Opublikowano 31 Maja 201412 l PABLO możesz coś powiedziec o Xperii Z1 compact? Przymierzam się do kupna tego telefonu.
Opublikowano 31 Maja 201412 l PABLO możesz coś powiedziec o Xperii Z1 compact? Przymierzam się do kupna tego telefonu. W tej chwili jeden z najlepszych telefonów w wydaniu mini swojego starszego brata ponieważ tylko rozdzielczość dali mniejszą 720 x 1280 zamiast 1080 x 1920 ale przy takiej przekątnej nie trzeba sensu ładować full hd. Wykonanie na wysokim poziomie, telefon bardzo dobrze leży w dłoni i jest to bardzo ciekawa opcja dla osób które nie mogą się przekonać do większych urządzeń. Sprzedałem już kilka sztuk tego modelu i czekam na nową dostawę. Zastanowił bym się też nad nowym HTC ONE Mini 2 HTC One mini 2 - recenzja - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android. , aczkolwiek technicznie gorzej wypada niż Z1 compact (1GB vs 2GB RAM, procek dużo słabszy i bateria mniej wydajna) choć do normalnego użytkowania wystarczy, cena również jest wysoka i nie idzie w parze tym co prezentuje ---------- Post dopisany at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ---------- Panowie widzieliście nowe dziecko SONY ? Xperie M2 ? Mateusz rozpisałem się na PW odnośnie porównania i pytań z PW.
Opublikowano 1 Czerwca 201412 l Pablo w jakiej cenie miales z1 compact?tapatalk@sgs4 Własnie o to samo mialem zapytać... Możesz PW jak by co..
Opublikowano 1 Czerwca 201412 l Ostatnio zeszły mi po 1399zł, możliwe że następna partia będzie jeszcze taniej lub drożej
Opublikowano 2 Czerwca 201412 l Pablo, czy w twoim salonie sprzedajecie telefony na raty ? Dziewczyna chce sobie kupić i cały czas truje mi d*pę. Możesz zaopiniować LG L90 ? Też całkiem całkiem mi się wydaje.
Opublikowano 2 Czerwca 201412 l Panowie mam pytanie Sony Xperia V lt25i po aktualizacji przez PC Sony Companion do JB 4.3 nie widze sieci 3G i LTE i cały czas internet jest na "E". Przedtem było H, H+ i LTE. Byłem dziś w PLAY, wymieniłem kartę i dalej to samo... Na pewni to jest wina telefonu bo dziś wsadziłem moją kartę do innej V-ki i łądnie internet chodzi w LTE. Już próbowałem wielu ustawień, robiłem nastawy fabryczne, robiłem ... napraw telefon i chyba tylko mi zostało wgrać innego ROMa?? Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?? PABLO jak kupiłem sony w punkcie GSM (Katowicka Galeria) i mam normalnie paragon itd to mam 2 lata gwarancji w Sony czy muszę iść tam gdzie kupiłem?? Jak to jest??
Opublikowano 3 Czerwca 201412 l Pablo, czy w twoim salonie sprzedajecie telefony na raty ? Dziewczyna chce sobie kupić i cały czas truje mi d*pę.Możesz zaopiniować LG L90 ? Też całkiem całkiem mi się wydaje. Jest możliwość na tym koncie u mnie z firmy Przedmioty użytkownika gsm4u_2009 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Moicz z forum tak kupował telefon u mnie i raty z alior bankiem się załatwia. Panowie mam na sprzedaż bardzo ładną sztukę http://a4-klub.pl/sprzedam-22/samsung-galaxy-trend-white-gt-s7560-330694/#post4289828
Opublikowano 3 Czerwca 201412 l Panowie jak cofnąć ostatnia aktualizacje bo jakieś syfy sie wygrały i tel. Swiruje :-( Wysłane z mojego GT-I9100
Opublikowano 5 Czerwca 201412 l L7 II na sprzedaż jak coś http://a4-klub.pl/sprzedam-22/lg-l7-ii-p710-black-330928/ Ciekawie się zapowiada Trafiła kosa na kamień? LG G3 sprzedaje się lepiej od Galaxy S5 - AntyWeb