wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Super fotki:thumbup1:, mam pytanko czy grill malowales plastidiem czy kupiles caly czarny? Grill jest ORI W B8 sa dwa rodzaje czarnych obramówek grilla : czerń błyszcząca T94 , czarny VMZ (mój ) PlastiDipem pomalowane sa ramki w halogenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 foty walą na cyce, a ten czarny przód bandit jest zaje...isty podziwiam Twoje zaangażowanie i mody pierwsza liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Coś jakimiś śniegami straszą a ja na 19 " jeszcze Dzis przyszła przesyłka Takie mi sie widziały czyli 18" ORI do B8 na zime Gumy MICHELIN 2012 rok nuffffki Tylko mała kosmetyka by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Fajne 18". Mam takie na lato:wink: Lepiej żeby zima była łagodna bo nie życzę Ci jazdy po koleinach i śniegu na tym profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ten wzór mi się zawsze podobał do A4. Łukaszu, profil nie jest problemem.. ja bym się obawiał jedynie szerokości to mnie powstrzymało przed zakupem 18tek na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Pisząc profil miałem na myśli też szerokość. Poza ślizganiem na szerokich kapciach dochodzi też przy niskiej oponie niezłe bicie na zaspach i pozamarzanych kawałkach lodu. No przynajmniej ja muszę zwracać uwagę na takie niuanse bo często jeżdżę w rodzinne strony a tam zimą masakra jest:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ja sie dziwie, ze Wam to latem nie przeszkadza.. przy tym stanie drog w PL ... tak czy siak felgi miodzio, podobaja mi sie bardzo, wszystkie prospekty i foty przy wprowadzeniu na rynek B8 pokazywaly fure wlasnie na tych kolach... pasuja jak ulal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Latem też za wspaniale nie jest. Ja mam akurat to szczęście, że mogę przestawić ustawienie zawieszenia na comfort i wtedy jakoś idzie jechać po naszych wspaniałych krajowych trasach:kwasny: A wracając do modów z tematu to fura za***iście się prezentuje. Jest na czym oko zawiesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja tam nie jezdze w trasy U mnie w Rzeszowie mamy drogie prosciutkie a kolein to musiałbym dobrze je poszukać . p.s. A tak jeszcze spytam kogoś : jak usunąc te drobinki z klockow na feldze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 U siebie czyściłem chyba z dwie godziny. Głównie spryskiwałem preparatem do czyszczenia felg i szorowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A tak jeszcze spytam kogoś : jak usunąc te drobinki z klockow na feldze ??? Np. 4Nano Rim Cleaner, IronX Albo... Autoland Attack do felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Widze ,ze tych srodkow jest masa Dzieki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 IronX... będzie krwawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 To wszystko dobre na brud z klockow, ale asfalt tez czarne kropki robi - sa i do tego preparaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ironX :-) ironx - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Asfalt i cała smoła dobrze schodzi przy pomocy Prickbort-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Asfalt i cała smoła dobrze schodzi przy pomocy Prickbort-a Czyli takie cos Prickbort MAC 124 1l - usuwa smołę SKLEP WWA (2762019209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dokładnie Tylko pamiętaj - nakładaj na suche felgi albo lakier. Na mokrym... nie działa prawie w ogóle. Testowałem u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dokładnie Tylko pamiętaj - nakładaj na suche felgi albo lakier. Na mokrym... nie działa prawie w ogóle. Testowałem u siebie Tego to nie wiedziałem Dzieki za radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 możesz jeszcze glinką potraktować na koniec. najładniejsze felgi fabryczne do a4 b8 szkoda ze nie ma takich 19 lub 20:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi