Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A cena 57 tys E za 340KM też jest całkiem rozsądna

oj tam, roczna wypłata :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

porsche macan - YouTube

Jak by turbo kosztowało moja roczna wypłatę to już bym go zamówił. Niestety u mnie sa inne ralia na takie samochody :( co nie zmienia faktu ze S diesel przystosowane na rynek norweski ma cenę lepsza niz Q5 3.0 TDI.

S V6 benzyna tez jeszcze ujdzie no I najważniejsze ze auto jezdzi tak bokami ;)

Dla mnie rewelacja. Skandynawia , Szwajcaria to będzie murowany hit.

---------- Post dopisany 08-12-2013 at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany 20-11-2013 at 22:48 ----------

No to się za***iście kończy 2013

apyb.jpg

Obie strony rozjeb..... i jeszcze sprawca uciekl z miejsca wypadku :facepalm:

Opublikowano

Łot kurva mać :facepalm::facepalm: Co za ch.j:doh:

Opublikowano
:facepalm: co za łeb jak to się stało ? pamiętasz chociaż jaki samochód ?
Opublikowano

Parking? Dlaczego obie strony? Masz AC?

Opublikowano

Ja pierd.... :sad:

Jak to sie stalo ?

I jeszcze obydwie strony ?:shock3:

Opublikowano

Tchórz uciekł!

Opublikowano
  • Autor

Toyota HiAce .Koleś pojechał złym pasem zmieniając wjechal we mnie i zepchnal mnie na betonową barierę. Padal śnieg i nie widac bylo numerów. W tej chwili obiecałem obszar i mam juz 3 kamery z okolicy w tym jedna z miejsca wypadku jutro bede dzwonić i moze uda się ustalic nr. rej. Jeżeli nie to leci z mojego AC ale trace zniżki a ze mam dwa auta na mnie to będę w glebokiej d*pie.

Griga znasz kogoś kto kupuje nowe auto czy w ogóle auto za sumy szescio cyfrowe i nie ma AC ?

Opublikowano

Jakim to trzeba być baranem, żeby uciekać z miejsca wypadku :facepalm:

Turdzi nie ma co... ujowy prezent świąteczny :kwasny:

Opublikowano
Jakim to trzeba być baranem, żeby uciekać z miejsca wypadku :facepalm:

Turdzi nie ma co... ujowy prezent świąteczny :kwasny:

Ujowy to dopiero będzie jak z własnego AC poleci :whistling: Pół biedy jak ten sk***iel się znajdzie. Ja bym mu jeszcze wpierdolił, dla zasady :wink:

Opublikowano

Turdzi jak go nie znajdziesz przyjedz do pl i zrób to sam(oszczędzisz ac)-czy wtedy gwarancję tracisz na lakier? czy coś takiego?

Opublikowano

Ale ch..j ..

Z lewej strony rozwalony zderzak ,blotnik i chyba otarta lampa ,a prawa ?

Kolo jest cale ?

Opublikowano
Griga znasz kogoś kto kupuje nowe auto czy w ogóle auto za sumy szescio cyfrowe i nie ma AC ?

Nowe nie, ale dwuletnie i owszem:wink:

Opublikowano

Dwuletnie w sumie jest jednoznacznie z nowe :wink:

Opublikowano

Przecież wiem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie takie proste auto dostalo po zawieszeniu. Dwie przednie felgi pokrzywione i uszkodzone do tego przestawiona kerownica wiec któryś drazek kierowniczy jest krzywy i ch.. we co jeszcze.

Koles się nie zatrzymał z dwóch opcji.Albo mial nie tak z papierami wozu lub swoimi albo wczorajszy bo kto jezdzi w niedziele busem o 08.45 rano. A jak wczorajszy to duża szansa ze krajan ale jak go namierza tutejsze paly to za zrywke z miejsca wypadku bedzie niec konkretnie przejebane.

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

Marcin obie strony sa zalatwione tak samo plus pokrzywione felgi i cos w zawieszeniu.Obie lampy porysowane zderzak tez porysowany. Maska cala poduszki całe.

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Przecież wiem :wink:

Mam znajomego ktory sprowadzil sobie nowe STI pare lat temu za ponad 100K nie wykupil AC bo stwierdzil ze po co i skasowal to auto miesiac później. Z czescie nie odzyskał nawet 1/3 tych piniedzy.

Wmoimm przypadku nawet nie musze jechac do ASO bo wie z to szkoda na min. 50 K pln tak wiec nie dziękuje ; )

Opublikowano

To bardzo nie dobrze ,myślałem ze tylko elementy karoserii ..

Mam nadzieje ze na kamerach cos zobaczysz ,ale dziś rano mocno padał śnieg ,może być z tym problem :/

Opublikowano

A wy nie macie tam czegoś takiego przy ubezpieczeniu że w/w nie traci się zniżek ? ja wiem że mam taką opcję w AC i OC

Opublikowano
A wy nie macie tam czegoś takiego przy ubezpieczeniu że w/w nie traci się zniżek ? ja wiem że mam taką opcję w AC i OC

No też mnie to dziwi. Ja dopłacam kilkadziesiąt funtów rocznie i mam ubezpieczone zniżki. W razie jakiejkolwiek kolizji nawet z mojej winy zniżek nie tracę.

Jedyne co trace to 250 funtów wkładu własnego w razie jakiejkolwiek sytuacji, ale chyba co kraj to obyczaj