

Opublikowano

Karol taka jest prawda jak napisałeś..

Co do technologii Samsung mógłby spokojnie wypuścić teraz S5kę z wyświetlaczem 2K, aparatem 21MP, baterią 3400mha czy 4GB RAM, to byłby skok o kilka modeli ale specjalnie tak nie robią by co roku teraz "delikatnie" polepszać flagowy model by na tym zarabiać, niestety taki jest marketnig a jak by tak mocną wypuścili S5 jak napisałem to następny model nie można by było nazwać nawet po lifcie:decayed: bo już więcej w tak krótkim czasie nic by nie dodali :wink:

Z tym trzeba się liczyć że smartfony są już na wysokim poziomie technologicznym i jedynie teraz będą "odświeżać" by interes się kręcił z roku na rok a potencjalny klient jak nie kupi S5 bo ma "prawie" taką samą S4kę to kupi S6 :)

Pisaliście o jakości o wykonaniu, Samsung dalej idzie swoją drogą i dla Koreańczyków plastik to zaleta i jak na razie się to nie zmieni a potencjalny solidny Samsung z serii F (S5) ma się pojawić ale obawiam się że nie w europie tak samo jak z S4 było, tylko w Korei wypuścili aluminiową wersję.

Za 2 miesiące mija równe 2 lata od kiedy mam S3, noszę ją cały czas w pokrowcu, kilka razy mi spadł, folię zmieniam co 3-4 miesiące, wygląda niemal jak nowa, zero ryski na wyświetlaczu, baterię wymieniałem po roku czasu, jedynie w 2 miejscach są te poprzeczne pęknięcia plastikowej obramówki która udaje amelinium ale to "wada" pierwszych egzemplarzy.

Opublikowano

Ale jak miałem porównać Z2 i S5 jak tego pierwszego jeszcze nie ma?

Tak jak hejterom samsung się nie podoba jego plastik itp. Tak mi się nie podoba kwadratowy design sony i jego spierdolony wyświetlacz.

Sory ale nikt tu konkretami nie wali. Ciągle tylko że samsung to plastik ;) Ale wyświetlacz ma o niebo lepsze kolory niż sony w tej samej cenie ;)

Reszta mnie tak naprawde mało obchodzi bo podejrzewam ze nikt z was nie używa nawet 30% możliwości telefonów więc na uj mi milion ramu itp.

Mi się design samsunga podba i tyle. Kowi i inni mają szał na punkcie sony. I fajnie.

Ale niech nie piszą że samsung to plastik jak sami nie dostrzegają wad swojego telefonu. Hipokryzja na szeroką skalę.

P.S. Ktoś pisał o jakimś skoku pomiędzy S4 a S5. Różnice są ale minimalne. Ale chętnie posłucham o innych telefonach które zrobiły krok milowy po swoim poprzedniku. Może Z2? Wygląda tak samo jak Z1.

Może jabłko? 5S wygląda jak zwykła 5-tka.

Opublikowano

gdyby nie to że nokia jako marka splajtowała to bym w życiu nie przesiadł sie na inne telefony, ale obecnie nic tam nie ma ciekawego dla mnie:wink: a jka od dawien dawna pisałem, jedyną rzeczą na którą patrze wybierajac telefon jest aparat fotograficzny bo z niego nos stop korzystam:whistling: i musze stwierdzić że sony mimo 20mpx szału nie robi w porównaniu do starej 12mp z N8:whistling: Samsung S3 to była moja gapa, bo kupujac go niewiem czemu myślałem że ma 12mpx:whistling:

Opublikowano

Sony uczy się na błędach i w Z2 nie ma już "słynnej" folii którą jak się odklei to schodzi razem z napisem Sony, w necie głośno o tym.

Wyświetlacz w Z2 jest już dużo lepszy niż w Z1 i też się nie palcuje jak Z1, kąty widzenia są dużo lepsze bo jak wiecie gdy się patrzy z boku to robi się szarość wyblakłe kolory, może w końcu zastosują Gorille Glass i na pewno wyjdą dobrze na tym.

---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ----------

Samsung S3 to była moja gapa, bo kupujac go niewiem czemu myślałem że ma 12mpx:whistling:

kowi 8MPIX w S3 w dzień przy dobrym ustawieniu na prawdę daje radę natomiast jak już ciemno to słabe wychodzą, niżej zdjęcie zrobione w lecie w 2012r jak koleś chciał bym mu załatwił baterię do Nokii :grin:

1797346_641771282543360_7901886419520369077_n.jpg?oh=06084d83bdd030a47ac2ec2b6e206739&oe=534E878B&__gda__=1397692571_ee70803c265084075c6559e4bdaab063

Na telefonie jak się zbliży zdjęcie do dokładnie widać jeszcze szczegóły i jak na dodatek w telefonie aparatu daje radę bo tak to można nazwać, aparat jak już coś to kupuje się osobno dobrą lustrzankę albo Nokię 1020 z 41MPIX aparatem :decayed:

---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

Tu macie koncept serie F (S5) :arrow2:Galaxy F concept render looks very realistic | SamMobile

I co zły? :wink:

Opublikowano

w moim zawodzie aparat to podstawa:wink: a nie zawsze biegam z aparatem w ręku, naprawde jak wrzucam zdjecia z N8 i zdjećia z S3 i Z1 teraz to widze róznice w tych rozdzielczosciach co pracuje:wink: napisze do czego mi foto, do robienia zdjeć np jako tekstura do renderingu:wink:

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

Noi ta Fka to przykład że samsung moze zrobic coś solidnego czym sobie to wspomniane piwo dam rade otworzyć:whistling: noi wkońcu jest przycisk do aparatu:whistling: