Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie bedziesz robil redukcje , bo widze ze chyba nie ma kolanku.Koniecznie poprosimy o dkomumentacje zdjeciowa dla potomnych :wink4:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Gdzie bedziesz robil redukcje , bo widze ze chyba nie ma kolanku.Koniecznie poprosimy o dkomumentacje zdjeciowa dla potomnych :wink4:

Zaraz przy coolerze bedzie redukcja ( na pewno zrobie jakies fotki ) :) Mialem dzis zakladac cooler ale po powrocie z ASO jestem troche wku....y :disgust: i nie mam ochoty na nic :(

Przyszla nieszczesna kostka z Niemiec ( 14 PLN ) ale piny beda kosztowac do niej 96,50 PLN :shocked: ) nie wspominajac o drugiej strony kostka 9,80 PLN i piny 74 PLN

Takze za dwie kostki i troszke pinow 200 PLN :no: Tak wiec wole kupic jakas uzywke wiazke za 100- 150 PLN i miec jeszcze duzo zapasow kostek i pinow :)

wtyka12pin.jpg

Opublikowano

To jest ten brakujący element do Line Assist?

Opublikowano
  • Autor

To jest ten brakujący element do Line Assist?

Do wiazki laczacej tylny zderzak do srodka auta :) Czekam cierpliwie jeszcze na obudowy lusterek z lakierni ( sa w podkladzie :wink4: ) Nie chce dwa razy sciagac tapicerek w drzwiach :wink4: . Przy okazji beda podlaczone syczki B&O

Opublikowano

panowie roznia sie dolne kratki zderzaka od s-line w b8 mocowaniem lub innymi detalami czy tylko ramka chromowa?

Opublikowano

Jak co ja mam instalacje z dwóch B8ek troche pocięte ale jeszcze sporo wtyczek w nich jest :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jak co ja mam instalacje z dwóch B8ek troche pocięte ale jeszcze sporo wtyczek w nich jest :wink4:

Dobrze wiedziec :naughty:

Wczoraj zostalem poratowany w kilka kostek i pinow :kox: To i rezanko ruszylo :naughty: Tylny zderzak zostal zrzucony (stara fota ) i zamontowane zostaly sterowniki wraz instalacja

tyl6.jpg

zderzaksterownik.jpg

Polutowane zostalo wszystko i oczywiscie notatki sporzadzone ( aby nic nie pomylic :decayed: ) . Troche tej kabelkologi jest :gwizdanie:

laczenie12pin.jpg

No i podciagnieta cala instalcja do samego przodu czyli wszystko jest kolo slupkow A :)

Teraz czekam ( obiecal mi na piatek ) na obudowy od lakiernika , skladam lusterka i montujemy je .

przodinstalcja.jpg

Opublikowano

pięknie :oklaski: kiedyś jak kupie będzie jak znalazł :naughty:

Opublikowano
  • Autor

pięknie :oklaski: kiedyś jak kupie będzie jak znalazł :naughty:

Co ci jeszcze zrobic :naughty:

Grzesiek, bierz 2-gi kpl na zmianę, aż grzech nie kupić w tej cenie :gwizdanie:

http://allegro.pl/audi-a5-s5-a4-s4-oryginalne-nowe-felgi-i1791437786.html

No tak cena spoko :) ale mam u siebie juz w sumie 6 kompletow felg :decayed:

Odebralem te nieszczesne obudowy lusterek z lakierni , prawie 2 tygodnie byly trzymane :disgust: . Tak to jest z piedulami do malowania :kox:

Teraz musze poskladac je do kupy i pewnie jutro zamontowac na aucie . Ciekawi mnie teraz instalacja w drzwiach :mysli: ...ale jutro zobaczymy

obudowyasystentpasa.jpg

Opublikowano

wrclaguna i cała reszta bandy z B8 :decayed: Szukam gdzie i jak (za pomocą jakiej wkładki styropianowej czy też innego uchwytu) mocowany jest lewarek do podnoszenia wówczas gdy w kombi FWD mamy ASS a co za tym idzie woofer we wnęce koła zapasowego oraz dojazdówkę zamiast zestawu naprawczego.... POMÓŻCIE !! Może ktoś ma taką konfigurację....

Gdy nie ma ASS a jest dojazdówka jest standardowy "okrągły" styropian styropian i w nim podnośnik , gdy jest ASS i zestaw naprawczy to jest uchwyt za akku ( w kierunku przodu auta) i tam jest mocowany i podnośnik i zestaw naprawczy z kompresorem ale gdzie mocowany jest podnośnik w "moim" przypadku, no chyba że w kombi jak ktoś brał ASS nie ma opcji na dojazdówkę to trochę lipa na polskie drogi :kwasny:?? [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 09:38_________________________________________________Sorry laguna za zaśmiecanie - coś znalazłem - 8K9813685 i 8K9813685A tylko który wybrać i gdzie on "przychodzi"... ?? Jak ktoś ma taką konfigurację jak napisałem (kombi+FWD + ASS + dojazdówka) prosił bym o kontakt :wink4:

Opublikowano

ALFIK

Najprawdopodobniej jest to ta druga pokrywa bo z tegoc o widze jest oznaczona jako "skrzynka narzędziowa" dla ASS i Banga :cool1:

9vkl.jpg

[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 09:58_________________________________________________

Sorry laguna za zaśmiecanie - coś znalazłem - 8K9813685 i 8K9813685A tylko który wybrać i gdzie on "przychodzi"... ?? Jak ktoś ma taką konfigurację jak napisałem (kombi+FWD + ASS + dojazdówka) prosił bym o kontakt

Wybierz uchwyt 8K9 813 685 jest to dla dojazdówki :wink4: z literką A jest dla zestawu naprawczego

Opublikowano
  • Autor

Andrzej u mnie jest ASS , brak dojazdowki , kompresorek mam tak jak piszesz we wnece miedzy akumulatorem a sciana :)

Podnosnika brak u mnie :thumbdown:

A tak poza tym rezanie instalacji ciag dalszy :decayed: Dzis zalozone zostaly lusterka pod fotochrom , skladane , pod pamiec , grzane , elektryczne i pod Asystenta :thumbup:

Zmiana tez sterownikow na fuulll opcje oraz podpiecie instalcji :) No nie powiem ze jest roboty w instalacji od ciula i troche :kwasny: Oczywiscie braklo pinow :( i robota stanela . Akurat wymyslili jakies inne w slupkach A z przodu :wallbash: Mam z 8 rodzaji malych pinow a tu zonk :no:

img6663a.jpg

Fota z placu boju :decayed:

img6698s.jpg

img6697i.jpg

Oczywiscie przy okazji zalozylem syczki na boczki B&O wraz z blendami :naughty:

img6680e.jpg

img6699i.jpg

img6688z.jpg

Opublikowano

Ale ty ją torturujesz ;(

Nikt nie kupi od Ciebie tej furmanki jak zobaczy co wyprawiasz z nią.... :wallbash:

:polew: :polew: :polew:

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

wrclaguna, jestem nieustająco pełen podziwu :hi:

jestem raczej pewny, że gdybyś stanął przed opcją kupna całkowicie nowego a4, a kasa pozwalałaby Ci na zakup najbardziej dopasionego, to i tak zamówiłbyś golasa + kontener nowych części aby samemu sobie dorezać samemu :decayed:

Opublikowano

aby samemu sobie dorezać samemu :decayed:

:decayed: :decayed:

:kox:

Opublikowano

Przec**j szatan nie człowiek :decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor

wrclaguna, jestem nieustająco pełen podziwu :hi:

jestem raczej pewny, że gdybyś stanął przed opcją kupna całkowicie nowego a4, a kasa pozwalałaby Ci na zakup najbardziej dopasionego, to i tak zamówiłbyś golasa + kontener nowych części aby samemu sobie dorezać samemu :decayed:

Jak brakowalo paru rzeczy w aucie to trzeba dorezac po mojemu :naughty: sam fakt ze zagladniesz w kazda czesc auta to czlowieka cieszy a zarazem uczy sie :)

Dzis bylo 6 godzin bawienia sie w rozbieranie tapicerek ( pachnal jeszcze nowoscia :rolleyes: ) oraz lutowanie kabelkologi .

Przyszly tydzien dokonczenie instalcji , niestety braklo 14 nietypowych pinow :confused4:

Przec**j szatan nie człowiek :decayed::kox:

:kox: masz jakies wiazki z B8 ?

Opublikowano

mam dwie niekompletne już instalacje... co do boczków trzeba było dzwonić/pisać to powiedział bym gdzie są śrubki i w ogóle ;) fajnie się ściąga dekory co ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.