peter22 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 jak to zrobisz to już nie będzie wiele do modzenia . Piękna fura na wypasie
darecy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Spoko Tylko nie wiem czy masz otwory w tapicerce (kanapa) Tak mam wcześniej miałem kanapy zabudowane i prostokątnych wycięć nie było więc nawet nie wiedziałem że mocowania mam teraz przydało by się to plastikami obrobić bo wygląda na niedokończoną robotę... Zamówiłeś już klimatronik?
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 [...] http://s19.postimage.org/6517zycrn/IMG_8023.jpg Grzechu powiedz mi czy te lampki są takiej samej wielkości jak w B7? Białe lampki w drzwiach (pod spodem) i w środku pod nogami?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 [...] http://s19.postimage.org/6517zycrn/IMG_8023.jpg Grzechu powiedz mi czy te lampki są takiej samej wielkości jak w B7? Białe lampki w drzwiach (pod spodem) i w środku pod nogami? Tak wielkośc jest ta sama ale słabiej będą doswietlać pod nogami Spoko Tylko nie wiem czy masz otwory w tapicerce (kanapa) Tak mam wcześniej miałem kanapy zabudowane i prostokątnych wycięć nie było więc nawet nie wiedziałem że mocowania mam teraz przydało by się to plastikami obrobić bo wygląda na niedokończoną robotę... Zamówiłeś już klimatronik? Mocowania będa w sam raz dla twoich pociech Klimatronik z polifta 2 sterfowy zamówiony
akjam Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 [...] http://s19.postimage.org/6517zycrn/IMG_8023.jpg Grzechu powiedz mi czy te lampki są takiej samej wielkości jak w B7? Białe lampki w drzwiach (pod spodem) i w środku pod nogami? Tak wielkośc jest ta sama ale słabiej będą doswietlać pod nogami Muszę to przemyśleć... Ktos miał je do sprzedania ostatnio i się nad tym zastanawiałem. To masz z ASO? Ile sztuka?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Lamkpki uzywki 20 PLN 1 szt. Mozesz dac te mocniejsze z Aukcji ---> CAN BUS W5W T10 3x SMD 5050 Led Audi Mercedes Golf (2906546521) - motoAllegro U mnie przy ORI podswietleniu w przestrzeni nóg oraz wneki w tapicerce uzyskam mniej wiecej taki efekt
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grześ ile płaciłeś za 4 x isofix też mam dziury w swoich a w komplecie nie było możesz podać mi nr tych plastików? Spoko Tylko nie wiem czy masz otwory w tapicerce (kanapa) 4 szt. 8T0887233B 4PK 4,50 pln sztuka Grzesiek a sa podswietlania led pod tablice ori ktore podejda u mnie? w obu pudlach? Chodzi ci pod nogami ? nie o podswietlenie tablicy rejestracyjnej chodzi
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na pewno sa jakies tak na szybko znalzałem to ---> https://www.suncoastparts.com/product/PKLEDAUP.html Jak mozesz to daj fotke twoich lampek zobaczymy od czego pasują
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 tylko moje musza byc ori z abe bo wiesz szwaby nie puszcza tego plazem
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 IsoFix to bardzo przydatna rzecz, jestem w trakcie uzywania tego i jest to o niebo wygodniejsze niz zapinanie fotelika w pasy.
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Przełaczniki pod alarm oraz Pamięc zrobione Przy panelu nie ma żadnych obrysowavn czy cos w tym rodzaju , poprostu idzie inny boczek . Kumpel namawia mnie na dodatkowe wygłuszenie wszystkich tapicerek i pewnie to zrobię .
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Grzesiu przyznaj się kiedy miałeś dzień bez rezanie albo załatwiania gratow,do rezanie??
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Grzesiu przyznaj się kiedy miałeś dzień bez rezanie albo załatwiania gratow,do rezanie?? ............tylko dni świateczne . Wczoraj skończyłem Pakiet podswietlenie w boczkach tapicerki teraz tylko czekam na rączki w skórze od raggi aby wszystko poskładać do Qpy Dodatkowo dzieki Bartkowi przyjdzie w przyszłym tygodniu sterownik Pamieci fotela (zakupiony na Ebay) Ciezko go dostać a i swoje kosztuje . Pozostanie jeszcze grzana tylna kanapa i oczywiście znów wtyki,piny oraz kabelkologia także jest troszkę rezania aby coś w tym wyposazeniu było
PatrykB Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 także jest troszkę rezania aby coś w tym wyposazeniu było tak wyposażonej wersji to pewnie w żadnym salonie nigdy nie widzieli pogratulować!
sysek27 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Piękne foteliki a, że tak spytam co robisz ze starymi stołkami nie chciałbyś sprzedać tylnych plastików z siatkami:whistling:?
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Piękne foteliki a, że tak spytam co robisz ze starymi stołkami nie chciałbyś sprzedać tylnych plastików z siatkami:whistling:? Foteliki sprzedane
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Grzesiek powiedz mi czy lampy poliftowe tył pasuja P&P czy trzeba coś przerabiać?? Dodam, ze mam teraz Ledy z tyłu
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Grzesiek powiedz mi czy lampy poliftowe tył pasuja P&P czy trzeba coś przerabiać?? Dodam, ze mam teraz Ledy z tyłu Potrzeba oczywiście zmienić wszystkie wtyki , piny oraz zrobic okablowanie .
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Aha... czyli odpuszczam bo jak ja zrobie okablowanie to już nic nie będzie świecić
Rekomendowane odpowiedzi