Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

k**wa doszło do tego, ze telefon sam mi się wyłącza w kieszeni :facepalm::facepalm::facepalm:

Pablo ogarnąłbyś mi ten telefon jakbym Ci go wysłał pocztą ?

Opublikowano

Panowie jest duza roznica po przejsciu na andka 4.0?

Opublikowano

Moim zdaniem tak.

Opublikowano
Pablo ogarnąłbyś mi ten telefon jakbym Ci go wysłał pocztą ?

PW najlepiej :)

---------- Post dopisany 31-07-2012 at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany 30-07-2012 at 16:10 ----------

AutoMapa :: AutoMapa Android w Google Play!

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.aqurat.automapa

---------- Post dopisany 03-08-2012 at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany 31-07-2012 at 16:41 ----------

Ice Cream Sandwich to też katastrofa (pod względem wdrożenia) | AntyWeb

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hehehe, około dwa tygodnie temu napisałem do htc polska czy tylna klapka w modelu desire z jest objęta gwarancją, ponieważ moja po pół roku była powycierana, puściłem troszkę bajeru że telefon non stop w pokrowcu, że dbam bardziej jak o własną babe, kazali wysłać zdjęcie klapki, dowód zakupu i adres do wysyłki, dzisiaj otwieram skrzynkę, patrze list z unitedkingdomów do mnie, myśle do oxfordu mnie przyjeli :), otwieram, a tam nowa klapeczka od htc :)

Opublikowano

Do sensation też tak wysyłali, ale jak wszyscy zaczęli dzwonić o wymianę to zrobili tylko przez regeneris i ja swojego musiałem odesłać

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
hehehe, około dwa tygodnie temu napisałem do htc polska czy tylna klapka w modelu desire z jest objęta gwarancją, ponieważ moja po pół roku była powycierana, puściłem troszkę bajeru że telefon non stop w pokrowcu, że dbam bardziej jak o własną babe, kazali wysłać zdjęcie klapki, dowód zakupu i adres do wysyłki, dzisiaj otwieram skrzynkę, patrze list z unitedkingdomów do mnie, myśle do oxfordu mnie przyjeli :), otwieram, a tam nowa klapeczka od htc :)

Firma HTC chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. W pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście.

Opublikowano

Firma HTC chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. W pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście.

Po ostatniej, małej aktualizacji mój HOX zaczął wreszcie działać jak na niego przystało. Dodatkowo zlikwidowali ten beznadziejny przycisk 3-dot menu.

Opublikowano

Tak z ciekawości. Czy ktoś z Was tez ma taki problem że HTC czasami restartuje się po zakończeniu rozmowy? Lub też od czasu do czasu samoczynnie zaświeca się wyświetlacz? :)

Opublikowano

Jaki to model?

Ani w Desire ani w One X nie miałem takiego problemu. Jednak myślę, że warto by było poczytać na android.com.pl o typowych problemach Twojego modelu.

Opublikowano

Posiadam Desire S i czytałem już niejedno forum. Restartowanie telefonu miało być podobno winą karty pamięci (w zestawie dają CLASS 2 :facepalm:) Wymieniłem na class 10 i było znacznie lepiej. Niestety ostatnio znowu coś HTC świruje. Co do włączania się ekranu samoczynnie, PODOBNO jakaś apka to wymusza, tylko że ilu użytkowników tyle pomysłów na faktyczną przyczynę :decayed:

No nic, dzisiaj zrobię format karty, Hard reset i zobaczymy

Opublikowano

to samo miałem na HTC Sensation (włączanie samoczynne ekranu i wyłączanie ,tak w kółko )....przywróciłem do ustawień fabrycznych z poziomu systemu telefonu i jest Ok...

Opublikowano

S3 ma mieć koło 29.08 JB?

Opublikowano

Wtedy ma być zaprezentowane na targach a kiedy się pojawi do pobrania to jeszcze ma być info ale zapewne zaraz po tym.

Opublikowano

Wtedy ma być zaprezentowane na targach a kiedy się pojawi do pobrania to jeszcze ma być info ale zapewne zaraz po tym.

Do mojego zanim Sense wystrugają ich pewnie jesień zastanie:whistling:

Opublikowano
Niestety ostatnio znowu coś HTC świruje. Co do włączania się ekranu samoczynnie, PODOBNO jakaś apka to wymusza, tylko że ilu użytkowników tyle pomysłów na faktyczną przyczynę :decayed:

No nic, dzisiaj zrobię format karty, Hard reset i zobaczymy

Zainstaluj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector&hl=pl i zamknij wszystko co pokaże aplikacja. :wink:

Powód to pewnie jakaś zainstalowana aplikacja. Przypomnij sobie co instalowałeś przed takim samoczynnym podświetlaniem.

Opublikowano

Niby już można od dziś pobrać i przetestować ale ja wolę poczekać na oficjalną i sprawdzoną wersję bo ta chodzi gorzej niż poprzedni andek.

Beta Jelly Bean dla SGS3 już dostępna!

Opublikowano
lukaszk ma racje, u mnie rowniez od czasu do czasu zobaczylem ze wyswietlacz sam sie podswietla, majac watch dog-a wszedlem i patrze a tu uruchomiona aplikacja jakas od komarów, ze niby odstrasza, odinstalowalem i problem zniknal.. a juz mialem robic hard reset. Posprawdzaj jakie procesy sa odpalone albo aplikacje.