Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie za chiny ludowe ten tapatalk nie działa...:/ wywala błędy i się wyłącza, sgs2

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam Maxthona a nie tapatalka ... i jeszcse mam opere ... :wink:

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś programu do zliczania ilości dziennych poloczen i ilości wygadanych minut w danym dniu .

Opublikowano
Witam szukam jakiegoś programu do zliczania ilości dziennych poloczen i ilości wygadanych minut w danym dniu .

PhoneUsage https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jupiterapps.phoneusage#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmp1cGl0ZXJhcHBzLnBob25ldXNhZ2UiXQ..

Opublikowano

http://www.thenextgalaxy.com/

Na końcu pokazali nowego SGS3, nawet jest ich kilkadziesiąt i potrafią wydawać dźwięki :decayed:

Opublikowano

Panowie co byście polecili:

HTC Desire HD czy Samsung Galaxy S Plus ???

---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

jeśli chodzi o dostępność aplikacji itp. to z racji andka na obydwu telefonach, jest ona ta sama ?

---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

jeśli chodzi o dostępność aplikacji itp. to z racji andka na obydwu telefonach, jest ona ta sama ?

Opublikowano
Panowie co byście polecili:

HTC Desire HD czy Samsung Galaxy S Plus ???

Dostępność aplikacji ta sama, wybrałbym samsunga

Opublikowano

Zdecydowanie Galaxy S Plus.

Opublikowano
Zdecydowanie Galaxy S Plus.

z tego co wyczytałem, lepiej jest kupić Galaxy S, PLUS- niby nowsza wersja ale zwykły S lepszy. m.in chip głosowy, wsparcie i coś tam jeszcze.

Opublikowano
a nie masz w ofercie htc sensation - świetny telefon

Mam ale doplaty 899 zł a to troche przesada ...:wink:

---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------

A co jest lepsze ??? Windows Phone 7.5 czy android ??? Bo np. HTC 7 mozart ma ten sysem windows a reszta androida... jaka jest róznica ???

miałem HTC 7 Mozart .... telefon super pisanie sms aparat itp na wysokim poziomie.... stabilność WP7 przerasta w pełni androida... jeden minus który spowodował to, że kupiłem teraz motorole defy - brak porządnych aplikacji oraz to, że za np Angry Birds trzeba zapłacić 20 zł ;/ a na dodatek nie da rady skopiować mp3 na fona metodą kopiuj/wklej jak w andku a przez głupi interfejs ZUNE

Opublikowano

Ogólnie WP7 nie równa się do Androida.

A stabilność to raczej zależy od danego telefonu i wersji oprogramowania.

Nie będę się rozpisywać o różnicy SGS+ vs HTC Mozart bo pół strony by zajęło ale powiem tylko tyle że widzę jak dużo sprzedaję w pracy SGS+ a ile HTC Mozart. :wink4:

Opublikowano
U mnie za chiny ludowe ten tapatalk nie działa...:/ wywala błędy i się wyłącza, sgs2

Masz cos nie halo. Umnie hulal zawsze tapatalk na kazdym sofcie czy to gb czy najnowszym ICS

Tap-tap from SGSII

Opublikowano

SAMSUNG-GALAXY-S33.jpg

:whistling::co:

exynos4procss834quad.jpg

Opublikowano

Masz cos nie halo. Umnie hulal zawsze tapatalk na kazdym sofcie czy to gb czy najnowszym ICS

Tap-tap from SGSII

Mam tego tapatalka https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xdW9vcmQudGFwYXRhbGtwcm8uYWN0aXZpdHkiXQ..

Na 2.3.3 nie wiem czy działało, na 4.0.3 po zalogowaniu od razu wywala "error 1" zwis fona i reset aplikacji

Opublikowano

Tap-tap from SGSII

Mam tego tapatalka https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xdW9vcmQudGFwYXRhbGtwcm8uYWN0aXZpdHkiXQ..

Na 2.3.3 nie wiem czy działało, na 4.0.3 po zalogowaniu od razu wywala "error 1" zwis fona i reset aplikacji

Hmm dziwna sprawa. Wejdź w ustawienia systemu -> aplikacje -> znajdź na liście Tapatalk . Jak wejdziesz to masz 2 opcje : wyczyść dane oraz wyczyść cache . Zastosuj obie i spróbuj odpalić tapatalka

Opublikowano

Niestety ciągle problem z tapatalkiem :-|

Opublikowano

To tylko sugestie jak może wyglądać, świat się dowie już za kilka dni, dokładnie 3.05.12 w Londynie.

---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ----------

Niestety ciągle problem z tapatalkiem :-|

majkel i wszystko jasne jeśli masz od nich smartfona :whistling:

http://www.dobreprogramy.pl/Problemy-z-aktualizacja-SGS-II-w-TMobile,Aktualnosc,31904.html

Opublikowano

S III to będzie kosa ... ale konkurencja nie śpi .... :naughty:

Opublikowano
S III to będzie kosa ... ale konkurencja nie śpi .... :naughty:

Jak się okaże tylko podrasowanym SGS2 o takim samym wyglądzie to go odpuszczam.

Codziennie się pojawiają inne plotki o flagowym modelu Samsunga, ludzie zwariowali :grin:

Tu jest fajna stronka zagraniczna, polecam :arrow2:http://www.gsmarena.com/htc_amaze_4g-4097.php