Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Samsung się stara. Przynajmniej w swoim flagowym modelu.

Zgadza się, ale do S2 4.0.4 też oficjalnie zapowiedzieli, nie wiem jak z powyższym Jelly Bean.

Wszystko wsio się zainstalowało, pierwsze wrażenie to szybkość szybkość i jeszcze raz szybkość, jeśli dla kogoś S3 normalnie szybko działał to teraz powie że jest za szybko :grin:

Więcej ramu wolnego widzę że jest i tam gdzie zdarzały się ułamkowe lagi to już jest ok, śmiga pięknie.

Ciekawe kiedy brandowane sztuki dostaną aktualizacje.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Samsung się stara. Przynajmniej w swoim flagowym modelu.

Zgadza się, ale do S2 4.0.4 też oficjalnie zapowiedzieli, nie wiem jak z powyższym Jelly Bean.

Wszystko wsio się zainstalowało, pierwsze wrażenie to szybkość szybkość i jeszcze raz szybkość, jeśli dla kogoś S3 normalnie szybko działał to teraz powie że jest za szybko :grin:

Więcej ramu wolnego widzę że jest i tam gdzie zdarzały się ułamkowe lagi to już jest ok, śmiga pięknie.

Ciekawe kiedy brandowane sztuki dostaną aktualizacje.

Ciekawe czy 4.1 wpłynie na zużycie baterii(liczę na mniejsze) i nagrzewanie się telefonu..

Opublikowano

Jakby sprzedawali bebechy samsunga w obudowie HTC i ekran miał rozmiar noki lumi 800, to jeszcze dzisiaj zmienił bym mojego 4s.

Ja dalej czekam na topowy smartphone z ekranem około 4".

Opublikowano
Jakby sprzedawali bebechy samsunga w obudowie HTC i ekran miał rozmiar noki lumi 800, to jeszcze dzisiaj zmienił bym mojego 4s.

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: 100% racji.

Opublikowano
Ja czekam na jakąś dobrą cenę i kupuję Note`a, albo SG3. Trochę się podjarałem ;)

Dev - w ustawieniach telefonu, informacje o telefonie - masz wersję.

Tapatalk ściągasz z marketu.

Nosfer, mi chodzi o tablet nie o telefon

Opublikowano

5,5" na tablet to zdecydowanie za mało. 7" szału nie robi. Jedynie rysik jest świetnym pomysłem przy częstym robieniu notatek.

Opublikowano

no to targam aktualizacje do S3... Pablo a zmienili jakos interfejs graficzny czy dalej wszystko to samo?

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ----------

i powiedzcie mi jeszcze bo zastanawiam sie nad tabletem w PLAY SAMSUNG GALAXY TAB 2 10.1 - czy ktos mial stycznosc?? Sa jakies wady ktore uprzykrzają zycie uzytkownikowi?? Bedzie sie w miare latwo dalo edytowac pliki xls i doc ?? Czy tez tylko taka okrojona wersja jak w telefonie??

Opublikowano

Pododawali parę nowych skrótów, wygląd ten sam ale można zmienić parę rzeczy graficznych.

Tu masz wszystko :arrow2:[ROM] Official JB Android 4.1.1 I9300XXDLIB OTA dla XEO

Ponad 100 osób w jednym wątku LOL

Co chwile coś nowego odkrywam.

Opublikowano

i powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz. Jak zakupie program przez google play np. w telefonie, a bede chcial miec w tablecie ten sam program to skasuja mnie drugi raz, czy bedzie dostepny dla mojego konta rowniez ?

Opublikowano
i powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz. Jak zakupie program przez google play np. w telefonie, a bede chcial miec w tablecie ten sam program to skasuja mnie drugi raz, czy bedzie dostepny dla mojego konta rowniez ?

Nic nie skasują, jak z tego samego konta gmail wykupisz to możesz pobrać za free.

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ----------

Samsung ujawnia listę urządzeń z aktualizacją do Jelly Bean

:oklasky:

Opublikowano

tylko kiedy to bedzie....

Opublikowano

Kto wie, u mnie miało być w październiku a już dzisiaj wypuścili, myślę że do końca roku wypuszczą na wszystkie modele z listy.

Opublikowano
Ja czekam na jakąś dobrą cenę i kupuję Note`a, albo SG3. Trochę się podjarałem ;)

Dev - w ustawieniach telefonu, informacje o telefonie - masz wersję.

Tapatalk ściągasz z marketu.

Nosfer, mi chodzi o tablet nie o telefon

Przecież to tak samo.

Opublikowano

Android na smartphonie a tablecie działa tak samo, wszystkie jego funkcję jak i sposób działania tak samo się odbywają.

Opublikowano

Lumia 920.

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Lumia 920.

Ekran trochę duży ale to już przeboleje. Tyle że baza oprogramowania jest słaba.

Opublikowano

Teraz kiedy wyszedl WP8 to bedzie wysyp softu i gier. Jestem tego wiecej niz pewny

Opublikowano

w y s k a k u j e m i j a k a s b l o k a d a

Opublikowano

Jaka blokada?:kwasny:

Promocja trwa 5 dni. Każdego dnia mają być inne gry i aplikacje.