Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.catphones.com/phones/s50-smartphone/- jeśli ma upadać.

Nie śledzę rynku,ale S4 LTE,czyli 9505 mam i ma od dawna 4.4.2. Co prawda upadł mi już raz z wysokości ponad metra i nic mu nie jest, ale oceniam to w kategoriach cudu raczej. Podobnie będzie ze wszystkim trzema przy upadkach - 95% na rozbitą szybkę.

Nie wiem jak budowane i jak wytrzymałe są Sony czy LG, ale wcześniejszy Samsung S3 wyleciał mi z ciężarówki na beton, czyli jakieś 2 metry i pekła tylko zewnętrzna szybka - dotyk ocalał, naprawa jakieś 150 zł.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tzn. jakiejś poważnej naprawy i kosztów się nie boję, bo i tak firma płaci, wymieni, da coś na zastępstwo, ale szkoda, żeby przy pierwszym upadku szybka padła.

Opublikowano

W mojej ocenie pod względem wytrzymałości wszystko to jest podobne. Wiele zależy od tego jak upadnie, na co, którą stroną itd. Nie pokusiłbym się o stwierdzenie, że którykolwiek z nich jest jakoś bardziej wytrzymały od innych.

Jeśli nie ma dużych wymagań, to wybrałbym ten, który dobrze będzie leżał w dłoni po prostu, ewentualnie Samsung dysponuje innym wyświetlaczem, wg mnie lepszym, ale niektórym kolory, nasycenie akurat nie odpowiada.

Opublikowano

Do tej pory było jakieś budżetowe ZTE, więc każdy z nich będzie mega pod względem wyświatlacza, szybkości itd. itp.

Najchętniej bym jej wcisnął LG, żeby sobie to porównać do Samsungów, które mam i miałem w codzinnym użytkowaniu, ale LG największe jest, więc nie wiem, czy będzie chciała, bo niby moje S5 już za duże.

Zobaczymy.

Opublikowano

S4 jest poręczniejsze od S3 mimo większego nieco wyświetlacza i szczerze mówiąc to bym wybrał, gdyż Sony nie przemawia do mnie designem od dawna. LG z kolei rzeczywiście jest spore (nie wiem jak z poręcznością) i o ile nakładka androidowa Samsunga najładniejsza nie jest, to w wielu opiniach LG zrobiło coś jeszcze brzydszego.

Co do wyświetlacza, to ja akurat kiedy zobaczyłem pierwszy raz AMOLEDA, to nie chciałem i nie chcę już nic innego, ale jak pisałem wielu ludziom on nie odpowiada i każdy powininen sam porównać sobie AMOLEDA i IPS.

Opublikowano

Dla mnie amoled jest za bardzo cukierkowy. Uzywalem s4 i nie podoba mi sie ze telefon z 2 gb ramu a mimo wszystki w niektorych sytuacjach zamulal.

Przesiadlem sie na g2 choc tez nie za bardzi bo wydawal mi sie za duzy. Teraz juz sie przyzwyczailem i nigdy nie wrocilbym do s4. Sony nigdy nie uzywalem.

S4 faktycznie dobrze lezy w reku mimi ze wiekszy wyswietlacz od s3.

Edytowane przez M1etek

Opublikowano

Miałem sporo telefonów z Amoledem.I tak jak koledzy piszą jest za bardzo cukierkowy.IPS oddaje dużo wierniej kolory i jak dla mnie potrafi być sporo jaśniejszy.Z Amoledów to miałem SGS,SGS 3 mini,SGS3,SGS4,SGS5(dwa ostatnie to ojca,ale pobawiłem się konkretnie ;p )i odkąd mam G3 to nie chcę już Amoleda,porównując np do SGS5...

Opublikowano

Tak czy owak M2 jest najsłabszy z nich. Miałem i sprzedałem. Dla mnie za wielki. Mam E3 i styka, chociaż 1Gb ramu go przywiesza.

Opublikowano

Ktoś podpowie czemu przy synchronizacji z google na telefon wyświetlaja się nawet potrójnie te same numery telefonu?

Opublikowano

Zrób kopie książki w telefonie lub karcie pamięci. Potem w książce wszystkie usuń i spróbuj zsynchronizować na pusto książkę wtedy spyta Google czy wykasowac numery w sieci. Wykasuj, po czym wgraj z karty i zsynchronizuj jeszcze raz.

Zobacz czy w książce kontaktów masz opcje znajdź pozycje do połączenia to zostawi po jednym kontakcie.

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

No wlaśnie już lipa bo telefon oddałem do naprawy i dali mi jakiś badziew no a kontakty miałem na koncie google z synchronizowane no i jak wrzuciłem je na ten telefon to powtarzaja się nawet po kilka razy...

Opublikowano

Ja dziś czytałem o androidzie 5.1 :P Jakoś w lutym ma być

Opublikowano

Bo juz znaleźli co spierniczyli. [emoji12]

Opublikowano

Ja wrzuciłem do swojego zabytku czyli sgs plus lolipopa od ekipy cyanogenMOD i powiem jestem pozytywnie zaskoczony, zobaczymy jak będzie dłużej ;)

Opublikowano

Ja wrzuciłem do swojego zabytku czyli sgs plus lolipopa od ekipy cyanogenMOD i powiem jestem pozytywnie zaskoczony, zobaczymy jak będzie dłużej ;)

:thumbup1:

Opublikowano

Chyba miałem jakąś lipną partię swojego S3 :/ Wczoraj musiałem oddać na gwarancję aby wymienili dotyk.

W ciągu 2 lat trzy razy był w serwisie. Nigdy wcześniej tak nie miałem. Nigdy wcześniej nawet nie byłem w serwisie z żadnym telefonem.

A wy macie jakieś przygody z serwisami? Wynikające z wad produktu a nie rzucania telefonem o podłogę [emoji14]

Opublikowano

u mnie z sgs3 moim i żony nic się nie działo (telefony mieliśmy niecałe 2 lata), niedawno telefony zmieniły właścicieli jeden w rodzinie, drugi u kolegi i nadal śmigają bezproblemowo

Edytowane przez pablo_9

Opublikowano

Żadnych przygód na razie z żadnym telefonem. Smartfony zawsze Samsungi i dwa bez problemowo chodzą, a dwa starsze leżą w szufladach.

Opublikowano

Szczęście w nieszczęściu, że gwarancja do 22.01.2015 :)