Krycha Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 dokładnie, słychać to wszyyy ogólnie jest fajnie choć miejscami zbyt głośne jest to wszy
RafuZG Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 chciałbym zobaczyć Twojego avanta bez relingów możliwe żeby ciekawie się prezentował
MaxsteRR Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 wszy chciałbym zobaczyć Twojego avanta bez relingów możliwe żeby ciekawie się prezentował Krychy avant bez relingów to jak leżąca koza bez rogów W sumie Krycha lubi kozy
LU_Angel Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Ja mam Avanta bez relingów i bardzo ładnie wygląda....
RafuZG Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 virtual tuning niech zrobi, trzeba eksperymentować
keżor Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ale na tych nowych fotkach pięknie widać o ile ładniejsze jest A4 od A6
Rafal_ Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ale na tych nowych fotkach pięknie widać o ile ładniejsze jest A4 od A6 i jak tak nisko siedzi to wydaje się że jest nie dużo mniejsze
Krycha Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 zgadza się z Wami Panowie [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 15:12_________________________________________________ uzupełniłem kolekcje o parę gadżetów szołkarszajn elegancki sklep, szybka dostawa i parę gratisów oczywiście jest
HaVoK Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Mam ten sam środek do szyb. Zadowolony jestem bardzo. Nie zostawia smug, tylko zapach taki nijaki PS: Ja go sobie rozrobiłem z odrobiną wody bo czytałem że można rozrabiać.
Krycha Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 wsio chyba zostawię na sobotę, ale już niemogłem wytrzymać i poleciałem testować wosk dodo kłik detajlera jeszcze jakiegoś przydało by się nabyć i coś do środka do tapicerki i plastików ale tyle tego że nie wiedziałem co wybrać
Reggi Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 plastików ale tyle tego że nie wiedziałem co wybrać Stary bierz Meguiar's Ultimate Protectant . Kupiłem to mleczko od Oskara i na prawdę robi dobrą robotę. Zapach elegencki, nie przyciąga kurzu i decha pięknie matowa
HaVoK Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 plastików ale tyle tego że nie wiedziałem co wybrać Stary bierz Meguiar's Ultimate Protectant . Kupiłem to mleczko od Oskara i na prawdę robi dobrą robotę. Zapach elegencki, nie przyciąga kurzu i decha pięknie matowa Do ałdi polecają SMARTWAX SMARTDRESSING i ja też polecam! Kokosowy zapach i matowy efekt. Oczywiście jako dressing Wcześniej trzeba wyczyścić plastiki i będzie ładnie
RafuZG Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ogólnie ile czasu będzie odświeżony lakier po takim zabiegu? A jak z wnętrzem bo lubi szybko się brudzić
Michał Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Wcześniej trzeba wyczyścić plastiki i będzie ładnie przy każdym z takich środków najpierw trzeba dokładnie umyć wnętrze, najlepiej jakimś mocno rozcieńczonym APC
Krycha Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 właśnie apc jeszcze muszę kupić, miałem zamawiać odrazu ale jak zobaczyłem ile wyszło na rachunku końcowym to dałem se narazie spokój Panowie dobra aplikacja wosku to nałożenie go aplikatorem, poczekanie aż wyschnie i dopiero wycieranie czystą i suchą mikrofo
Michał Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Panowie dobra aplikacja wosku to nałożenie go aplikatorem, poczekanie aż wyschnie i dopiero wycieranie czystą i suchą mikrofo egzakli możesz jeszcze go wygrzać lampami... ale to już profi podejście do tematu :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 dopowie ktoś na moje pytanie? czy mam gdzie indziej spytać żeby syfu nie robić
Krycha Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 zależy jakich kosmetyków użyjesz, niektóre rzeczy trza robić co tydzień/mycie, niektóre co miesiąc, a inne co jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi