Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu zawsze jest co oglądać! :kox: Grzegorz szkoda słów...:decayed:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 499,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grześ, gratulacje :good:szczerze....ja też drugi raz bym tego nie robił:decayed: powiedz jak śmiga Ci panel klimy poliftowy i z jaką literką jest:wink:

Opublikowano
  • Autor
Tu zawsze jest co oglądać! :kox: Grzegorz szkoda słów...:decayed:

W B8 to inna bajka niz B6/B7 :naughty:

---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

Grześ, gratulacje :good:szczerze....ja też drugi raz bym tego nie robił:decayed: powiedz jak śmiga Ci panel klimy poliftowy i z jaką literką jest:wink:

Wszedzie jest OCHRONA a Panel chodził tylko chwilę , muzę wziąsc sie za kodowanie jeszcze .

Opublikowano

Ja jebie ja patrze na rozbebeszone wnętrze to już mnie trzęsie ile pracy z tym jest, a co dopiero w realu masakra:facepalm: Grzesiu pięknie że aż pała mięknie:kox::kox::kox:

Opublikowano

Grzes ze ci pozniej nic nie skrzypi/trzeszczy po takiej rozwałce w aucie ...

Opublikowano

W Aso olsztyn sobie ze skladaniem tapicerek średnio radzą :wink:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Grześ potem trzeba zrobić jeszcze przód poliftowy i wyrezamy potem w dowodzie jeszcze rocznik 2012 :grin:

Opublikowano

Wymęczyłeś się chłopie :decayed:

ale teraz przy każdym przekręceniu klimy czy MMI będzie banan na twarzy.

jak robiłeś testy w VCDS to wszystkie silniczki, i cięgna chodzą? daj znać jak zrzucisz CP :wink:

Opublikowano

:shock3:

Fotki mogłeś lepsze zrobić:wink:

Wytrzeszczam moje piękne oczy, i ni chu chu nie widzę jak do tego parownika się dostać:facepalm:

Opublikowano
Po dwóch dniach walki MODY zrobione :zdjecie:

- Klima 3 strefowa (panel klimy z białym wyswietlaczem z 2013 )

- MMI 3G

- Nagłosnienie BANG&OLUFSEN

- zmieniarka 6CD pod światłowód

- AMI w schowku (AUDI MUSIC INTERFEJS)

Oczywiście pozostanie kosmetyka typu zakładanie tapicerek , kodowania itd. :kox:

W przyszłym tygodniu odwiedze ASO celem sciągniecia OCHRONY . Mam nadzieje ,ze wszystko pójdzie bez niespodzianek :wink:

Jarek wiem co przeszliście z Bogdanem przy przekładce KLIMY :facepalm:

Drugi raz tego nie zrobiłbym :doh:

Tutaj DUŻE podziekowania dla szoguna :notworthy::notworthy::notworthy: za wielka pomoc w rezaniu :banan:

Do takiego typu modyfikacji trzeba dwóch osób .

Dzis skończylismy koło 1.30 :decayed:

http://s19.postimg.org/9rwcro3ab/KLIMA_3_ZONE_003.jpg

Sławek przy dłubaniu z cięgnami i silniaczki od klimy :naughty:

http://s19.postimg.org/5sz58uen7/KLIMA_3_ZONE_001.jpg

http://s19.postimg.org/b87v9t677/KLIMA_3_ZONE_004.jpg

http://s19.postimg.org/xmpjq18yr/KLIMA_3_ZONE_006.jpg

Grzechu ty to pozytywny wariat jesteś :decayed: żeby tak ukochaną rozbebeszyć :naughty: podziwiam takich ludzi za samą odwagę rozebrania i poskładania tego do kupy :shock3: czapki z głów :hi:

Opublikowano

:oklasky:za klimę, znam ten ból ja niestety męczyłem się sam:facepalm: ale efekt jest.

Teraz zbieram graty do wspomagania elektrycznego - mam już przekładnie ale niestety trzeba jeszcze zmienić sanki:facepalm: w sumie nie jest to skomplikowane, a w połączeniu z ACC i LANE ASSIST auto jedzie samo na autobanie:naughty:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ----------

I też mam już 3G:banan: tylko jeszcze muszę wymienić radio bo na starym brak dziwięku:facepalm:

Opublikowano

Widzę że masz zdjęty Airbag. Do mniemam ze przerabiales orginalna wiązkę B8 zeby podpiac klakson i masy.

Nie chcialo by ci sie zerknac czy masy posciles osobno po dwóch istniejacych kablach w B8 czy spiales wszystkie razem ?

Opublikowano
  • Autor

turdzi jutro śmignę ci foty :wink: .........wiazki też .

Wczoraj wieczorem jeszcze pobawiłem się 3G :decayed: odblokowane i wszystko ustawione pod moje wyposażenie .

OCHRONA trzyma klimatronik (nic nie dzała :kwasny: ) tak samo jest z BANGIEM ..........ale przy teście głosników wszystkie dają znaki życia .

Moje MMI 2G HIGH na sprzedaż :hi:

===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-154/mmi-2g-high-ami-bluetooth-wzmacniacz-audi-sound-system-281034/

Opublikowano

Super dzięki juz czaje mniej więcej o co tam biega ale tych mas jeszcze nie rozgryzlem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.